Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aho,chtěla jsem se zeptat zda když jste byly na ultrazvuku jste si o foto musely říct nebo vám ho dr nabídl?Já byla už dvakrát,jsem 6+3tt,a dr se ani nezmínil o fotce tak mi bylo trochu blbý si o ni říct,a ani neřekl jesi bije srdíčko což už by v tomhle týdnu mělo,Tak mě zajímají vaše zkušenosti a názory.Díky ![]()
Tak třeba je to mudr blbý ti ji nabízet. Já se zas setkala s tím, že když gyndr fotku nabízel (u nás se za ni platí) tak si dotyčná na webu stěžovala, že z ní chce furt jen tahat peníze
Mně ji nenabízel, musela jsem si říct a ochotně vyhověl ( no když mu za to zaplatím
) ale že neřekne ani jestli vidí srdíčko
- no prostě líná huba…, musíš se hodně ptát ![]()
Mě dává Dr. fotku z každého ultrazvuku.Nic za ní neplatím,ale říkat si o ní musím pokaždé ![]()
Ahojky,tak ja chodim na gyndu a kdyz chci fotku,tak si o ni musim rict a neboj ,je vsechno v poradku,nebo kdyby se doktorovi neco nezdalo,tak ti to musi rict,tak si to uzivej tehu a priste si rekni o fotku ![]()
Tak jo,příště si o ní řeknu,já jen jestly to není blbý a nechtěla jsem otravovat,sama jsem zdravotní sestra a tak vim jaký to je když některý lidi jsou otravný
Ale už si o ní rozhodně řeknu ![]()
holky buďte v klidu, já si musím říct i o ultrazvuk a platím za něj 300kč a za fotku 100kč. Moje dr. dělá jen povinné 3 UTZ za celé těhu a na ty mě ještě posílá na genetiku, kde mi ho dělají 3D a za to platím 1000kč.
takhle brzo tam nic neni videt, plno doktoru ceka az je to jiste… a za foto se vetsinou plati
takhle brzo tam nic neni videt, plno doktoru ceka az je to jiste… a za foto se vetsinou plati
No to že se všude a všechno platí mě v dnešní době vubec neudivuje,ale spíš to jak dr informují pacienty,vždycky jsem se setkala jen se skvělím přístupem dr mi vysvětlil uplně vše,ale až tady na gyndě na uz v okresní nemocnici mi nikdo nic neřekne a ještě se pomalu diví že chci inormace.i přesto žebjsem zdr.sestra je pro mě bohužel obor gynekologie dost neznámí ![]()
Vždycky si říkám během ultrazvuku a pak se mi mimčo snaží vyfotit v tom nejlepším uhlu. Sám taky nenabízí.
Ahoj,
U prvni doktorky jsem si musela rict ale neplatila jsem ji , ted u doktora si musim rict a platim ji. Ale vzdy jsem si teda musela rict, automaticky mi ji dali jen na genetice, tam zase kdyz si clovek prinese dvd a rekne si tak mu to natoci na dvd zadarmo, ale jinak nic nerikaj , ani nikde nepisi ![]()
katule9 píše:
Aho,chtěla jsem se zeptat zda když jste byly na ultrazvuku jste si o foto musely říct nebo vám ho dr nabídl?Já byla už dvakrát,jsem 6+3tt,a dr se ani nezmínil o fotce tak mi bylo trochu blbý si o ni říct,a ani neřekl jesi bije srdíčko což už by v tomhle týdnu mělo,Tak mě zajímají vaše zkušenosti a názory.Díky
Záleží jak to v které ordinaci maji zařízené, za své dvě těhu jsem se setkala s čtyřmi gynekologi (3doktory a 1 doktorkou) chlapi se chovali super u prvního těhu doktorka v 6tt řekla, že něco je ale Ko za měsíc bez foto jen se zeptala co s tím chci dělat?! pak první mudr. (na záskok) v 10tt úžasný přístup vše vysvětlil srdíčko pustil fotku nabídl. Poté opět za měsíc k té doktoře a to bylo teda hrozný UTZ asi 10 vteřin a než jsem stihla poprosit o foto už bylo pozdě, tak jsem změnila a u jiného Mudra 300,– za foto. Teď u druhého těhu (bohužel nedopadlo) mi fotku doktor udělal ani jsem si nestihla ani poprosit ![]()
Závěr z toho plyne, že opravdu záleží na doktorovi… a také na tom jak moc na tobě chce vydělat
Já fotečky z ultrazvuku dostávám od první návštěvy u gynekoložky. Dává mi je vždy sama od sebe a nikdy za žádnou nic nechtěla. Poprvé jsem u ní byla v 7 tt. Objednala mě ještě za týden znovu, že už bude vidět srdíčko a taky mi ho pak ukazovala. Vše mi vždy ukazuje a vysvětluje.
Muj gynekolog mi taky všechno vždycky vysvětlí,ale na uz musím chodit vedle do nemocnice protože dr ho nemá.což je celkem otrava.. ![]()