Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s vyprazdňováním jako příznakem porodu, mám 2 týdny do porodu a od včera mě to furt honí na záchod a je mi celkově nevolno na internetu sem se dočetla že to může být příprava na porod prostě tělo se samo připravuje „čistí“. je to možné?
6.1 letosniho roku mi rano bylo blbe, tezko od zaludku, nemela jsem hlad a pak sjem porad chodila na wc
no to bylo 9hod a v 11 jsem byla objednana na rizikovou poradnu no a v pul mi praskla voda
Ahojíček to jsem měla u prvního…2dny jsem furt lítala na velkou a pak třetí den ráno přišli bolesti.
takže je možné že se něco chystá? měla bych zajít k DR nebo čekat co bude dál?
Porodní asistentka, která vedla kurz přípravy k porodu toto zmiňovala jako jeden z možných příznaků blížícího se porodu. Jestli ti není nic jiného, tak vyčkej, však ono to brzy přijde
. Přeju bezproblémový porod a zdravé miminko
.
jizvíková píše:
proc k doktorovi?
právě se ptám páč nevím, třeba abych to stihla a tak
hkac píše:
Porodní asistentka, která vedla kurz přípravy k porodu toto zmiňovala jako jeden z možných příznaků blížícího se porodu. Jestli ti není nic jiného, tak vyčkej, však ono to brzy přijde. Přeju bezproblémový porod a zdravé miminko
.
jj děkuji ![]()
jsi dobra, stihla
![]()
kdyz nemas kontrakce, tak je casu hafoooooo
jizvíková píše:jsi dobra, stihla
![]()
kdyz nemas kontrakce, tak je casu hafoooooo
tak sama si psala jak si to měla rychlé ![]()
alcas píše:
chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s vyprazdňováním jako příznakem porodu, mám 2 týdny do porodu a od včera mě to furt honí na záchod a je mi celkově nevolno na internetu sem se dočetla že to může být příprava na porod prostě tělo se samo připravuje „čistí“. je to možné?
já to tak měla, běhala jsem pravidelně na záchod, tu noc jsme jeli do porodnice…
Mě začalo vyprazdňování až po prdnutí vody. To jsem teda asi hodinu trůnila na záchodě a svíjela se a teprve pak mi došlo, že už se asi nesvíjím jen z průjmu
To už jsem měla kontra prakticky furt ![]()
Ale několikrát se mi předtím stalo, že jsem se poměrně dost „vyprázdnila“ a nic z toho nebylo. Je pravda, že prudké vyprázdnění střev může vyvolat porod, ale jen ve chvíli, kdy je na to tělo i miminko připravené.
Ahoj.Měla jsem to u obou dětí.A většinou to bylo dva,tři dny před porodem.Takže neboj.S kontrakcemi ti pak půjde vše dohromady.
A je to lepší.Alespoň ti pak nebudou muset vyprazdňovat jinak.
Držím pěsti.A přeji krásné zdravé miinko. ![]()
ale prasknuti vody a porod je kapku neco jineho, mezitim je i 24hod
jizvíková píše:
ale prasknuti vody a porod je kapku neco jineho, mezitim je i 24hod
ano ale taky nemusí