Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:
Bože můj to je neuvěřitelné........![]()
![]()
![]()
náš stát na tom přece není zas tak zle, aby upřel porodné sociálně slabším- viz všechny možné články o tom, kdo mít nárok bude a kdo ne- a proto mě nejvíc zarazilo, že o tyhle porody žádají i matky z „lepších“ poměrů, které v porovnání s jinými „nemají tohle zapotřebí“. Další příklad toho, že by si lidé kvůli pětníku nechali i vrtat koleno. Ale teda riskovat zdraví, potažmo život svého dítěte, to už je fakt moc…
werryjane píše:
vidím, že toto zřejmě trápí jen těhotné jménem Veronika, lol
Od včerejška má zase mrňous kopavou. Večer mě šťouchnul tak, že jsem se úplně lekla, že mě někdo dloubl vidličkou a pak se asi pět minut mrskal tak, že jsem se jen kroutila
Známá říkala, že se miminku už mohou zdát sny, takže je možné, že se mu něco zdálo a polekal se. No každopádně je to vždycky docela zážitek, když to nevinné vrtění přeroste v zápas v kickboxu ![]()
To já mam zápasy kickboxu každej den.
A nejvíc samozřejmě když chci spát.
Tak to by mě docela zajímalo co se malýmu zdá.
![]()
Moje mala byla na velkem UTZ oznacena jako „divoke mimino“
tak doufam ze z ni budu mit baletku ![]()
Taky byla v brisku divoch. Ve 12 tt ji doktor nemohl ani zmerit. Byly jsme na UZ prez pul hodky nez se povedlo. A ted je lina i brecet ![]()
Nas chlapecek je klidas, obcas kopne aby se nereklo, spim se vrti a bouli mi bricho, ale nijak vyrazne a ne nijak moc casto, je nakej linej, asi po me:-D