Zběsilé kopání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
30.12.10 22:43

Bože můj to je neuvěřitelné........ :think: :think: :think:  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
30.12.10 22:54
kacafazolka píše:
Bože můj to je neuvěřitelné........ :think: :think: :think: :think:

náš stát na tom přece není zas tak zle, aby upřel porodné sociálně slabším- viz všechny možné články o tom, kdo mít nárok bude a kdo ne- a proto mě nejvíc zarazilo, že o tyhle porody žádají i matky z „lepších“ poměrů, které v porovnání s jinými „nemají tohle zapotřebí“. Další příklad toho, že by si lidé kvůli pětníku nechali i vrtat koleno. Ale teda riskovat zdraví, potažmo život svého dítěte, to už je fakt moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
31.12.10 10:22
werryjane píše:
vidím, že toto zřejmě trápí jen těhotné jménem Veronika, lol :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: čím to asi bude :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
1626
5.1.11 20:05

Od včerejška má zase mrňous kopavou. Večer mě šťouchnul tak, že jsem se úplně lekla, že mě někdo dloubl vidličkou a pak se asi pět minut mrskal tak, že jsem se jen kroutila :-) Známá říkala, že se miminku už mohou zdát sny, takže je možné, že se mu něco zdálo a polekal se. No každopádně je to vždycky docela zážitek, když to nevinné vrtění přeroste v zápas v kickboxu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.1.11 17:15

To já mam zápasy kickboxu každej den. :lol: :lol: A nejvíc samozřejmě když chci spát. :dance: Tak to by mě docela zajímalo co se malýmu zdá. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8.10.13 01:09

Moje mala byla na velkem UTZ oznacena jako „divoke mimino“ :-D tak doufam ze z ni budu mit baletku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
8.10.13 02:11

Taky byla v brisku divoch. Ve 12 tt ji doktor nemohl ani zmerit. Byly jsme na UZ prez pul hodky nez se povedlo. A ted je lina i brecet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
8.10.13 07:00

Malej byl hyperaktivní v břiše i teď a vůbec nespí ;)

• Citovat
  • Upravit
975
8.10.13 07:51

Nas chlapecek je klidas, obcas kopne aby se nereklo, spim se vrti a bouli mi bricho, ale nijak vyrazne a ne nijak moc casto, je nakej linej, asi po me:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí