Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@BaMaK píše:
@Peťule1013 A kolik je synovi? Před 14 dny začaly kvést kočičky
3, 5 a chytl to ode mě. Já kašlala asi 10 dní a v poho. Jeho se to prostě drží dýl ![]()
@BaMaK píše:
@maminka159 Já myslím, že svůj „záskok“ nepodrazí. Napíše, že dítě neviděla a ať věří úsudku doktorky. Ale já bych si vyžádala to CRP a ATB bych zatím nedala. Výtěr z krku je na nic, někdotam má zvěřinec a nemocný není…pneumokoka stejně nevykultivuje, protože chcípne než se dostane do laborky…
Minimálně jednou už to udělala se mnou, když mi bylo 16. Zastupující mi dala atb, že je zbytečný dělat výtěr a poslala mě domů. Moje dr mi řekla, ať je neberu a dojdu k ní za dva dny na výtěr. Byl čistej a přestože jsem nemocmá byla, atb by nepomohly…
@Peťule1013 Tak to bude asi výjimka. Pak nechápu proč za sebe takový záskok bere. Vím, že je těžké nekoho sehnat, ale než nekoho komu nevěřím…
@Peťule1013 píše:
3, 5 a chytl to ode mě. Já kašlala asi 10 dní a v poho. Jeho se to prostě drží dýl
Tak to joooo ![]()
@BaMaK píše:
@Peťule1013 Tak to bude asi výjimka. Pak nechápu proč za sebe takový záskok bere. Vím, že je těžké nekoho sehnat, ale než nekoho komu nevěřím…
Tak co doktor, to názor a obě to určitě vědí. Když za ní pacient přijde s tím, že důvěřuje jen jí, bude s ním zacházet, jakoby diagnózu ještě nikdo nestanovil. Takže jí klidně věřit může, ale prostě to dělá jinak ![]()
@Peťule1013 Teď tomu nějak nerozumím. Já myslela než mít na záskoku někoho o kom si nejsem jista že dělá práci stejně jako já, nebo velmi podobně, tak raději nikoho. Jínak s tebou souhlasím.