Zdravé laskominy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
577
12.1.23 21:01
@Husanamesici píše:
Mě fascinuje, jak po novém roce všichni chtějí držet diety, jíst zdravě, chodit do fitka…na netu na mě stále vyskakuje krabičková dieta, nutriční poradenství…tohle už není norm :lol:

No vzhledem k tomu jak funguje algoritmus soc.siti, googlu a dnes uz snad i bilboardu u cesty, tak predpokladam, ze si si to nekdy hledala a zajimala si se sama, tak se tady nepozastavuj nad ostatnimi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Husanamesici
12.1.23 21:03
@Zvonielka píše:
No vzhledem k tomu jak funguje algoritmus soc.siti, googlu a dnes uz snad i bilboardu u cesty, tak predpokladam, ze si si to nekdy hledala a zajimala si se sama, tak se tady nepozastavuj nad ostatnimi :roll:

Chtěla jsem si spočítat BMI..podle zadaných údajů zřejmě usoudili, že to potřebuju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9723
12.1.23 21:04
@Husanamesici píše:
Mě fascinuje, jak po novém roce všichni chtějí držet diety, jíst zdravě, chodit do fitka…na netu na mě stále vyskakuje krabičková dieta, nutriční poradenství…tohle už není norm :lol:

Já nepotřebuju hubnout. Jen mi to mastné nedělá dobře na žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
12.1.23 21:35

@MartinaCV A co si upéct sušenky, můžeš si tam dát co chceš, slané nebo sladké a klidně málo mastné. Když to budeš péct pomalu, jakože spíš sušit, bude to víc křupat :-) Receptů na křupavé tyčinky určitě najdeš spoustu.

• Citovat
  • Upravit
1339
12.1.23 21:44

Já mám ráda Jerky, ale to není úplně levná záležitost. Ani semínka nemůžeš? Výborná záležitost je syrová zelenina typu mrkev, řapíkatý celer,… nakrájet na hranolky a k tomu smíchat olivový olej, sůl a balsamico a namacet. To mají jako pochutinu místo chipsů Italové. Já si peču v troubě celerove hranolky. Výborný je chřest správně pripraveny (aby krupal) opět sůl, pepř a olivac a zase máš zdravé křupání. To z toho slanyho, co mě napadá, aby to bylo dobrý a vážně zdravý. Ještě řepa s rucolou a sýrem (kozí, ovci) a rajčata, bazalka, mozzarella. Tyhle věci já bych mohla furt, jen ta příprava no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
12.1.23 21:44

Normální cornflaky. Hezky křupou. :mrgreen:
Salátová okurka na kolečka taky křupe. ;)
Nebo jestli máte třeba přebytky chleba, tak na kostičky nebo tyčinky opražený na pánvi, posypeš česnekovou solí, ale je to zase mastné, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
12.1.23 21:56

Já mám ráda lupínky z klíčené červené čočky. Viz např. https://www.zdravyzivot.com/…upinky-250-g
Jsou křupavé, zobu je jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
12.1.23 21:59
@Husanamesici píše:

Jo, už se těším, až z toho fitka zase vysmahnou. Tam se teď nedá existovat. Bohužel u nás je možné jen roční nebo víceleté předplatné, a je celkem drahé, tak se obávám, že to hned tak nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Husanamesici
12.1.23 22:07
@Sedmnactnulajedna píše:
Jo, už se těším, až z toho fitka zase vysmahnou. Tam se teď nedá existovat. Bohužel u nás je možné jen roční nebo víceleté předplatné, a je celkem drahé, tak se obávám, že to hned tak nebude :lol:

Víceleté předplatné? Promiň, jdou na mě mrákoty… ještě do toho tady čočka, mrkev…jdu to zajist normálníma chipsama :zed: :mrgreen: dobrou noc

• Citovat
  • Upravit
2417
13.1.23 08:17

Ovoce sušené mrazem je moc dobré, ale dražší. Pokud máš ráda houby, tak hlívu nebo žampióny posolit a upéci jen tak na pečícím papíru bez tuku. Nebo nakrájet brambory, klidně i se slupkou a také nasucho na pečícím plechu. Můžeš přidat česnek, papriku nebo bylinky. Pokud máš doma sušičku, tak se tam dá sušit i maso. Nebo si rozkrájet na malé kousky šunku, sýr a zeleninu a prostě uzobávat ze studeného talíře. Nebo nakrájet mozzarellu, přidat cherry rajčátka, pokud máš ráda, tak i olivy, přidat bazalku a je to také mńamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
13.1.23 16:22

Nasucho prazena dynova seminka, ty neloupaci. A kdyz jsem psala dizertaci, tak jsem k tomu kazdy vecer pila 2 dcl vinka, taky mi to slo lip od ruky. Ale to zas neni moc dobre na jatra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.4.23 19:58

Holky, ukládám, dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
4.4.23 20:37

Ještě přidám u nás oblíbený pečený květák -rozebereš na růžičky, pokapeš trochu olivakem, osolíš a zprudka opečeš v troubě, aby byl lehce zlatavý ale pořád křupavý. Tipuji tak 10 minut.
Taky občas uděláme pečenou cizrnu (recepty na netu, s bylinkami, česnekem..).
Růžičková kapusta na pánvi (recept najdeš na netu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová