Zdraví - bílé krvinky

Anonymní
30.1.24 22:12

Zdraví - bílé krvinky

Potřebuji se zeptat zda někdo nemá podobnou zkušenost jako já pokud ano tak prosím poraďte. Je mi 22 let a už od zhruba 18ti mám neustále nějaké zdravotní potíže není důležité uvádět které protože ty už s lékaři řeším a zahájila jsem medikaci :) I přesto všechno je tady pořád jeden problém se kterým si jak to vypadá ani lékaři neví rady. Už několik let mi na krevních testech vychází vysoký počet bílých krvinek podle lidí z mého okolí to znamená že mám v těle nějaký zánět nebo problém a že tělo s něčím bojuje laicky řečeno. No co si budem to mě děsí..

Kdyby někoho napadlo že mám špatného obvodního lékaře který je líný řešit můj problém tak to určitě ne protože jsem vyzkoušela snad všechny možné vyšetření které váš napadnou (teda možná) a nikde nic. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
30.1.24 22:16
@Anonymní píše:
Potřebuji se zeptat zda někdo nemá podobnou zkušenost jako já pokud ano tak prosím poraďte. Je mi 22 let a už od zhruba 18ti mám neustále nějaké zdravotní potíže není důležité uvádět které protože ty už s lékaři řeším a zahájila jsem medikaci :) I přesto všechno je tady pořád jeden problém se kterým si jak to vypadá ani lékaři neví rady. Už několik let mi na krevních testech vychází vysoký počet bílých krvinek podle lidí z mého okolí to znamená že mám v těle nějaký zánět nebo problém a že tělo s něčím bojuje laicky řečeno. No co si budem to mě děsí..Kdyby někoho napadlo že mám špatného obvodního lékaře který je líný řešit můj problém tak to určitě ne protože jsem vyzkoušela snad všechny možné vyšetření které váš napadnou (teda možná) a nikde nic. :zed:

Ti tu určitě bude radit spousta chytrých hlav, ale faktem je, že se z toho popisu nedá vyvěštit nic. KOlik jich máš? Jaký typ bílých krvinek máš vyšší. Kolik ti je let? Co ostatní výsledky krevního obrazu, biochemky. S čím se léčíš?. Jaké léky bereš…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí