Zdraví, záněty po sexu

1
8.10.24 08:23

Zdraví, záněty

Dobrý den, přítelkyně má časté záněty po sexu, někdy spojené se zánětem močáku. Podotýkám, že jsem věrný a nemá vliv jestli používáme kondom, či ne, hygiena samozřejmostí. Byla u gynekologa, ale na nic nepřišel. Napadl mě brát rutin - zesílení vlásečnic. Má pravděpodobně citlivější sliznici. Nejsem nijak extrémně velký. Lubrikant nepomáhá a brát po každém sexu čípky, probiotika,… mi nepřijde dlouhodobě vhodné. Máte nějakou zkušenost? Nějaký doplněk stravy? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2223
8.10.24 08:46

Jestli mívá e-coli, pak mohu vřele doporučit utipro. 2 balení na začátku a pak udržovací kůry. Jestli kvasinky, tak vynechat sladké a aĺkohol, možná i celkové přeléčení. Víc neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
8.10.24 11:00

Mám to samé. Dříve jsem měla zánět močáku snad po každém sexu, teď se mi to daří zvládat.

Po každém sexu ať jde přitelkyně okamžitě do koupelny, nejdříve je nutné se vyčůrat (i kdyby se jí nechtělo, musí se napít vody a dojít si na záchod).
Pak ať jde do sprchy a pořádně se vypláchne vodou… tj. Musí si koupit irigátor. To je taková plastová nádobka s dlouhou trubkou na konci, ta se naplní vodou, a zavede se hluboko dovnitř. Stlačením se z toho voda uvolní, a vypláchne ji to uvnitř.

S tímto jsem schopná zánětům zabránit, ale probiotika, léky na zánět močáku popřípadě Rosalgin mám vždy pro jistotu po ruce :)

Tobě doporučuji se pořádně vykoulat před každým sexem. Pokud ji prstíš pořádně si umyj ruce, pokud provozujete orál, vyčisti si zuby a vždy di opláchni přirození. Pokud je tak citlivá jako já, tak stačí jakákoliv nečistota nebo i třeba pot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí