Zdravím všechny maminky

2
8.2.18 08:50

Zdravím všechny maminky

Zdravím všechny maminky,
zajímaly by mě vaše zkušenosti a váš názor. Předem chci říct, ze se s partnerem o miminko nesnazime, ale nevadilo by nám, kdyby to přišlo. Dne 3.2 jsem měla ovulaci a dva dny predtim to partnerovi “ulitlo”. Mám teď hodně citlive bradavky (nikdy jsem bradavky citlivé nemivala), bolí mě pravý vajecnik a občas mě picha práva strana u pupiku. Myslíte ze je možnost ze jsem těhotná? Ze by byly příznaky už takhle brzy? Menstruaci mám dostat až 17.2. Předem ještě chci říct ze v prosinci jsem vysadila antikoncepci kvůli migrenam. Budu rada za vaše zkušenosti a rady. Na těhotenský test mi přijde ještě brzo… mockrát vám děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
8.2.18 08:51

Ne, je příliš brzy po ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.2.18 08:53

Děkuji za odpověď :) @Tichošlápek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.2.18 08:59

Tehotna byt muzes, ale je jeste brzo, na priznaky i na test. Test nejdrive 10 dni po ovulaci, ale lepsi je pockat do terminu ms a testovat, az kdyz nedorazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
8.2.18 09:05

Ja u obou tehu mela příznaky až 5-6tt -+ par dni. Nevím jak někdo na sobě něco muze cítit ještě před ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.2.18 09:11

Na příznaky je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.2.18 09:14

@Lila 85 Jak píšou holky. Počkat do termínu MS nebo i později, protože můžeš mít rozházený cyklus a hormony po vysazení, a uvidíš. Pokud budou // tak si třeba řekneš, že to byly těhu příznaky, ale to si potom člověk k tomu dosadí asi cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí