Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny maminky,
zajímaly by mě vaše zkušenosti a váš názor. Předem chci říct, ze se s partnerem o miminko nesnazime, ale nevadilo by nám, kdyby to přišlo. Dne 3.2 jsem měla ovulaci a dva dny predtim to partnerovi “ulitlo”. Mám teď hodně citlive bradavky (nikdy jsem bradavky citlivé nemivala), bolí mě pravý vajecnik a občas mě picha práva strana u pupiku. Myslíte ze je možnost ze jsem těhotná? Ze by byly příznaky už takhle brzy? Menstruaci mám dostat až 17.2. Předem ještě chci říct ze v prosinci jsem vysadila antikoncepci kvůli migrenam. Budu rada za vaše zkušenosti a rady. Na těhotenský test mi přijde ještě brzo… mockrát vám děkuji. ![]()
Tehotna byt muzes, ale je jeste brzo, na priznaky i na test. Test nejdrive 10 dni po ovulaci, ale lepsi je pockat do terminu ms a testovat, az kdyz nedorazi.
Ja u obou tehu mela příznaky až 5-6tt -+ par dni. Nevím jak někdo na sobě něco muze cítit ještě před ms ![]()
@Lila 85 Jak píšou holky. Počkat do termínu MS nebo i později, protože můžeš mít rozházený cyklus a hormony po vysazení, a uvidíš. Pokud budou // tak si třeba řekneš, že to byly těhu příznaky, ale to si potom člověk k tomu dosadí asi cokoli.