Bolesti břicha a krvácení u 11leté

Anonymní
4.11.19 11:09

Zdravotní potíže, dívka 11 let

Zdravím, potřebovala bych poradit. Dcera( 11 let) si od pátečního odpoledne stěžovala na bolest břicha( podbřišek). Na záchodě při velké jednorázově zakrvácela, tudíž jsem si myslela, že by mohlo jít o menzes. Zadek od krve nebyl a stolici neměla tuhou. Ten den jsen ji kontrolovala vložku, krev už žádná. Sobota byla klidná, bez bolesti. Nedělní ráno opět bolest břicha, už ne v podbřišku, ale na pravé straně břicha. Dceru jsem odvezla na pohotovost, zůstala na pozorování. Krevní testy jsou dobré, sono břicha taky. Byla i na gynekologii, kde teda nevyloučili, že by nemohlo jít o měsíčky. Ale ani nepotvrdili. Slepé střevo to není. Sama jsem jim tedy říkala, že si ale nejsem teď jistá, zda krvácení neproběhlo při velké. V ten pátek mi to tak nepřišlo, teď si nejsem jistá. Nemáte někdo zkušenost? Nesetkal jste se někdo s takovým problémem třeba i u sebe? Jde mi o to, že ta bolest břicha určitě není bez příčiny, když k tomu přidám ještě tu krev, tak se o dceru bojím. Aby někdo něco nezanedbal, já nebo i lékař a nebyl v tom nějaký jiný problém. Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.11.19 12:02

:nevim: nikdo?

• Citovat
  • Upravit
1428
4.11.19 12:07

No jedine, co me napada, ze ja nekdy zakrvacim pri zanetu mocoveho mechyre a pritom treba v kultivaci nic nevyjde. Ale to by asi poznala sama, to pak dost boli ta trubice, jak je poskrabana. Nejsem lekar, tak si netroufam radit. Menstruace to tez muze byt. Zakrvacet muze jednorazove a pak rok nic. Jestli je v slusne nemocnici, nechala.bych to na nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.19 12:11

@KaroliS Děkuji za odpověď. Ten zánět mě taky napadlo( krom jiných hrůzostrašných scénářů), ale problémy tohodle rázu nemá. Zánět i dle moči teda v nemocnici vyloučili. Nemocnice je to slušná, myslím. Jen mě teda i zaráží, že ji to bříško bolelo i v minulosti, ne v takovým stupni bolesti teda. Návštěva lékaře nic nevyřešila.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
4.11.19 12:13

Když jsem poprvé menstruovala poznala jsem to tak že jsem měla na kalhotkách trochu krve 3 dny za sebou ale fakt trochu… teoreticky to měsíčky být mohou.. může to být cysta což mi ale vzhledem k věku přijde dost vzácné. Myslím že v nemocnici mají větší šanci odhalit příčinu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.19 12:17

@ludmilaadamkova Já doufám, že to tak bude. Zřejmě se z největší pravděpodobností nejedná o zánět slepého střeva. Měsíčky, to nikdo neví. Tak spíš pátrám dál..určitě ještě dnes budu mluvit s lékařem, tak se ho zeptám na vše kolem, jen jsem chtěla být připravena a informována. Na netu je toho tolik, že si člověk může vybrat. Ale dost často to jsou takové případy, že by mě z nich trefil šlak

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
4.11.19 12:19
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova Já doufám, že to tak bude. Zřejmě se z největší pravděpodobností nejedná o zánět slepého střeva. Měsíčky, to nikdo neví. Tak spíš pátrám dál..určitě ještě dnes budu mluvit s lékařem, tak se ho zeptám na vše kolem, jen jsem chtěla být připravena a informována. Na netu je toho tolik, že si člověk může vybrat. Ale dost často to jsou takové případy, že by mě z nich trefil šlak

Zkus se nenervovat pravděpodobně to bude banální problém nebo ta menstruace.. ano může to být i něco vážného, ale ta pravděpodobnost je nízká.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.19 12:23

@ludmilaadamkova :kytka: Díky moc za uklidnění, snad ti bude ok

• Citovat
  • Upravit
1428
4.11.19 12:30
@Anonymní píše:
@KaroliS Děkuji za odpověď. Ten zánět mě taky napadlo( krom jiných hrůzostrašných scénářů), ale problémy tohodle rázu nemá. Zánět i dle moči teda v nemocnici vyloučili. Nemocnice je to slušná, myslím. Jen mě teda i zaráží, že ji to bříško bolelo i v minulosti, ne v takovým stupni bolesti teda. Návštěva lékaře nic nevyřešila.

Chapu, ja bych si pohlidala, aby byla ve slusne nemocnici a udelali ji vsechny vysetreni. Utz bricha hlavne. Tak moznosti jsou opravdu jen zenske organy, mocak, streva. Pokud na gyn nic nevidi, tak to bude treba fakt jen praskla zilka v konecniku. Uvidite. Drzim palce! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
4.11.19 12:31

Nejen mocak, cely mocovy system tzn ledviny. To vse by ji meli vysetrit. Spatne jsem to napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
4.11.19 12:32

Vyšetřili ji dostatečně, slepák to není, takže kvůli 2× bolení břicha a troše krve na WC bych se nenervovala a dál to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.11.19 12:35

Bude to dobré…v nemocnici jí proklepávají, na gynekologii si psala, že byla také, takže nějaké „divoké“ záležitosti jsou snad vyloučené.
Mě několikrát vzal podbřišek nebo strana podbřišku a byly to „prachobyčejné zaražené prdy“. A že to byla bolest, že bych se zbláznila…
A nebo se jí probouzejí vaječníky a to může taky pěkně potrápit. Nehledě na to, že menstruační bolest zatím nezná a tak může mít pocit, že to bolí „hrozně“ a divně atd., ale časem zjistí, že je to vlastně normální stav…
Základ je, že jste v péči lékařů - a tady toho asi víc nevymyslíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.11.19 12:39

Ja bych rekla, ze to je rozjizdejici se slepak, sestrence se nejak takto podobne rozjel v lete, pichani na pravo dole, vodnata stolice s krvi, v nemocnici udelano sono, krev, moc, nic nezjisteno, poslana domu, dostala nejake prasky a pichani ustalo, no a za dva dny uz se svijela v bolestech, privolana rychla a akutni zanet slepeho streva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.19 17:15

@Peggy54 Já právě myslela, že by to mohl být slepák. Uvidíme, zítra ji čeká ještě vyšetření stolice a pak ji zřejmě propustí. Už je jí mnohem lépe, tak fakt tápu. Zatím to vypadá na to, že to uzavřou jako menstruační bolesti

• Citovat
  • Upravit
2414
4.11.19 17:46
@Anonymní píše:
@Peggy54 Já právě myslela, že by to mohl být slepák. Uvidíme, zítra ji čeká ještě vyšetření stolice a pak ji zřejmě propustí. Už je jí mnohem lépe, tak fakt tápu. Zatím to vypadá na to, že to uzavřou jako menstruační bolesti

tak se to muze jeste rozjet, sestrenka z niceho nic padla na zem a zacala se svijet a rvat jak tur, udelali ji to lapa, a za ctyri dny sla dom, tak drzim palce at to je to ms :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí