Zdravotní problém dcery

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.9.20 19:40

Zdravotní problem dcery

Ahoj, dcera měla cca týden průjem, křeče v břiše, teplotu… nasadili jsme enfiaron a probiotika nic moc to neponahalo, ale postupně se tento problem zlepšil. Jenže… přidal se suchý kašel a dneska ze ji bolí ledviny a ze když cura tsk ji prý,,táhnou,, tak jsme udělali test moci. Je jasné ze zítra budu volat doktorovi, ale co by to mohlo být zánět močáku? Ledvin? Nebo to vše souvisí? Ten duchy kašel je ošklivý, bolí ji plíce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
10.9.20 19:46

Ma teploty? Jakoze bych motna i jela na pohotovist :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
10.9.20 19:47

Ono pokud ji boli ledviny, tak bych si nezahravala a jela, at ji daji antibiotika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.20 19:48

@kalie kvůli kašli tam budu raději prvně volat. Ledviny na mě vybalila až dnes, celkové už je ko 14 dnů…

• Citovat
  • Upravit
2653
10.9.20 19:57

Mne se to treba stava taky, ze kdyz prechazim nejakou tezsi virozu, tak me oak jeste treba chytne mocak :nevim:, jako zavolej si tam, ale urcite jed, kedviny nejsou sranda. Kdyby to byl jen mocak, tak reknu pockej do rana a zkus nejprv domaci lecbu, ake s ledvinama to takto nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
10.9.20 19:57

Pokud bolí ledviny, řešila bych to co nejrychleji. Já jsem se hrdinně snažila teploty vylezet, záda dva dny ignorovala a pak jsem bolesti lezla po zdi a atb brala dvoje po sobě. Hned ráno bych byla u doktorky, v současné situaci samozřejmě napřed zavolat, ale myslím, že řekne, ať přijdete hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.20 20:18

Loni jsme řešili podobný problém. Měl průjem, nález na plicích i na ledvinách. Měl CRP přes 200, přišli na to, že měl salmonelu a ostatní souviselo s tím. Nepochopila jsem jak, ale prý se to mohlo stát. Bylo to v podobné době a trvalo to 2-3 týdny, problémy se nabalovaly a doktorka to neřešila, bagatelizovala a tak. Byli jsme týden v nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
214
10.9.20 21:30

Take se priklanim k salmonele - kamaradcina dcera presne tyden mela teploty, krece v brise a sileny prujem. Odebraly vzorek stolice a vysla jim salmonela.

Ja bych byt tebou sla na pohotovost - kor s tema ledvinama- to neni zadna sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí