Zduřelé uzliny na hlavě

2643
9.8.21 10:02

Zduřelé uzliny na hlavě

Ahoj holky, nemá některá zkušenost s bolestivými a zdurelymi uzlinamy na hlavě? Druhý den mám bolestivou bouli z boku na krku a jakoby před uchem taky jednu. Dnes už i jednu pod bradou :think: :nevim: je to dost nepříjemný. Všechny jsou na pravé straně hlavy. Jinak mi vůbec nic není :nevim:
K doktorovi se mi hned letět nechce, když nemá žádné jiné příznaky..
Neměl to někdo z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26856
9.8.21 10:53
@Kachnicka25 píše:
Ahoj holky, nemá některá zkušenost s bolestivými a zdurelymi uzlinamy na hlavě? Druhý den mám bolestivou bouli z boku na krku a jakoby před uchem taky jednu. Dnes už i jednu pod bradou :think: :nevim: je to dost nepříjemný. Všechny jsou na pravé straně hlavy. Jinak mi vůbec nic není :nevim:
K doktorovi se mi hned letět nechce, když nemá žádné jiné příznaky..
Neměl to někdo z vás?

Tak kdyz se ti k doktorovi nechce, tak to nechej plavat :nevim: Vsak te to jen boli, ne? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
9.8.21 11:49

@cecetka nechce neznamená nepůjdu :roll:
Tady na emiminu se fakt nic nezměnilo. :pocitac:
Na něco se zeptáš a vždycky jseš za kra… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
9.8.21 12:48

No, hlídej to, nemusí to být nic vážného ( imunita si poradí), ale… u nás takto u syna jedna uzlina, za dva dny další dvě. Čtvrtý den už uzliny všude - hlava a hrudník - člověk se až divil, kolik toho bylo… Jiné příznaky neměl. U doktora odběry a sirokospektralni antibiotika bez diagnózy, zvažovala hospitalizaci. Večer už horečka, trvala dva dny. Antibiotika zobal 3 týdny a slabý byl jak moucha. Prokázala se akutní borelioza.
Obdobně u druhého syna nastoupila mononukleoza - silně zduřené uzliny, jinak nic. Tam teda byla diagnóza doktorce jasná, odběry jen potvrdily co si myslela. Fyzická slabost přišla až třetí den, do té doby jen ty uzliny. Na dotek bolely a byly obrovské - za ušima a na krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
9.8.21 15:24

@elda děkuju. Takže v obou případech to bylo na léčbu… Zkusím se zítra ráno dostat k obvodnímu ať sem klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí