Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Běž zítra k praktikovi, ten ti řekne co a jak. Tady můžeme jen věštit.
@Murka Budu ji jen volat. Mám ji daleko a bohužel není kdo by mě tam odvezl a pohlídal dceru.
@Anonymní píše:
@Murka Budu ji jen volat. Mám ji daleko a bohužel není kdo by mě tam odvezl a pohlídal dceru.
A co myslis, ze s tebou po telefonu udela? No ale kdyz nemuzes k lekari, to je pak tezke ![]()
Na tvem miste bych u Dr. byla uz v patek ![]()
Ledováním nic nezkazis. Dcera má taky občas takové reakce na štípnutí komárem…
První věc, co v takovém případě beru, jsou antihistaminika, prostě alergická reakce.
@cecetka Tak max mi řekne ať si zajedu do špitálu nebo napíše rovnou něco. Přítel mi dal na dovolené i jeho léky na alergii. Ale otok prostě stejný no.
@jita22 Něco na alergii mi přítel před pár dny dával a brala jsem to 3 dny. Byli jsme mimo domov, ale nezabralo to.
Spravny doktor te bude chtit videt. Takze si nejak domluv hlidani
anebo ji vezmi s sebou
Ahoj, nedávno jsem měla něco podobného od ováda. Otok a rudý (daleko větší flek než máš ty) flek jsem měla skoro 3 týdny. Doporučuji chladit, mít nohu nahoře, koupit si v lékárně lék na alergii a to jak prášek tak lokální mast. Doktor pokud to neuvidí s tím nic neudělá a souhlasím s tím, že nemá cenu s tím jezdit na chirurgii to doopravdy fakt tak na kožní.
Tak díky všem. Doktorce stačil popis po telefonu a napsala antibiotika. 🙂 Za 4 týdny ještě krev jestli se nezvedla borelióza.
Zdravím, potřebuju se zeptat. Před týdnem mě asi kousl komár otekl mi kotník z pravé strany. Otok trval asi 4 dny a pak jeden den klid a z ničeho nic mi otekla i druhá strana kotníku. Pak se přidala i pravá a mám to oteklé celé na jedné straně jakoby puchýř. Kolem menší rudy flek(ale na té levé straně kde mě nic nekouslo) a pak flek přes celý kotník. Bolí to pulzuje to občas je to i horké. Chodí se mi dost špatně. Já chtěla odvést na chíru, ale od přítele a známých mi bylo řečeno, že tam s tím nic neudělají a ať zítra zavolám na kožní. Co říkáte vy? Nikdy se mi nic takového nestalo.