Že by Happy End - pes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
8.9.09 14:47

Dany - hrůza to je!!! Včera sekl manžel zahradu a nekecám, ten pes tu sekačku prostě přeřval. Když na té zahradě nemusím být, zavírám se do ložnice, utěsní okna a pouštím si nahlas rádio, horší když tam chtějí být i kluci, tak to holt fakt jinak než tou gázou už nejde..

Mirri o tom obojku vím, ale stojí 4000kč a nejspíš by taky za chvíli navlhl a opět by skončil v popelnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.9.09 17:35

Lacenko, ten elektrický obojek, nemusí mít pořád na krku. Dávala bys mu ho jen po tu dobu, co by jste byli na zahradě. Jak už jsem ti psala, mamina ho má a je s ním moc spokojená. Už ho má snad dva roky? Výboj nemusí dávat vůbec, pes reaguje už na pouhý zvuk. Což vám by zřejmě nestačilo, museli by jste dát holt ránu. Ty tam jsou tuším 3 nebo 4 síly + ten zvuk, táhlé hnusné písknutí/pípnutí. Je to nepříjemný i pro mně, natož pro toho psa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.9.09 17:48

Kami já jsem byla s obojku absolutně nadšená, fakt to ty necelé dva měsíce fungovalo a mám pocit že to i hodně posílilo vztah já-pes. Ráda jsem ho pohladila, ráda jsem mu dala dobrotu, prostě měla jsem ho ráda,protože i pes se malinko zklidnil a byl větší mazel(prostě mu to štěkání za to tu rana nestálo) ale jak píšu bohužel navlhl a bylo po idylce… Obávám se že ten šíleně drahý by skončil taky tak, neb náš nezmar miluje vodu, takže i když bychom mu ho ho dávali jen na dobu co budem venku, tak se za tu dobu vždy několikrát vykoupe v „bazénku“, vyráchá v kýblu, nebo se oválí v kaluži.
Taky většinou jdeme na zahradu něco dělat a ne tam stát a mačkat čudlíky…ale už slyším jak mi zas někdo řekne ,že si na vše najdu výmluvu… Já jsem jen hodně zoufalá, totálně unavená a absolutně naštvaná na nepředstavitelnou příšeru, co jsem si dobrovolně, plna emocí a očekávání na:,–(ila do baráku. Věřte už bych si psa, ŽÁDNÉHO!! domů nikdy nepořídila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.9.09 17:58

Chápu, jsi z toho nešťastná a unavená… Ale neříkej mi, že máte na zahradě samou louži. Kýbl by jste holt vylili a bazének zabezpěčili :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.9.09 22:34

ja se take k tomu obojku stale priklanim. Pri predstave,ze me bude pes terorizovat jeste dalsich 5 let… my mame doma ten protistekaci obojek a pouzivame ho jen na dobu kdy je treba, tudiz nemel pes sanci zjisti princip jeho fungovani a navic tam se da stelovat jak casto chces ty vyboje a zda je chces s upozornenim ci ne. Mozna bych se znovu poohlidla po tom protistekacim a davala ho psovi presne na dobu kdy jdes na zahradu ( tak jako kdyz jdes ven se psem na prochazku-na:,–(is obojek a doma sundavas). Ale uricte bych mu ho nenechavala celou dobu, pac je jasne,ze obojek navlhne apod…a on je to prece drahej spas.
A pokud chces klasickej obojek na ovladani, tak i ten nejvetsi blb pes pochopil jeho princip a ver,ze je to super vec. 4000 sou hodne,ale treba by sel zase sehnat pres druhou ruku…
Jinak si myslim,ze by hafak potreboval vzit obcas ven na prochazku a nejspis poradne dostat fyzickou zatez,protoze to jeho stekani je evidentne z nudy a je to jeho jedina zabava.
Ja verim,ze je to narocne,ale da se to zvladnout, jen musi clovek chtit-coz chapu,ze v pripade nechteneho dedictvi je to pro cloveka obet a vubec zadnej klad.
Kazdopadne drzim palce, at se to nejak povede vyresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.11 15:25

Tak jsem narazila na diskuzi a zajímá mě jak to nakonec dopadlo s tím pejskem???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný