Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdy jsi měla poslední ms? Byl nechráněný sex? Asi bych zkusila bych těhotenský test.
@La-Vra poslední 24.8. - 29.8.
Nechráněný byl. Snažíme se o mimčo už pár let. Jen já mám menší šanci na otěhotnění. Ale tentokrát mě zarazilo, že mám příznaky jako u ovulace, ale je jich k tomu mnohem více. Nikdy to nebylo takové. 🤷♀️ Test zkusím o víkendu až budu mít čas jít do lékárny.
Trochu divný že tě nenapadlo si udělat spíš těhotenský test.
držím palce
@xxprincesscz napadlo, ale až o víkendu. Dostanu se domů až v pátek večer. 🙈 V pohodlí domova je to nejlepší 😊
Zdravím všechny a omlouvám se za anonym.
teď je mám už 14 dní v kuse. Spíš mi nejsou příjemný ty návaly a to jak nemůžu pomalu už ani pít, aby se mi to nevrátilo. 

Cyklus mám normálně 32 dní. Poslední jsem měla 42 dní. Od začátku září se mi začalo dělat zle po každém jídle, chuť v ústech strašná a přestaly mi chutnat cigarety. Od 3.9. se mi začala ke všemu motat hlava a mám hrozné návaly horka. Také se mi udělala bolavá a horká boulička v levém prsním dvorci. Ta mi včera zmizela. Také mě 2 dny bolelo v podbřišku a táhlo se to až do třísla. Jenže půlku těchto příznaků mám i při ovulaci, ale objevily se během dne a do 3 dnů vždy zmizely.
Mám to přisuzovat k ovulaci? Že by mě tentokrát takhle skolila? Teplotu ani testy si nedělám. Je to teprve rok co to mám pravidelně po nemoci vaječníků a ovulaci jsem vždy cítila.
Omlouvám se za hloupý dotaz a děkuju za slušné odpovědi