Že by ovulace?

Anonymní
13.9.22 13:29

Že by ovulace?

Zdravím všechny a omlouvám se za anonym. :?
Cyklus mám normálně 32 dní. Poslední jsem měla 42 dní. Od začátku září se mi začalo dělat zle po každém jídle, chuť v ústech strašná a přestaly mi chutnat cigarety. Od 3.9. se mi začala ke všemu motat hlava a mám hrozné návaly horka. Také se mi udělala bolavá a horká boulička v levém prsním dvorci. Ta mi včera zmizela. Také mě 2 dny bolelo v podbřišku a táhlo se to až do třísla. Jenže půlku těchto příznaků mám i při ovulaci, ale objevily se během dne a do 3 dnů vždy zmizely. :nevim: teď je mám už 14 dní v kuse. Spíš mi nejsou příjemný ty návaly a to jak nemůžu pomalu už ani pít, aby se mi to nevrátilo. :poblion:
Mám to přisuzovat k ovulaci? Že by mě tentokrát takhle skolila? Teplotu ani testy si nedělám. Je to teprve rok co to mám pravidelně po nemoci vaječníků a ovulaci jsem vždy cítila.
Omlouvám se za hloupý dotaz a děkuju za slušné odpovědi :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3100
13.9.22 13:59

Kdy jsi měla poslední ms? Byl nechráněný sex? Asi bych zkusila bych těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.22 14:03

@La-Vra poslední 24.8. - 29.8.
Nechráněný byl. Snažíme se o mimčo už pár let. Jen já mám menší šanci na otěhotnění. Ale tentokrát mě zarazilo, že mám příznaky jako u ovulace, ale je jich k tomu mnohem více. Nikdy to nebylo takové. 🤷‍♀️ Test zkusím o víkendu až budu mít čas jít do lékárny.

• Citovat
  • Upravit
1402
13.9.22 22:53

Trochu divný že tě nenapadlo si udělat spíš těhotenský test. :D držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.22 04:04

@xxprincesscz napadlo, ale až o víkendu. Dostanu se domů až v pátek večer. 🙈 V pohodlí domova je to nejlepší 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex