Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Urcite nemas den po styku priznaky tehotenstvi, to je blbost. Nejspis mas rozhazene hormony z dlouhodobeho uzivani HA. Kup si ostropestrec na procisteni jater a jerab ptaci, srovna se ti cyklus a pujde to samo ![]()
Vysadila jsi antikoncepci, dej si tak 3 mesice pauzu a pak, az treba budes mit chvilku, precti si neco o prubehu cyklu, ovulaci, usazovani vajicka, hcg a tak
ale jeste je cas, zatim jsi normalne uzivejte nechraneneho sexu..jo a priprav se bohuzel, ze pri vysazeni ted prijdou spis neprijemne zmeny..vyraznejsi pms, silnejsi, nepravidelna, mozna i bolestivejsi ms, taky je mozne, ze se zhorsi plet…bolesti, ucurana, aby to nebyl zanet mocaku
Jako že devět dní po vysazení antikoncepce jsi stihla otěhotnět a dostat příznaky? To máš na mysli?
@Čičorečka píše:
Jako že devět dní po vysazení antikoncepce jsi stihla otěhotnět a dostat příznaky? To máš na mysli?
Sedm, protože už to má od pondělka. ![]()
Nejspíš blbost, ale prez to se zeptám. 19.10. jsem vzala poslední antikoncepci. Po dvou letech užívání. Menstruace se dostavila-sice jen tři dny. Během té doby jsem měla několikrát nechraneny sex. V neděli poslední. Od pondělí mě poboliva v podbřišku, lehce záda a hlava. Citlivé bradavky. Můžu už být těhotná nebo to bude spíš ovulace. Tu nevím přesně kdy mám.