Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je možné, že po několika dnech (cca týden) tělo začne vykazovat známky těhotenství, např.citlivost bradavek,těhot.chutě. Já si nepamatuju, že bych to měla při předešlém těhu,šimrání v podbřišku.....nebo si to je namlouvám. Díky za odp.
Ahoj, ja to pri prvnim tehotenstvi mela stejne, vedela jsem, ze jsem tehotna uz par dni po akci. O mimi jsme tenkrat prisli. Po druhe jsem to citila na vlas stejne, uz par dni po. Ted jsem tehotna zase a nic jsem nepocitovala jeste dva tydny po vynechane menstruaci. Takze mozne to je, ale rozhodne bych se na to nespolehala.
Ahoj ,ja jsem cetla ze je to u kazde zenske jinak,nektera ja schopna prvni priznaky vnimat uz tyden po oplodneni. Ja ikdyz jsem sve tehu zjistila az v 13TT, tak kdyz si vzpomenu na vsechny priznaky co jsem mela (ale ja na ne nereagovala,pac jsem brala antikoncepci a menstrurovala),tak v lednu jsem otehotnela a zacatkem unora,jsem byla strasne unavena ze jsem si kolikrat usla odpoledne a mela jsem citlivy prsa,ktery se zacaly zvetsova.Tak uvidis.
můžu se zeptat, kolik menstruací jsi měla než jsi zjistila, že si těhotná a jak jsi brala prášky??? MOžná jsem to blbě napsala, ale právě řeším. Antikoncepci jsem nebrala po porodu to je jasné pak mi ji doktor nasadil -ale jinou!!! brala jsem ji 3 měsíce, potom jsem prášky už nebrala, nevyhovovali mě a prostě jsem byla líná dostavit se k lékaři, používali jsme kondom… no a je možné, že ty prášky nezabrali nebo tak nějak, protože je mi poslední týden blbě na zvracení, a odpovídalo by to ty dva měsíce jak jsem ukončila prášky, tak byl kondom. Slyšela jsem, že někdy prášky nezaberou.
Jak čtu,tak antikoncepce poslední dobou začíná být neúčinná. My teda měli kondom,ale nějak to nezvládnul a zrovna jsem měla plodné dny…počkám ještě pár týdnů a udělám testy. Při nejlepším nám ke dvou rošťákům přibude ještě jedno mimi
.
Ja menstruaci dostala v unoru i v breznu a v breznu jsem prestala ji prestala brat nekdy ke konci,pac jsem mela pocit ze po ni kynu,no jenze to nebylo antikoncepci ale tehu.A doktor rikaz ze je jsem menstrurovala asi nejspis kvuli te antikoncepci,ze ty hormony mi v tele delaly bordel.