Těhulkování - příznaky

Anonymní
9.4.10 20:50

Těhulkování

Ahojky,těhulky :mrgreen:
Zakládám tuto diskuzi,protože by mě zajímaly všechny příznaky těhotenství,ale samozřejmě jsem slyšela , opožděná ms,na zvracení,ale chtěla bych slyšet i ty příznaky,o kterých se nemluví :mrgreen: Byla bych ráda,kdyby všechny těhulky,napsaly své zížitky zkušenostimoc mě to zajímá a snad svou diskuzí vás nijak neobtěžuji,jen pořád nacházím,jen taková ty základní a nic víc.Zajímaly by mě třeba příznaky do toho 3-4 měsíce těhu,jak vám je,co cítíte a tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
9.4.10 21:36

Ahoj,
sice nechapu proc jako anonym :nevim:, ale coz.
Jestli chces priznak o kterem se moc nemluvi, tak ja mela po te, co se mi prestalo delat soufl, v puse, jak kdyby mi tam chcipla krysa… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.10 21:50
jjanekk píše:
Ahoj,
sice nechapu proc jako anonym :nevim:, ale coz.
Jestli chces priznak o kterem se moc nemluvi, tak ja mela po te, co se mi prestalo delat soufl, v puse, jak kdyby mi tam chcipla krysa… :poblion:

chcipla krysa :mrgreen: to je hezky řečeno :mrgreen: a co třeba otékající nohy,nebo tlaky v nohou v prvním trimestru či nějakou vytékající krev ? a tak :-)))) kuju moc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.10 21:52

krev myslím - jako z dásní bo tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
2602
9.4.10 22:11

zadna krev ze me netekla, nohy natykaly az asi od 20tt…vlastne jsem natekla uplne cela…jinak nic, ja v podstate necitila ani roztahovani delohy, ale to bylo asi nizko polozenou placentou ci co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.10 22:13
jjanekk píše:
zadna krev ze me netekla, nohy natykaly az asi od 20tt…vlastne jsem natekla uplne cela…jinak nic, ja v podstate necitila ani roztahovani delohy, ale to bylo asi nizko polozenou placentou ci co :nevim:

achaa,tak děkuji moc za zkušenosti …
nizko položitelná placenta,znemaná i nízké hcg,nebo si to pletu ???

• Citovat
  • Upravit
2602
9.4.10 22:14

tak to nevim, o te souvislosti…me hcg nikdo nemeril…
a ty mas nejaky zvlastni priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.10 22:22
jjanekk píše:
tak to nevim, o te souvislosti…me hcg nikdo nemeril…
a ty mas nejaky zvlastni priznaky?

já jsem prodělala ranný potrat víš a hrozně mě zajímalo,zkušenosti ostatních,takové ty zvláštní,jako je třeba krysa v puse :-))))
třeba sem měla dříve,takové tlaky v nohou,druhý den v rukou a tak …

• Citovat
  • Upravit
8297
9.4.10 22:42

Otykani v prvnim trimestru je docela problem, nekde jsem o tom cetla, muze to byt tzv. prvotrimestrani preeklampsie a konciva to spatne :-( Urcite hlasit u dr a sledovat tlak.

Velikost hcg, to roste do 3.m a pak uz se ustaluje jeho hladina, s polozenim placenty to podle me nema zadnou souvislost.

Jinak zalezi na tom, co povazujes za klasicke priznaky, me silene palila zaha, ale fakt pekelne, bez rennie ani ranu :roll: Taky hrozna spavost, nizky tlak, jako jeden z prvnich priznaku u mel bylo, ze se mi zamotala hlava v trezorovne a malem jsem sebou svihla :roll: Vlci hlad, kdy jsem sla dozadu pro penize a kolegyne mi tam musela prinest jogurtove mliko, protoze jsem zkratka MUSELA neco pozrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.4.10 23:32

Proč mám zas ten zvláštní pocit, že si tady z nás zase někdo dělá srandu? Že bych byla opravdu paranoidní? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
9.4.10 23:40

pálila mě šíleně žáha, a v autě se mi chtělo zvracet:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
9.4.10 23:45

Lulje paranoidni nejsi, mam ten samy pocit. Koukla jsem sem nahodou a nestacim zirat. Dotaz jeste teda normalni, ale ty dovetky…

Anonymní píše:
krev myslím - jako z dásní bo tak :palec:
Anonymní píše:
chcipla krysa :mrgreen: to je hezky řečeno :mrgreen: a co třeba otékající nohy,nebo tlaky v nohou v prvním trimestru či nějakou vytékající krev ? a tak :-)))) kuju moc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
9.4.10 23:58

Uz kdyz jsem zahlidla diskuzi s nazvem „tehulkovani“ me napadlo, ze to je zase nejaka provokace - opet! Tohle slovo totiz nikdo jen tak z huby proste nevypusti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.4.10 08:34

Jo, a odhalilo ji „KUJU MOC“. Tipuju na 15 let :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
10.4.10 08:34

Si z nás tady zas někdo dělá zadek :cert: