Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
sice nechapu proc jako anonym
, ale coz.
Jestli chces priznak o kterem se moc nemluvi, tak ja mela po te, co se mi prestalo delat soufl, v puse, jak kdyby mi tam chcipla krysa… ![]()
jjanekk píše:
Ahoj,
sice nechapu proc jako anonym, ale coz.
Jestli chces priznak o kterem se moc nemluvi, tak ja mela po te, co se mi prestalo delat soufl, v puse, jak kdyby mi tam chcipla krysa…
chcipla krysa
to je hezky řečeno
a co třeba otékající nohy,nebo tlaky v nohou v prvním trimestru či nějakou vytékající krev ? a tak
kuju moc.
zadna krev ze me netekla, nohy natykaly az asi od 20tt…vlastne jsem natekla uplne cela…jinak nic, ja v podstate necitila ani roztahovani delohy, ale to bylo asi nizko polozenou placentou ci co ![]()
jjanekk píše:
zadna krev ze me netekla, nohy natykaly az asi od 20tt…vlastne jsem natekla uplne cela…jinak nic, ja v podstate necitila ani roztahovani delohy, ale to bylo asi nizko polozenou placentou ci co
achaa,tak děkuji moc za zkušenosti …
nizko položitelná placenta,znemaná i nízké hcg,nebo si to pletu ???
tak to nevim, o te souvislosti…me hcg nikdo nemeril…
a ty mas nejaky zvlastni priznaky?
jjanekk píše:
tak to nevim, o te souvislosti…me hcg nikdo nemeril…
a ty mas nejaky zvlastni priznaky?
já jsem prodělala ranný potrat víš a hrozně mě zajímalo,zkušenosti ostatních,takové ty zvláštní,jako je třeba krysa v puse ![]()
třeba sem měla dříve,takové tlaky v nohou,druhý den v rukou a tak …
Otykani v prvnim trimestru je docela problem, nekde jsem o tom cetla, muze to byt tzv. prvotrimestrani preeklampsie a konciva to spatne
Urcite hlasit u dr a sledovat tlak.
Velikost hcg, to roste do 3.m a pak uz se ustaluje jeho hladina, s polozenim placenty to podle me nema zadnou souvislost.
Jinak zalezi na tom, co povazujes za klasicke priznaky, me silene palila zaha, ale fakt pekelne, bez rennie ani ranu
Taky hrozna spavost, nizky tlak, jako jeden z prvnich priznaku u mel bylo, ze se mi zamotala hlava v trezorovne a malem jsem sebou svihla
Vlci hlad, kdy jsem sla dozadu pro penize a kolegyne mi tam musela prinest jogurtove mliko, protoze jsem zkratka MUSELA neco pozrit.
Proč mám zas ten zvláštní pocit, že si tady z nás zase někdo dělá srandu? Že bych byla opravdu paranoidní? ![]()
Lulje paranoidni nejsi, mam ten samy pocit. Koukla jsem sem nahodou a nestacim zirat. Dotaz jeste teda normalni, ale ty dovetky…
Anonymní píše:
krev myslím - jako z dásní bo tak
Anonymní píše:
chcipla krysato je hezky řečeno
a co třeba otékající nohy,nebo tlaky v nohou v prvním trimestru či nějakou vytékající krev ? a tak
kuju moc.
Uz kdyz jsem zahlidla diskuzi s nazvem „tehulkovani“ me napadlo, ze to je zase nejaka provokace - opet! Tohle slovo totiz nikdo jen tak z huby proste nevypusti…
Ahojky,těhulky
Byla bych ráda,kdyby všechny těhulky,napsaly své zížitky zkušenostimoc mě to zajímá a snad svou diskuzí vás nijak neobtěžuji,jen pořád nacházím,jen taková ty základní a nic víc.Zajímaly by mě třeba příznaky do toho 3-4 měsíce těhu,jak vám je,co cítíte a tak 
Zakládám tuto diskuzi,protože by mě zajímaly všechny příznaky těhotenství,ale samozřejmě jsem slyšela , opožděná ms,na zvracení,ale chtěla bych slyšet i ty příznaky,o kterých se nemluví