Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MadGirlNancy píše:
Uz kdyz jsem zahlidla diskuzi s nazvem „tehulkovani“ me napadlo, ze to je zase nejaka provokace - opet! Tohle slovo totiz nikdo jen tak z huby proste nevypusti…
asi nemám takový talent,na vymýšlení názvů k diskuzi - určitě jsi lepší.
Holky,nechápu vás,jak můžete být zlé k někomu koho neznáte a tady ho zdrbnout raz dva,chtěla jsem být milá a hold sem dala ´´těhulkování´´ tak se s to zblázněte fakt.Nevim co sem udělala tak strašnýho,že ste s toho takhle na hotové. ![]()
a kuju moc - mi nepříde nic špatného i když přiznávám,že to asi neznělo moc ´´staře´´,pokud nechcete chodit na mou diskuzi,prosím o ignoraci.
Jinak mockrát děkuji těm které mi odpověděly,je vidět,že i pár ochotných se najdou,děkuju moc
![]()
Anonymni, nic si z toho nedelej, obcas se tu vyskytla nejaka opravdu „falesna“ diskuze a nektere holky jsou ted malinko paranoidni.
Jinak damy, pokud by u kazde diskuze, kde napisete, ze si to nekdo vymyslel, to tak opravdu bylo, tak by tak minimalne 1×tydne nejaka pubertacka jen tak nasla emimi a hned se rozhodla, ze si tady z tech mamin udela srandu. To uz mi prijde trochu nepravdepodobne. Mozna je to nejaka banda pubertacek, co si predavaji stafetu?
Trochu se nad sebou zamyslete, fakt mi ta obvineni zacinaji lezt na nervy ![]()
Popravdě řečeno,včera jsem to otevřela když to tu bylo ještě bez odpovědi.
Nenapadlo mě,že by to mohla být sranda,ale spíš jsem nechápala,proč píše anonymně takový dotaz.Spíš bych to tipovala na průzkum nějaké studentky..
To „kuji moc“ používá 15 letá dcera mého partnera při psaní se svými kamarádkami,kamarády přes ICQ,Facebook.Používá to,i když píše nám.
Moje 3 sestry,studentky,všechny kolem 20 let taky používají počítačový slang,ale toto ne.
Jana : anonymně to možná píšu,proto kvůli tomu,jaké se tu oběvují některé osoby (známé) - možná z důvodu toho,že nechci,aby každý věděl co jsem prožila,nebo co mě zajímá,je to mé osobní rozhodnutí.
Opravdu jak říkáš to ´´kuju moc´´ asi jsem jiná,ale dost často hlídám svou 10letou sestru , možná to je tím,možná ne,ale asi to jak pořád všechno se snažím říct ´´zdrobnělinou´´ občas pozastaví,ano nedivím se ale hold jsem taková,možná na svůj věk používám tohle slovo,ale nijak mi to nevadí.
čičinka :Jsi moc hodná ,asi orpavdu to byl tak divně položený dotaz,že to možná někoho odradilo - budu si to pro příště pamatovat a snažit se napsat to jinak.Jinak děkuju takovým jako jsi ty,opravdu děkuju,že i takové ´´divné´´ dotazy zodpovíš,popřípadě se zastaneš,teď vím,že se tu i najdou lidé kteří orpavdu poradí - nám nezkušeným.
Jen mě to zajímalo,jelikož jsem prodělala ranný potrat a o mimi se pokoušíme…snažíme se to neřešit a moc sem nechodím,jen mě zajímalo nějaké příznaky,protože od minulé ms - jsem jen špinila … tak třeba,ale nechám to volným průběhem . Nekoučřím,neberu prášky ani nic podobného,takže nic neriskuji.Jen , že třeba jsem měla né otékání,ale takové tlaky do nohou,jako,že jsem si nemohla vzít i ponožky,asi blbě se to blbě popisuje
děkuju jsi moc hodná. ![]()
Vytékající krev - jsem myslel,aže kamarádce třeba tekla krev z nosu, četla jsem,že některým i z dásní při čištění zubů a tak …
Nedivím se možná,že ste mě podezíraly,možná to vyznělo nějak divně,takže vás neodsuzuji - jen né každý je stejný. ![]()
lulje píše:
Proč mám zas ten zvláštní pocit, že si tady z nás zase někdo dělá srandu? Že bych byla opravdu paranoidní?
též mám ten dojem a to bývám obvykle naiva
Čauky Anonymko
, dneska končím 11.týden, čekám dvojčátka, to krvácení je trefné, ne že by to bylo tak hrozné, ale při čištění zubů vždycky plivnu trochu krve a taky mi pořád praskají žilky v nose-není to úplně krvácení, ale při každém smrkaní se objeví troška krve, smrkám denně, protože od začátku těhotenství mám slabou rýmu. Jinak je mi teda pořád zle, ale naštěstí bez
Pomáhají hašlerky, ale musím cucat jednu za druhou. Nevím jestli se mluví o padání vlasů-nejdřív jako by přestali padat, no a teď mi připadá, že padají víc. Taky se víc mastí. Ještě jsem teda trpěla zácpou, ale pokud si pohlídám příjem tekutin, tak je to v poho. Nic jiného mě teď nenapadá. Chystáš se otěhotnět?
Pudloslava píše:lulje píše:též mám ten dojem a to bývám obvykle naiva
Proč mám zas ten zvláštní pocit, že si tady z nás zase někdo dělá srandu? Že bych byla opravdu paranoidní?
asi jak vidíš,tak ne.Nebo jsem to napsala,tak,že to bylo málo pochopitelné ? ![]()
lulushka píše: Čauky Anonymko, dneska končím 11.týden, čekám dvojčátka, to krvácení je trefné, ne že by to bylo tak hrozné, ale při čištění zubů vždycky plivnu trochu krve a taky mi pořád praskají žilky v nose-není to úplně krvácení, ale při každém smrkaní se objeví troška krve, smrkám denně, protože od začátku těhotenství mám slabou rýmu. Jinak je mi teda pořád zle, ale naštěstí bez
Pomáhají hašlerky, ale musím cucat jednu za druhou. Nevím jestli se mluví o padání vlasů-nejdřív jako by přestali padat, no a teď mi připadá, že padají víc. Taky se víc mastí. Ještě jsem teda trpěla zácpou, ale pokud si pohlídám příjem tekutin, tak je to v poho. Nic jiného mě teď nenapadá. Chystáš se otěhotnět?
ahojky,jojo já potratila v ránném těhu,byl to asi jen 5tt,samovolně,aspoň,že tak.. jinak jsem měla taky ty prasklé žilky jak říkáš
děkuji za tvou odpověď,no teď se snažíme,sem vlastně dva měsíce po a pořád nic
to já třeba trpěla průjmem nechápu
ale to je zajímavé,že ti pomohly hašlerky
to jsi měla asi velkou denní spotřebu viď ?:-)))tak to přeju moc štěstíčka,aby vše dopadlo dobře
a co by sis přála holčičku nebo kluka ? ale hlavně,aby bylo zdravé viď:-))))už máte jména ??:-)))snad nevadí,že se ptám…Mě bylo tak jako kdybych byla pořád opilá ![]()
Spotřebu mám teda fakt velkou
když chybí hašlerka, může být i jiný bonbon, ale hašlerka je účinější
Když to bude kluk a holka, tak to bude Ondřej a Kateřina. Když to budou dvě holky nebo dva kluci, tak ještě nevíme jaká druhá jména dáme. Už teda přemýšlíme, ale rozhodnem se až nám UTZ určí co to bude.
Moc ti přeju, aby jsi co nejdřív našla na testu //
Moc mě mrzí co se ti stalo snad ti to brzo vynahradí zdravé miminko ![]()
lulushka píše:
Spotřebu mám teda fakt velkoukdyž chybí hašlerka, může být i jiný bonbon, ale hašlerka je účinější
Když to bude kluk a holka, tak to bude Ondřej a Kateřina. Když to budou dvě holky nebo dva kluci, tak ještě nevíme jaká druhá jména dáme. Už teda přemýšlíme, ale rozhodnem se až nám UTZ určí co to bude.
Moc ti přeju, aby jsi co nejdřív našla na testu //
Moc mě mrzí co se ti stalo snad ti to brzo vynahradí zdravé miminko
vy čekáte dvojčátka ?? - teda jestli jsem to správně pochopila…:-)) tak to jsou hezká jména,na to máte ještě čas:-)))) no moc ti přeji,aby vše bylo tak jak má.děkuji,ale není to zdaleka tak hrozné co potkalo jiné,tohle je prostě ještě málo na to co se děje jiným,když to čtu,tak se mi chce brečet,opravdu mám husí kůži a obdivuji ty,které to přešly a jdou dál a moc mě to mrzí.Tohle se dá,tohle jak se říká,že některé ani nevěděly,že těhotné jsou a jen to odnesla zpožděná menstruace.snad to vyjde,já děkuji moc,třeba se ještě střetnem jako těhulky
obě včetně mě možná
![]()
Anonymní píše:Pudloslava píše:asi jak vidíš,tak ne.Nebo jsem to napsala,tak,že to bylo málo pochopitelné ?lulje píše:no dojem
dojem je dojem, to se tezko vysvetluje - je to cele napsane tak zvlastne - snad to, jak jsi napsala: „aby všechny těhulky,napsaly své zížitky zkušenosti“ - VSECHNY tehulky aby ti tady psaly své zkusenosti, kdyz ani nenapises, jestli te zajima neco konkretniho… pripomina mi to diskusi „stitna zlaza -kdo mate co k tomu rict, piste zde“ a ted aby vsechny nemocne se stitnici psaly vsechno co o tom vi?
Nicmene tehulky se rady vykecavaji a sveruji se svymi obtizemi a jsou vdecne za posluchace, takze diskuse asi OK.
Pudloslava píše:Anonymní píše:dojem je dojem, to se tezko vysvetluje - je to cele napsane tak zvlastne - snad to, jak jsi napsala: „aby všechny těhulky,napsaly své zížitky zkušenosti“ - VSECHNY tehulky aby ti tady psaly své zkusenosti, kdyz ani nenapises, jestli te zajima neco konkretniho… pripomina mi to diskusi „stitna zlaza -kdo mate co k tomu rict, piste zde“ a ted aby vsechny nemocne se stitnici psaly vsechno co o tom vi?Pudloslava píše:asi jak vidíš,tak ne.Nebo jsem to napsala,tak,že to bylo málo pochopitelné ?lulje píše:no dojem
Nicmene tehulky se rady vykecavaji a sveruji se svymi obtizemi a jsou vdecne za posluchace, takze diskuse asi OK.
já jsme napsala,že mě zajímá vše neobvyklé … takové příznaky,o kterých se nemluví,já si ráda popovídám a poslechnu,každého se svými zkušenostmi.Ale asi se ti nedivím, v tom,jak jsi řekla,že je to napsáno zvláštně.
Upozorňuji, že diskusi sleduji, aby se nezvrhla kam nemá. Zakladatelko, prosím, opatrně.
L.
tak srandu si z vás nedělám není mi 15 let , ale 22 let,nemyslím si,že když se vám nějaká diskuze nelíbí,tak neznamená,že z vás má někdo srandu,jen mě to zajímalo a na tom není nic špatného,nevím o co vám jde,každého podezřívat.
jinak děkuji těm co opravdu odpověděly.
Ps : ne každej je debilní tak,aby se nudil a měl potřebu si z vás dělat srandu,ani nevim co to je za srandu.jinak děkuji - příště si to radši rozmyslim.