Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:admin píše:Dobře pro jistotu tu radši psát vůbec nebudu,jen nevím,co jsem tedy udělala špatně,jsem slušná a za vše děkuji,srandu si z nikoho nedělám,jen jsem měla dotaz-asi špatný,ale nevím,co špatně bylo,ale dobře,děkuji.
Upozorňuji, že diskusi sleduji, aby se nezvrhla kam nemá. Zakladatelko, prosím, opatrně.L.
Klidně piš ![]()
Jde o to, že diskuse opravdu vypadá jako by ji zakládala znuděná puboška - i když opravdu věřím, že to nebylo tvým cílem. Jen mi prosímtě řekni, proč jsi ji založila anonymně?
admin píše:Anonymní píše:admin píše:Dobře pro jistotu tu radši psát vůbec nebudu,jen nevím,co jsem tedy udělala špatně,jsem slušná a za vše děkuji,srandu si z nikoho nedělám,jen jsem měla dotaz-asi špatný,ale nevím,co špatně bylo,ale dobře,děkuji.
Upozorňuji, že diskusi sleduji, aby se nezvrhla kam nemá. Zakladatelko, prosím, opatrně.L.Klidně piš
Jde o to, že diskuse opravdu vypadá jako by ji zakládala znuděná puboška - i když opravdu věřím, že to nebylo tvým cílem. Jen mi prosímtě řekni, proč jsi ji založila anonymně?
opravdu to nebylo mým cílem.Asi jsem moc nadtím nepřemýšlela,ale věřím když si to znovu čtu,že to vypadá na nějakou puberťačku…
Jen tu znám jednou děvče,nechci,aby věděla co jsem prožila - tzv,ze soukromého důvodu,bylo to myšleno jen dobrém,opravdu.
příště se budu více snažit,aby to odpovídalo mému věku.
Anonymní píše:admin píše:opravdu to nebylo mým cílem.Asi jsem moc nadtím nepřemýšlela,ale věřím když si to znovu čtu,že to vypadá na nějakou puberťačku…Anonymní píše:admin píše:Dobře pro jistotu tu radši psát vůbec nebudu,jen nevím,co jsem tedy udělala špatně,jsem slušná a za vše děkuji,srandu si z nikoho nedělám,jen jsem měla dotaz-asi špatný,ale nevím,co špatně bylo,ale dobře,děkuji.
Upozorňuji, že diskusi sleduji, aby se nezvrhla kam nemá. Zakladatelko, prosím, opatrně.L.Klidně piš
Jen tu znám jednou děvče,nechci,aby věděla co jsem prožila - tzv,ze soukromého důvodu,bylo to myšleno jen dobrém,opravdu.
příště se budu více snažit,aby to odpovídalo mému věku.
Super, moc děkuji
Tenhle důvod chápu a děkuji za vysvětlení.
Náhodou je dobře, že tu jsou baby tak opatrné, ne?
l.
Lesina : to bylo myšleno na mě ???:-))
mockrát děkuji,já jen je to taková soukromá věc a nechci,aby mého trápeníněkdo nezneužil,jelikož jsem věděla,že budu vyprávět i své vlastní zkušenosti..
děkuju mockrát.
já jsem radši takhle než,aby mě někdo odsoudil.
nenapadlo vás že by třeba slečna mohla mít nějaké DIS? jakože problém s pravopisem či podobně? já třeba pravopis tak nějak zvládám ale mám problém dát dohromady nějaký psaný příběh aby to mělo hlavu a patu, sloh mi nikdy nešel, něco píšu a pálím páté přes deváté, pravda je že slečna by si to po sobě možná mohla přečíst aby to dávalo pořádně smysl ale člověk občas zapomene, jsem zvyklá že češtinářů mezi mladšími ročníky moc není… no znám i starší než jsem já a ty sms jsou někdy neuvěřitelné a občas ve snaze psát spisovně a správně člověk napatlá víc chyb a blbostí než kdyby psal jak mu pusa narostla… pravda jsem tu nová nemám tu zkušenosti s nějakými legráckami a je to opravdu ubohé že to někdo dělá ale začít hned takhle podezřívat kvůli způsobu psaní a chybám? to mi přijde hloupé, rozumnější by bylo se na rovinu zeptat proč to chce dotyčná vědět případně sdělit své podezření ale zároveň se hned omluvit v případě že se mýlím a ne hned začít pálit.. nicméně proč je tu anonymně už slečna sdělila v začátku diskuze, takže admin zase až tak moc nesleduje jak tvrdí… nemyslím nic z toho špatně chci se jen zastat anonymky ![]()
Phoebe: děkuji mockrát,sice studuji,ale s češtinou mám problém,byla jsem i dislektik,takže mluvinice-literatura mi problém nedělá,ono to možná až tak není mnou,ale tím jak strašně rychle píšu a skákají mi písmenka,takže dělám chyby
já ty chyby když si to pak přečtu vidím,ale bohužel to okažitě pošlu
Dost jsem četla diskuze a je tam spousta holek,co dělají obrovské chyby,ale tak jako,že alarmující,tak si myslím,že tohle zas tak hrozné není,hm ? ![]()
děkuji ti mockrát.Trošku jsem to s touhle diskuzí projela
ale děkuji takovým jako jsi ty,že mě podržely,děkuju opravdu mockrát,vážím si to ho. ![]()
zuzka.mamka píše:
myslím že ti je 15…
opravdu není narodila jsem se 7 dubna,roku 1988,bude to stačit ?:-))))
myslím si,že v 15 jsem měla jiné zájmy,než chodi na e miminko a bavit se o miminkách a o příznacích
Jelikož v tu dobu ,mě opravdu nenapadlo miminko,ale asi si budeš myslet stejnak co budeš chtít
![]()
zuzka.mamka píše:
myslím že ti je 15…
myslím že jsi mnohem starší a nepohybuješ se mezi dvacítkama a nebo ti je taky 22+ ale bavíš se se staršími lidmi… no co říct, mrzí mě to, obzvlášť jestli jsi si poctivě přečetla celou diskuzi tak pak tvou reakci naprosto nechápu ![]()
Phoebe píše:zuzka.mamka píše:myslím že jsi mnohem starší a nepohybuješ se mezi dvacítkama a nebo ti je taky 22+ ale bavíš se se staršími lidmi… no co říct, mrzí mě to, obzvlášť jestli jsi si poctivě přečetla celou diskuzi tak pak tvou reakci naprosto nechápu
myslím že ti je 15…
a nebo bych taky mohla říct… myslím že ti je 40 ..... protože nerozumíš nám dvacítkám… ?????
Phoebe píše:Phoebe píše:a nebo bych taky mohla říct… myslím že ti je 40 ..... protože nerozumíš nám dvacítkám… ?????zuzka.mamka píše:myslím že jsi mnohem starší a nepohybuješ se mezi dvacítkama a nebo ti je taky 22+ ale bavíš se se staršími lidmi… no co říct, mrzí mě to, obzvlášť jestli jsi si poctivě přečetla celou diskuzi tak pak tvou reakci naprosto nechápu
myslím že ti je 15…
jsi skvělá , děkuju mockrát …
ale nestresuj se zbytečně , kvůli mě , aby sis třeba nepřídělala nějaký zbytečný problém s lidmi tady,to bych moc nechtěla,jsi strašně moc hodná,chytla jsi mě za srdíčko
možná tohle bude zase výrok patnáctky,ale mě to je jedno,ať si každej myslí co chce,já vím kolik mi je let,děkuju ![]()
Phoebe píše:
nenapadlo vás že by třeba slečna mohla mít nějaké DIS? jakože problém s pravopisem či podobně?
Přemýšlela jsem, jakéže DIS má slečna, jaký tón a až pak mi to došlo…Je to DYS..dyslexie, dysgrafie, dyskalkulie, dysortografie…je tu diskuze o slovech, ktera nesnasim a tohle me teda rve oci. Ale to je OT.
Dobře pro jistotu tu radši psát vůbec nebudu,jen nevím,co jsem tedy udělala špatně,jsem slušná a za vše děkuji,srandu si z nikoho nedělám,jen jsem měla dotaz-asi špatný,ale nevím,co špatně bylo,ale dobře,děkuji.