Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sariel píše:
Jak se mi to mohlo stát??
(Blbá otázka, já vím.)
Hehehe, to bychom se asi měli ptát my tebe, ne
Ale je mi to jasný, asi sexem. Bez sexu se to prej jednou stalo taky, ale před 2012 lety ![]()
jéjé teďka mi to tady všecko naskočilo ![]()
já osobně bych si vybrala : gratuluji k miminku ![]()
ale u tebe mno
… jo jo mamatest vždy lže ![]()
Sariel píše:Tera:)1 píše:Například že často vychází špatně.
a copak bys chtěla slyšet (číst)
Mamatest? ANi náhodou. ALe běž na gyndu, pak budeš mít jasno.
Sariel píše:
Hezký, nestresující večer.
Můžete mi prosím napsat, že špatně vidím a je tam jen jedna /?
A Pokud se mi to nezdá, napsat mi, že mamatest vždy lže?
Buď ráda,bráška s manželkou se o miminko snažili od 21 6 let ,co by dali za takovou dálnici…
Sariel gratuluji,ja jsem taky otěhotněla v 21 letech,znama dokonce v 18,a jaka je dobrá máma..to je ten první šok ne?
sexyfraga píše:
Nějak nechápu založní diskuze.Co by tady jiné maminky dali,aby měli // čárky a podle tvého příspěvku ty o těhu nestojíš.Tak nevím,proč provokovat ostatní.Promiň.
Ještě jsem neměla čas přemýšlet, jestli o něj stojím. Jsem strašně v šoku. Nečekala jsem to.
Na tyto stránky chodím asi tři roky, pročítám různá fóra a říkám si, jak budu šťastná, až budu patřit mezi vás. Jenže teď, když jsem neplánovaně jedna z vás, tak se bojím, že to nebudu zvládat, budu špatná máma, jak to vezme přítel. Mám tisíce obav a šíleně se klepu.
Já podle tloušťky tipuju dvojčata a to minimálně ![]()
Jak se to mohlo stát
nepotkala jsi cestou z obchodu nějakého chlapce?
Ja jsem matkou ve 21 letech a rozhodne nelituju ze jsem se rozhodla mit s pritelem dite, ale podle toho jak vidim, ty zrejme nechces a tohle je ukazkovy priklad dvou carek, mnohokrat se tady resi, jestli ostatni maminky, snažilky, těhulky taky vidí na vyfoceném TT druhou slaboučkou čárku a ty tady řešíš takovou mega čárku ![]()
Sariel píše:sexyfraga píše:
Nějak nechápu založní diskuze.Co by tady jiné maminky dali,aby měli // čárky a podle tvého příspěvku ty o těhu nestojíš.Tak nevím,proč provokovat ostatní.Promiň.Ještě jsem neměla čas přemýšlet, jestli o něj stojím. Jsem strašně v šoku. Nečekala jsem to.
Na tyto stránky chodím asi tři roky, pročítám různá fóra a říkám si, jak budu šťastná, až budu patřit mezi vás. Jenže teď, když jsem neplánovaně jedna z vás, tak se bojím, že to nebudu zvládat, budu špatná máma, jak to vezme přítel. Mám tisíce obav a šíleně se klepu.
Zvládneš to,jen se neboj ![]()
LuckaPt píše:
Já podle tloušťky tipuju dvojčata a to minimálněJak se to mohlo stát
nepotkala jsi cestou z obchodu nějakého chlapce?
co já bych za to dala ve tvém věku
![]()
No,bože taky jsem se stala maminkou v 21 letech.Jednu výhodu to má,za patnáct let můžeš vyrazit s potomkem na diskotéku a pořád ti tam ještě neřeknou vrat se do hrobu ![]()
Tak ty už sem chodíš nakukovat 3 roky? No tak to je jasný, že o mimčo stojíš.Já ve dvaceti bych teda ani náhodou neokukovala miminí fóra.
To je jen prvotní šok a přítel asi taky bude v šoku, ale to se srovná, neboj.
Strach, jestli to zvládnu a budu dobrá máma, to má snad každá - i ve čtyřiceti.
Příspěvek upraven 07.11.11 v 17:47
lyrica píše:
A ty nebereš HA? Nebo nějaká jiná ochrana?
Právě že HA beru. (Mercilon) Před dvěma týdny jsem měla angínu a dostala antibiotika. Dnes je to šest dní, co mám zpoždění. Měla jsem si dnes brát první pilulku z platíčka, tak mi holky radily, ať zkusím test, že antibiotika snižují účinek, abych toho prcka zbytečnš nekrmila hormonama. No a zbytek víte.