Že špatně vidím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
7.11.11 17:38
Sariel píše:
Jak se mi to mohlo stát??
(Blbá otázka, já vím.) :zed:

Hehehe, to bychom se asi měli ptát my tebe, ne :mrgreen: Ale je mi to jasný, asi sexem. Bez sexu se to prej jednou stalo taky, ale před 2012 lety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
7.11.11 17:39

jéjé teďka mi to tady všecko naskočilo 8-o
:think: já osobně bych si vybrala : gratuluji k miminku :-)
ale u tebe mno :-( … jo jo mamatest vždy lže 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.11.11 17:39
Sariel píše:
Tera:)1 píše:
a copak bys chtěla slyšet (číst) :-P
Například že často vychází špatně.

Mamatest? ANi náhodou. ALe běž na gyndu, pak budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 17:41
Sariel píše:
Hezký, nestresující večer.
Můžete mi prosím napsat, že špatně vidím a je tam jen jedna /?
A Pokud se mi to nezdá, napsat mi, že mamatest vždy lže?

Buď ráda,bráška s manželkou se o miminko snažili od 21 6 let ,co by dali za takovou dálnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509

Sariel gratuluji,ja jsem taky otěhotněla v 21 letech,znama dokonce v 18,a jaka je dobrá máma..to je ten první šok ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
sexyfraga píše:
Nějak nechápu založní diskuze.Co by tady jiné maminky dali,aby měli // čárky a podle tvého příspěvku ty o těhu nestojíš.Tak nevím,proč provokovat ostatní.Promiň.

Ještě jsem neměla čas přemýšlet, jestli o něj stojím. Jsem strašně v šoku. Nečekala jsem to.

Na tyto stránky chodím asi tři roky, pročítám různá fóra a říkám si, jak budu šťastná, až budu patřit mezi vás. Jenže teď, když jsem neplánovaně jedna z vás, tak se bojím, že to nebudu zvládat, budu špatná máma, jak to vezme přítel. Mám tisíce obav a šíleně se klepu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
7.11.11 17:42

Já podle tloušťky tipuju dvojčata a to minimálně :mrgreen:

Jak se to mohlo stát :nevim: nepotkala jsi cestou z obchodu nějakého chlapce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.11.11 17:42

A ty nebereš HA? Nebo nějaká jiná ochrana? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
7.11.11 17:43

Ja jsem matkou ve 21 letech a rozhodne nelituju ze jsem se rozhodla mit s pritelem dite, ale podle toho jak vidim, ty zrejme nechces a tohle je ukazkovy priklad dvou carek, mnohokrat se tady resi, jestli ostatni maminky, snažilky, těhulky taky vidí na vyfoceném TT druhou slaboučkou čárku a ty tady řešíš takovou mega čárku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1244
7.11.11 17:43
Sariel píše:
sexyfraga píše:
Nějak nechápu založní diskuze.Co by tady jiné maminky dali,aby měli // čárky a podle tvého příspěvku ty o těhu nestojíš.Tak nevím,proč provokovat ostatní.Promiň.

Ještě jsem neměla čas přemýšlet, jestli o něj stojím. Jsem strašně v šoku. Nečekala jsem to.

Na tyto stránky chodím asi tři roky, pročítám různá fóra a říkám si, jak budu šťastná, až budu patřit mezi vás. Jenže teď, když jsem neplánovaně jedna z vás, tak se bojím, že to nebudu zvládat, budu špatná máma, jak to vezme přítel. Mám tisíce obav a šíleně se klepu.

Zvládneš to,jen se neboj ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
7.11.11 17:45
LuckaPt píše:
Já podle tloušťky tipuju dvojčata a to minimálně :mrgreen:Jak se to mohlo stát :nevim: nepotkala jsi cestou z obchodu nějakého chlapce?
:lol: :lol: :palec: :palec:

co já bych za to dala ve tvém věku :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15100

No,bože taky jsem se stala maminkou v 21 letech.Jednu výhodu to má,za patnáct let můžeš vyrazit s potomkem na diskotéku a pořád ti tam ještě neřeknou vrat se do hrobu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Tak ty už sem chodíš nakukovat 3 roky? No tak to je jasný, že o mimčo stojíš.Já ve dvaceti bych teda ani náhodou neokukovala miminí fóra.
To je jen prvotní šok a přítel asi taky bude v šoku, ale to se srovná, neboj. :wink: Strach, jestli to zvládnu a budu dobrá máma, to má snad každá - i ve čtyřiceti.

Příspěvek upraven 07.11.11 v 17:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
7.11.11 17:46

21 let? Vždyť je to v pohodě, krásný věk :palec: co přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.11.11 17:46
lyrica píše:
A ty nebereš HA? Nebo nějaká jiná ochrana? :think:

Právě že HA beru. (Mercilon) Před dvěma týdny jsem měla angínu a dostala antibiotika. Dnes je to šest dní, co mám zpoždění. Měla jsem si dnes brát první pilulku z platíčka, tak mi holky radily, ať zkusím test, že antibiotika snižují účinek, abych toho prcka zbytečnš nekrmila hormonama. No a zbytek víte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí