Že špatně vidím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
7.11.11 18:11

:lol: chceš podporu,vypni mimino,asponˇ14 dní sem nechod´a v klidu to vstřebej ty i přítel.
Já měla tyhle pocity u dvou dětí z mých tří(obě neplánovaně,první v 18 ti),vč. myšlenek na potrat(no tak mně zabte skalní odpůrkyně) a jsou tady všechny 3,živý,zdravý,milovaný a zvládla jsem to i se školou během práce.
Dej tomu čas,to je prvotní ,normální,přirozený šok,za pár dní se na to budeš dívat z jiného úhlu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.11.11 18:19

Neprocitala jsem celou diskuzi, ale v tvych letech snad vis co delas, spatne nevidis, mamatesty jsou spolehlive, co by jine holky daly za to mit takovy testik..

OT Berry4 to co mas pod metrikem napsano je SUPER :palec:

Příspěvek upraven 07.11.11 v 18:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
7.11.11 18:20

Jo taky jsem měla takovouhle radost,když jsem si ho dělalaa měla doma pětiměsíční dítě :mrgreen: .ted mi ta čárka leží tady v lehátku a jsem moc štastná,že ji mám :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
7.11.11 18:24

jee ja ti tenhle okamzik taaak zavidim. zase bych to chtela zazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
7.11.11 18:25

Tak ted opet nevim zda je to rpovokace enbo co,ne spatně nevidíš,je jasně pozitivní

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
7.11.11 18:26
Sariel píše:
Jelikož bych se stala maminou ve 21 letech, tak si vyber. :-?

já se stala v 19 ;) žádná tragédie pokud k tomu máš tatínka pokud ne tak taky není.. děti jsou bezva a dle mého čím dřív tím líp ;) teda od těch 18 let ;) ukončeného studia.. není proč váhat ;)

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
7.11.11 18:27
kamikaa píše:
Jo taky jsem měla takovouhle radost,když jsem si ho dělalaa měla doma pětiměsíční dítě :mrgreen: .ted mi ta čárka leží tady v lehátku a jsem moc štastná,že ji mám :huban: :huban: :huban:

to je dokonalý… :dance:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
7.11.11 18:28
Sariel píše:
Jelikož bych se stala maminou ve 21 letech, tak si vyber. :-?

Já jsem tak byla maminkou v necelých 21 letech a sama.Bez přítele. A ještě si dodělávám střední školu.A zvládám to. :srdce:

Příspěvek upraven 07.11.11 v 18:30

• Citovat
  • Upravit
12947
7.11.11 18:28

nejdříve sem myslela zasenejaká co má chut rejpat, po přečtení dál..timoc gratuluju, a budš tastná že i když takto že budeš maminkou,ne každému se to podaří, vždy nejak bylo avždy nejak bude, a pak to decké objetí a upřímná láska ti za to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
7.11.11 18:29
berry4 píše: :lol: chceš podporu,vypni mimino,asponˇ14 dní sem nechod´a v klidu to vstřebej ty i přítel.
Já měla tyhle pocity u dvou dětí z mých tří(obě neplánovaně,první v 18 ti),vč. myšlenek na potrat(no tak mně zabte skalní odpůrkyně) a jsou tady všechny 3,živý,zdravý,milovaný a zvládla jsem to i se školou během práce.
Dej tomu čas,to je prvotní ,normální,přirozený šok,za pár dní se na to budeš dívat z jiného úhlu :mavam:
:palec: + se mi moc líbí to co máš napsaný v podpisu. :lol:
  • Citovat
  • Upravit
SayaSt
7.11.11 18:53

gratuluju maminko :hug:
neboj, zvladnes to :kytka: . rodila jsem ve 22 letech, s dcerkou po jejim roce zustala sama a zvladam domacnost, ji, praci a ted i 1. rocnik VS :pankac:

mit dite je nejlepsi rozhodnuti v mem zivote :andel:

drzim palce a neboj se! :hug:

• Citovat
  • Upravit
891
7.11.11 18:58
Sariel píše:
julniki píše:
Když se zkombinuje HA z antibiotiky tak nefunguje ne?
A to jsem nevěděla.

Tak u HA v letáčku to je napsaný, že antibiotika snižují účinky. Teď už nic, užívej si a neboj zvládneš to. Jak psaly holky máš tu výhodu, že až ti děti vyletí z hnízda budeš ješte pořád mladá a plná energie :) Někteří v tu dobu budou mít teprve první nebo druhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
7.11.11 19:03

gratuluju a pokud budeš chtít nějakou podporu máme uzavřenou skupinu mladých maminek :wink:
mě je 21 a mám 10měsíční holčičku :srdce:
v první chvíli to byl neskutečnej šok, i když jsme dítě chtěli brzo, myslím, že takhle bych se tvářila na pozitivní test i ve 30ti a myslím, že se na něj budu takhle tvářit i někdy podruhé :-P

• Citovat
  • Upravit
20662
7.11.11 19:11

Moc gratuluji k miminku,já jsem otěhotněla ve 20ti,bylo to teda plánovaně(jsem ten typ,co od nácti koukal do kočárku :mrgreen: )a v životě bych neměnila.Určitě to zvládneš :palec: :palec: Kdyby bylo na mě,tak mám dítko ještě dřív :mrgreen: ,ale chtěla jsem prvně dodělat střední,chvíli odpracovat a pak jít na MD.Na výšku chci jít příští rok.Ted mám děti dvě,jsem přešťastná,manžel taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
7.11.11 19:22

Určitě bych počkala až na osobní setkání.
A jak mu t říct? Mužeš ukázat test, nebo to říct normálně. Nebo třeba dát jeho ruku na svý bříško a říct - tady tluče ještě jedno srdíčko a pro tebe :palec:
Nebo si na bříško napiš fixou tady a dej mu hledat překvapení a říkej - přhořívá, samá voda :lol: nebo počkej, až bude první fotka z ultrazvuku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí