Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nainuva píše:
21 let? Vždyť je to v pohodě, krásný věkco přítel?
Příteli je 31 let.
Sariel píše:sexyfraga píše:
Nějak nechápu založní diskuze.Co by tady jiné maminky dali,aby měli // čárky a podle tvého příspěvku ty o těhu nestojíš.Tak nevím,proč provokovat ostatní.Promiň.Ještě jsem neměla čas přemýšlet, jestli o něj stojím. Jsem strašně v šoku. Nečekala jsem to.
Na tyto stránky chodím asi tři roky, pročítám různá fóra a říkám si, jak budu šťastná, až budu patřit mezi vás. Jenže teď, když jsem neplánovaně jedna z vás, tak se bojím, že to nebudu zvládat, budu špatná máma, jak to vezme přítel. Mám tisíce obav a šíleně se klepu.
hlavně klid
a jestli bereš HA, tak hned přestat, ať je mimajs v klídku ![]()
a buď ráda, máš to bez strestu při snažení ![]()
julniki píše:
Když se zkombinuje HA z antibiotiky tak nefunguje ne?
A to jsem nevěděla.
julniki píše:
Pravidlem to asi není, já brala HA 8 let, ATB jsem měla mockrát a otěhotněla jsem až když jsem prášky vysadila a mimčo chtěla.. ![]()
Sariel píše:Nainuva píše:Příteli je 31 let.
21 let? Vždyť je to v pohodě, krásný věkco přítel?
A už si mu to řekla? Hele, ení to žádná tragedie, jste oba dospělí, přítel má určitě práci- nevím jak ty. A spoustu žen je maminkou v 21 letech, nebo i dřív. ![]()
Sariel píše:julniki píše:A to jsem nevěděla.
No, teď to víš a co naděláš. A přítel je už dost starý na to, aby byl otcem - to dá.
Sariel píše:julniki píše:A to jsem nevěděla.
Neboj, to zvládneš, když je příteli 31 už by mohl mít rozum, a umět se k tomu postavit. Mému je 29.
Sariel píše:lyrica píše:Právě že HA beru. (Mercilon) Před dvěma týdny jsem měla angínu a dostala antibiotika. Dnes je to šest dní, co mám zpoždění. Měla jsem si dnes brát první pilulku z platíčka, tak mi holky radily, ať zkusím test, že antibiotika snižují účinek, abych toho prcka zbytečnš nekrmila hormonama. No a zbytek víte.
A ty nebereš HA? Nebo nějaká jiná ochrana?
jestli tě to uklidní ( pro snažilky a těhu NEČÍST ) tak se furt muže něco stát..do 13tt není nic jístý.. ![]()
Sariel: no vidíš.. 31.. tak to je rozumnej chlap a bude mít radost ne? ![]()
lyrica píše:julniki píše:Pravidlem to asi není, já brala HA 8 let, ATB jsem měla mockrát a otěhotněla jsem až když jsem prášky vysadila a mimčo chtěla..
už mi zase kazí teorie ![]()
julniki píše:Sariel píše:Neboj, to zvládneš, když je příteli 31 už by mohl mít rozum, a umět se k tomu postavit. Mému je 29.julniki píše:A to jsem nevěděla.
nám bylo oběma 24, když se malý narodil a v poho, ale jsou chlapi, co se necítí ani ve 40-ti
Bud rada, ja se od 21 snzila a nic, ted jsem ve 32tt po ivf a je mi 25. Trvalo nam to 4 roky nez jsem otehotnela!!!
Nainuva: jeee to je nadherne miminko v profilovce
![]()