Žehlení jako přivýdělek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.3.13 14:13

Žehlení jako přivýdělek

Ahoj, chtěla bych znát Váš názor. Uvažuji o přivýdělku k RP a sousedka mi nasadila „brouka do hlavy“, že bych si mohla přivydělat žehlením prádla. Žehlení mě baví a třeba žehlit po večerech by mi nedělalo problém, ale nevím, jestli by to to byl zájem. Bydlím na maloměstě cca 6tis. obyvatel, ale bylo by možné zajistit svoz i odvoz prádla po okolních vesnicích cca tak do 20 km. Říkala jsem si, že bych dala inzerát do vedlejšího města kam chodím s prckem plavat a cvičit, protože tam chodí hodně mamin a cenu bych si dala tak 250,– Kč za střední koš prádla (tak 1 pračka) a tak 400,– Kč za velký koš, po kusech bych dělala jen košile třeba za 20,– Kč. Využili byste takovou nabídku, kdyby se Vám naskytla nebo se Vám ty ceny zdají moc. Ta doprava by byla tak 5,– Kč za km.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
15.3.13 14:17

@martinaanetka já bych ti 250 kč za jednu pračku nedala, to mi přijde dost :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24320
15.3.13 14:20

@martinaanetka : Prijde mi to ok.Kdyz vezmu ze na strednim kosi stravim cca 2hodky tak dostacujici.Tedy beru ze zehlim kosile, halenky. Tricka jsou za chvilku ale i tak neco to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.3.13 14:21
@K.Black píše:
@martinaanetka já bych ti 250 kč za jednu pračku nedala, to mi přijde dost :think: :nevim:

Tak si zkuz stopnot jak dlouho zehlis stredni kos pradla a ono to zase tak rychle enbude a vezmi k tomu ze to musis poskladat i to poveseni neco zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.3.13 14:21
@K.Black píše:
@martinaanetka já bych ti 250 kč za jednu pračku nedala, to mi přijde dost :think: :nevim:

mně taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.3.13 14:22
@kattkka píše:
Tak si zkuz stopnot jak dlouho zehlis stredni kos pradla a ono to zase tak rychle enbude a vezmi k tomu ze to musis poskladat i to poveseni neco zabere…

pověsit to budeš muset tak jako tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.3.13 14:24

Já bych teda 250kc za pracku taky nedala.. A 20kc za jednu košili uz vůbec ne.
Ale vim ze se to tak pohybuje. 1kg prádla 40-50kc a košile 20-30kc..
Ale já zehlim u televize vecer rada. Klidne bych to taky dělala jako privydelek. Akorát si myslím ze poptávka asi neni velka, ale možna se pletu… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.3.13 14:25

Já myslím, že by sis měla s inzerátem pospíšit, než si koupí všichni sušičku :).

(Myslím, že kdo má na to, aby platit za jednu pračku 250,– - a že těch praček tady většinou perou všichni aspoň pět týdně (myslím, zde na emimi) ten má i na tu sušičku, popř. má doma paní na pomoc). Někdo teda žehlí i po suš, ale to už stačí jenom přežehlit košile např. a to je za dvacku podle mě moc.

Takže spíš by to možná využil někdo asi jednorázově? Než stálý zákazník. :think: Nevím no.

Za sebe píšu - Ne, tvé služby bych nevyužila.

Příspěvek upraven 15.03.13 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
15.3.13 14:25

Já teda jednu pračku 6kg prádla mám vyžehlenou za max 20min to i můj manžel 1 pračku žehlí max 45min nevím co na jedné pračce děláte 2h 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.3.13 14:28
@Blanka S píše:
Já teda jednu pračku 6kg prádla mám vyžehlenou za max 20min to i můj manžel 1 pračku žehlí max 45min nevím co na jedné pračce děláte 2h 8o

No nevim ale do meho stredniho kose se vleze 15 kosil. A to mam i velky kos. Takze 2 hodiny zehlim kosile.Ted nemusim pac pritel nosi trika a ty kdyz jsou dobre povesene tak nezehlim.Ale kosile mi zaberou 2hodky.Asi to delam poctive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
15.3.13 14:30

To by mě taky zajímalo co na jedný pračce žehlí 2 hodiny jako kdyby to byly samý košile tak možná jo, ale ty chce zakl. počítat zvlášť takže nevim teda za mě předražená služba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
15.3.13 14:34
@kattkka píše:
No nevim ale do meho stredniho kose se vleze 15 kosil. A to mam i velky kos. Takze 2 hodiny zehlim kosile.Ted nemusim pac pritel nosi trika a ty kdyz jsou dobre povesene tak nezehlim.Ale kosile mi zaberou 2hodky.Asi to delam poctive.

já mám max jednu košili v pračce možná dvě když počítám svojí na spaní :mrgreen: 15 košil to by se mi musel muž 15× denně převlíkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.3.13 14:37
@Blanka S píše:
Já teda jednu pračku 6kg prádla mám vyžehlenou za max 20min to i můj manžel 1 pračku žehlí max 45min nevím co na jedné pračce děláte 2h 8o

Mám to taky tak. Dva koše prádla vyzelene za hodinu a to se u toho dívám na tv… Ale je pravda ze bodicka a detska trička jsou vyzelene hned. Košile nezehlim, dávám suché do skříně na ráminko a zehlime vecer před tím nez je potreba. Manžel nosí košile do prace. Vecer je to otázka 3min..
Pro sebe moc věci nezehlim, mám vetsinu co nepotrebuje zehleni. Takže zbývají věci pro malého, trička a par věci co je potreba vyzehlit…
Lozni a rucniky dávám do susicky a nezehlim. Susicku používáme hlavne v zime a na ložni a ročníky. jinak susime venku na čerstvém vzduchu :mavam: Po susicke prezelim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
15.3.13 14:39
@kattkka píše:

Ty peres jednou za tři tydny? Manžel nosí do prace košile a v pracce mám vetsinou tři az 4kosíle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.3.13 14:45

Žehlím nárazově, dostávám obrovský koš (15kg určitě má), dostanu 200kč. Trvá mi to necelé 2 hodiny, je to včetně košil, které věším na ramínka a skládání. Za 250kč za pračku bych už byla v balíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat