Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, taky jsem za tohle prkno, z prvniho prispevku tusim ![]()
http://www.viledashop.cz/…ess-Comfort+
Jsem s nim maximalne spokojena, mam ho od Vanoc, videla jsem ho u kamosky a hned ho chtela.
Nejen, ze se nam barevne hodi do obyvaku (haha, ale fakt tady furt stoji
), ale ma gumove ty nohy, takze se dobre po plovoucce posouva a nedre, je pekne siroke a ta latka na nem je super vypnuta a nekrci se..
Jak zehleni nesnasim, tak fakt tohle prkno doporucuju ![]()
Mela jsem predtim takove to bile jeste s „drzatkem“ na pradlo pod prknem, silene se krcil ten molitan a ta latka na to sla blbe upevnit, tak jsem manzelovi nadavala, co to koupil, levne v supermarketu (to bylo jeho
z mladeneckeho bytu) a rikal ze ne, ze stalo pres litr ![]()
Jinak Lifeheit mop jsem mela taky, docela me to stvalo, nevim proc, jak se to blbe zdimalo a tak, ted jsem si poridila toto a jsem spokojena
http://www.viledashop.cz/…ess-Comfort+
![]()
Tak dobre vyber!
Katrinka píše:
Miriamm, děkuji za Tip. Můžu tě poprosit o odkaz na D test. Děkuji. Katka
Odkaz ti dát můžu,ale pokud nejsi předplatitelkou,tak se na žádný test nedostaneš bohužel,mohla bych ti prvních pár zkopírovat a poslat na email kdyby si měla zájem,je to ale test z roku 2007.
Pardoooon
![]()
No je to normalni mopik, ale dobre se zdime a me se s nim vytira lip nez s tou navlikaci plackou od Lifeheitu ![]()
http://www.viledashop.cz/…vyhodna-cena
Ale maji tam i jiny druhy mopu ![]()
no prave presne ten mam a uz me stve! jako vsechno jde jak po masle ale mam z toho pocit ze akorat tu spinu rozetiram po byte, i kdyz je podlaha cistsi a voda cerna..
a ted se budem stehovat tam kde je podlaha svetla a taky plovoucky, tak uz chci konecne ten placaty, ale treba se pokorne vratim ke staremu kdo vi.
kazdopadne jsem si ho objednala tak uvidime.
taky jsem sháněla prkno, jezdila jsem po obchodech, zkoušela jsem jich několik, ale všechny byly nestabilní a vypadaly, že se brzo rozpadnou a to byla prkna i za 1700 … prostě žádné se nevyrovnalo tomu starýmu pevnýmu maminýmu ![]()
dneska jsem si ale přivezla žehlící prkno SPONTEX PERFORMANCE a je přímo dokonalý!! je vyrobené z pevnýho kovu a váží asi 10 kg, takže stojí pevně a při žehlení se ani nehne, výška jde plynule nastavit snad až do 102 cm, rozměry desky jsou 130×45cm, což je úplně geniální velikost! má držák na žehličku, který se pod ní neprohýbá (narozdíl od jiných prken), má anténu na šňůru, drátěnou poličku na odkládání prádla a odklápěcí rošt na zavěšení ramínek. K prknu byla i prodlužovačka
Stálo 2290kč, ale rozhodně to nejsou vyhozený peníze, páč je nejlepší!! ![]()
bohužel ho nemůžu najít na netu, ale zrovna dnes na něj začala akce i INTERSPARU ![]()
takže VŠEM NÁROČNÝM DOPORUČUJU!
http://www.akcniceny.cz/…k/7659/p/12/
tady je jak vypadá na letáku z intersparu
Dobrý den, bylo by možné mi zaslat jak dopadl test žehlících preken z roku 2007? Moc by mi to pomohlo v rozhodování. děkuji.
Oživuji diskuzi - chtěla bych si koupit nové prkno, protože to staré je levný šunt a už přestává sloužit ![]()
mám pár konkrétních dotazů k prknu, které se tu v diskuzi několikrát objevilo - Vileda Viva Express Premium Plus
konkrétně mi jde hlavně o to, jestli je odkládací plocha na žehličku pevná a spolehlivá - u toho současného prkna jsem se tam žehličku bála položit, protože to vypadalo, že ji neudrží ![]()
a zadruhé jestli nožky opravdu nekloužou - máme dýhovanou plovoučku, tak aby to moc nejezdilo…
@chaarleene mám tohle prkno už pět let a jsem s ním maximálně spokojená. Tenkrát jsme za něj dávali asi 1800 a moje máma se chytala za hlavu, že za něj dáme tolik peněz. Ona už má za tu dobu druhé za poloviční cenu z hypermarketu, takže je na stejné ceně a kvalita je úplně někde jinde. To její je viklavé, malá žehlící plocha. Tohle je krásně stabilní, jak na podlaze, tak na plovoučce. Plocha na odkládání žehličky je v pohodě, toho bych se vůbec nebála. Jediné, co se mi po těch letech častého používání stalo, že se mi potrhal náhradní potah a ta plocha na odkládání žehličky je taková flekatá - občas tam ukáplo trochu vody a asi jsem to jen nechala uschnout a nesetřela. Ale to je jen estetická vada ![]()
@madi moc díky za odpověď
já mám právě taky žehlicí prkno ze supermarketu, kupovala jsem ho, když jsem se odstěhovala od rodičů a peněz moc nebylo - a je to hrůza, viklá se, kabel se po chvíli používání začal vytrhávat, je „prožehlené“ - uprostřed promáčklé, zařekla jsem se, že nikdy více
![]()
Doporucuju prkno z Ikea http://www.ikea.com/…ts/20091787/. Sirka primerena, stabilita vyborna, odkladani zehlicky pevne. Cas od casu jen vymenim flekaty potah.
Tak já žehlím ještě na dřevěné desce a jak žehlím, tak nožky skřípou, vržou, o stabilitě ani nemluvím
takže já bych taky ráda nějaké nové, ale né za 3tisíce, tak kolem tisíce, max.
zkrátka za málo peněz hodně muziky
Stále vyčkávám, možná ještě budou nějaké akce v hypermarketech ![]()
@chaarleene v tom případě budeš fakt spokojená. Já ráda investuju do takových věcí, co denně používám a ono se pak i časem ukáže, že jsem tolik nepřeplatila. Jak píšu, už je v provozu pět let a několik let určitě ještě sloužit bude, žádné vady nemá. Prožehlené veprostřed není a kdyby bylo, tak se dá vcelku jednoduše vyměnit ten molitan, to už jsem rozebírala
Já jsem si teda k tomu ještě koupila potah na gumičku a ten dávám na ten originální, líp se sundavá a pere. Kolikrát koukám na maminu, jak jede žehličkou na jednu stranu a prkno jde za ní ![]()
Holky, a co to prkno od Viledy co teď mají v Tescu z 999kč na 499kč
![]()