Žehlící prkno - tip?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
7.5.10 13:44

Ahoj, taky jsem za tohle prkno, z prvniho prispevku tusim :wink:
 http://www.viledashop.cz/…ess-Comfort+

Jsem s nim maximalne spokojena, mam ho od Vanoc, videla jsem ho u kamosky a hned ho chtela. :wink: Nejen, ze se nam barevne hodi do obyvaku (haha, ale fakt tady furt stoji :lol: ), ale ma gumove ty nohy, takze se dobre po plovoucce posouva a nedre, je pekne siroke a ta latka na nem je super vypnuta a nekrci se..
Jak zehleni nesnasim, tak fakt tohle prkno doporucuju :lol:

Mela jsem predtim takove to bile jeste s „drzatkem“ na pradlo pod prknem, silene se krcil ten molitan a ta latka na to sla blbe upevnit, tak jsem manzelovi nadavala, co to koupil, levne v supermarketu (to bylo jeho :wink: z mladeneckeho bytu) a rikal ze ne, ze stalo pres litr 8-o

Jinak Lifeheit mop jsem mela taky, docela me to stvalo, nevim proc, jak se to blbe zdimalo a tak, ted jsem si poridila toto a jsem spokojena
http://www.viledashop.cz/…ess-Comfort+
:wink:
Tak dobre vyber!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
7.5.10 14:18

vlozilas tam zas to prkno, ukaz mop! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
7.5.10 14:25
Katrinka píše:
Miriamm, děkuji za Tip. Můžu tě poprosit o odkaz na D test :wink: . Děkuji. Katka

Odkaz ti dát můžu,ale pokud nejsi předplatitelkou,tak se na žádný test nedostaneš bohužel,mohla bych ti prvních pár zkopírovat a poslat na email kdyby si měla zájem,je to ale test z roku 2007.

• Citovat
  • Upravit
4242
7.5.10 23:08

Pardoooon :lol: :lol:

No je to normalni mopik, ale dobre se zdime a me se s nim vytira lip nez s tou navlikaci plackou od Lifeheitu :wink:

http://www.viledashop.cz/…vyhodna-cena

Ale maji tam i jiny druhy mopu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.5.10 14:44

no prave presne ten mam a uz me stve! jako vsechno jde jak po masle ale mam z toho pocit ze akorat tu spinu rozetiram po byte, i kdyz je podlaha cistsi a voda cerna.. :mrgreen: a ted se budem stehovat tam kde je podlaha svetla a taky plovoucky, tak uz chci konecne ten placaty, ale treba se pokorne vratim ke staremu kdo vi. :think: kazdopadne jsem si ho objednala tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kruchers
11.8.10 12:53

taky jsem sháněla prkno, jezdila jsem po obchodech, zkoušela jsem jich několik, ale všechny byly nestabilní a vypadaly, že se brzo rozpadnou a to byla prkna i za 1700 … prostě žádné se nevyrovnalo tomu starýmu pevnýmu maminýmu :-D
dneska jsem si ale přivezla žehlící prkno SPONTEX PERFORMANCE a je přímo dokonalý!! je vyrobené z pevnýho kovu a váží asi 10 kg, takže stojí pevně a při žehlení se ani nehne, výška jde plynule nastavit snad až do 102 cm, rozměry desky jsou 130×45cm, což je úplně geniální velikost! má držák na žehličku, který se pod ní neprohýbá (narozdíl od jiných prken), má anténu na šňůru, drátěnou poličku na odkládání prádla a odklápěcí rošt na zavěšení ramínek. K prknu byla i prodlužovačka ;) Stálo 2290kč, ale rozhodně to nejsou vyhozený peníze, páč je nejlepší!! :-)
bohužel ho nemůžu najít na netu, ale zrovna dnes na něj začala akce i INTERSPARU ;)
takže VŠEM NÁROČNÝM DOPORUČUJU!

• Citovat
  • Upravit
kruchers
11.8.10 12:57

6EHL9C9 PRKNO SPONTEX PERFORMANCE

http://www.akcniceny.cz/…k/7659/p/12/
tady je jak vypadá na letáku z intersparu

• Citovat
  • Upravit
17
3.1.11 14:54

Dobrý den, bylo by možné mi zaslat jak dopadl test žehlících preken z roku 2007? Moc by mi to pomohlo v rozhodování. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
25.11.13 10:19

Oživuji diskuzi - chtěla bych si koupit nové prkno, protože to staré je levný šunt a už přestává sloužit :?

mám pár konkrétních dotazů k prknu, které se tu v diskuzi několikrát objevilo - Vileda Viva Express Premium Plus

konkrétně mi jde hlavně o to, jestli je odkládací plocha na žehličku pevná a spolehlivá - u toho současného prkna jsem se tam žehličku bála položit, protože to vypadalo, že ji neudrží :?
a zadruhé jestli nožky opravdu nekloužou - máme dýhovanou plovoučku, tak aby to moc nejezdilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.11.13 11:06

@chaarleene mám tohle prkno už pět let a jsem s ním maximálně spokojená. Tenkrát jsme za něj dávali asi 1800 a moje máma se chytala za hlavu, že za něj dáme tolik peněz. Ona už má za tu dobu druhé za poloviční cenu z hypermarketu, takže je na stejné ceně a kvalita je úplně někde jinde. To její je viklavé, malá žehlící plocha. Tohle je krásně stabilní, jak na podlaze, tak na plovoučce. Plocha na odkládání žehličky je v pohodě, toho bych se vůbec nebála. Jediné, co se mi po těch letech častého používání stalo, že se mi potrhal náhradní potah a ta plocha na odkládání žehličky je taková flekatá - občas tam ukáplo trochu vody a asi jsem to jen nechala uschnout a nesetřela. Ale to je jen estetická vada :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7932
25.11.13 11:17

@madi moc díky za odpověď :) já mám právě taky žehlicí prkno ze supermarketu, kupovala jsem ho, když jsem se odstěhovala od rodičů a peněz moc nebylo - a je to hrůza, viklá se, kabel se po chvíli používání začal vytrhávat, je „prožehlené“ - uprostřed promáčklé, zařekla jsem se, že nikdy více :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
25.11.13 11:27

Doporucuju prkno z Ikea http://www.ikea.com/…ts/20091787/. Sirka primerena, stabilita vyborna, odkladani zehlicky pevne. Cas od casu jen vymenim flekaty potah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
25.11.13 12:00

Tak já žehlím ještě na dřevěné desce a jak žehlím, tak nožky skřípou, vržou, o stabilitě ani nemluvím :oops: takže já bych taky ráda nějaké nové, ale né za 3tisíce, tak kolem tisíce, max. 8) zkrátka za málo peněz hodně muziky :mrgreen: Stále vyčkávám, možná ještě budou nějaké akce v hypermarketech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.11.13 12:01

@chaarleene v tom případě budeš fakt spokojená. Já ráda investuju do takových věcí, co denně používám a ono se pak i časem ukáže, že jsem tolik nepřeplatila. Jak píšu, už je v provozu pět let a několik let určitě ještě sloužit bude, žádné vady nemá. Prožehlené veprostřed není a kdyby bylo, tak se dá vcelku jednoduše vyměnit ten molitan, to už jsem rozebírala :mrgreen: Já jsem si teda k tomu ještě koupila potah na gumičku a ten dávám na ten originální, líp se sundavá a pere. Kolikrát koukám na maminu, jak jede žehličkou na jednu stranu a prkno jde za ní :lol:

• Citovat
  • Upravit
15811
27.11.13 09:26

Holky, a co to prkno od Viledy co teď mají v Tescu z 999kč na 499kč :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat