Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky. Žehlíte ještě oblečení když ho vytáhnete ze sušičky a nebo ještě to miminku přežehlíte?
Já bych ti to řekla, ale je to děsně tajný a intimní
Jako to už je fakt vrchol, používat anonym na dotaz k žehlení
Ale dobře, ne, 99% věcí ze sušičky nežehlím a nežehlila jsem ani miminu.
Nežehlím nic, ani ze sušičky, ani bez, ani miminu, ani sobě.
Co je na tom tak tajného? Ze susičky žehlím povlečení. Oblečení tam téměř nedávám.
@Makola píše:
Nežehlím nic, ani ze sušičky, ani bez, ani miminu, ani sobě.
Mam to uplne stejne.
Nežehlím ani bez sušičky
už asi 20 let, umím fakt hezky skládat
prádlo je nutné hezky pověsit a ihned po vyprání… žehlení je dobrovolné otrokářství.. ale tak někoho to třeba baví ![]()
Ze sušičky žehlím jen košile chlapovi do práce, aby to mělo nějakou štábní kulturu ![]()
A anonym fakt netřeba ![]()
@Lucy75 Některé „hospodyně domácí“ propagují, že ti dítě bez vydezinfikovaného prádla zemře na nějakou strašnou infekci.
Takové ty typy, pro něž je ponížení, že se chlap dostane k domácím pracem a tak podobně.
Ne, už nežehlíme nic
první jsem možná vyžehlila z nudy než se narodila, druhými nikdy ![]()
Ne, zehlim jen moje košile a halenky, jinak vůbec nic. Ale zapínám sušku tak, abych prádlo hned teplé a ještě malinko vlhké vyndala, poskládám ho a nechám vychladnout. Pak je téměř vše jako vyžehlené. Jen se nesmí sušička přervat, na to je expert můj manžel ![]()
Příspěvek upraven 02.11.21 v 18:18
Nežehlím…
Naopak, když v létě věším na šňůry a mám to,,požvejkaný", protože spěchám
, hodím prádlo potom na cca 15 minut do sušičky a je zase krásně nadýchaný…
Žehlím jen košile a límečky. Asi možná něco, co by jinak fakt vypadalo sežvejkaně, ale když to člověk vyndá hned, dost často tomu předejde.
Nežehlím ze sušičky nic kromě polo triček. Vše vyndávání ještě teplé a rovnou skládám a vyhlazují rukou. Nedávám do ní ale halenky a košile. Ty suším na ramínku a pak jdou na lehké přežehlení.