Zelená rýma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
326
23.5.07 08:31

Zelená rýma

Prosím, jak na zelenou rýmu. Dcerka má věčně u nosu zelenou nudli, asi co 2 minuty. Mě to docela natahuje a ještě když si to olízne, nebo prstem utře do pusy, tak cítím, jak se mi žaludek nadzvedává. Tak smrkáme a smrkáme, ale za 2 minuty to má zas. Co s tím? Díky Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2434
23.5.07 08:54

Ahoj,
když je to zelená rýma, chtělo by to radši k doktorce, napíše vám možná atb kapičky do nosu. Na tohle už totiž ani Sterimar nebo Nasivin nebo něco podobného nepomůže. Ale třeba někdo poradí něco „přírodnějšího“.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
23.5.07 11:44

Ahojky, nevím jestli to zabere na zelenou rýmu , ale na obyčejnou ano- bereme beď Grepofit, nebo Vironal, to je podle věku dětí. Já mám jedno starší a druhé mladší, tak má každý něco. Možná s tím nemá někdo dobré zkušenosti, je to na přírodní bázi a přijde mi to lepší než chemie. Jinak jsem dost pro prevenci a tak preventujeme a vitamínujeme jak se dá. Na zelanou rýmu jsme měli od dr Pamycon??? Asi myslím, bylo to na recept. Majka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
23.5.07 11:59

Ahojky,
sice ještě nejsem zasloužilá mamina, ale jako zdravotní sestra bych možná trochu poradila…

Je to tak, že ta zelená rýma znamená / může znamenat bakteriální infekci, většinou jí předchází rýma obyčejná (průhledná nebo třeba do žluta), a bakteriální infekce potřebuje ATB. Určitě bych šla k doktorovi, při neléčení se mohou dál množit a rozšiřovat bakterie a infekce pak může přestoupit eustachovou trubicí do středního ucha nebo i pak do vedlejších nosních dutin. Jistě si následnou léčbu dokážeš představit. Tak bych šla k doktorovi, myslím, že přírodní léčba tady nepomůže! Raději jít k dr. jednou zbytečně než potom podstupovat nepříjemné zákroky na oRL.

Tak brzké uzdravení! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.5.07 12:01

Ahoj, raději jdi k dětské :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.5.07 12:34

AHojky, urcite radeji zajdi k dr. My se ted zrovna z jedne zelene rymy dostavame. Zacalo to zelenou hnisavou rymou, za dva dny uz se pichalo jedno ucho, druhy den znovu obe dve usi, udelali ji vyter, zjistili nejakou potvoru bakterii a mala dostala antibiotika. A protoze jsem to chytla i ja, tak ted dobirame ATB obe dve. Jana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA