zelená rýma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24320
5.11.09 17:09

zelená rýma

Ahoj, pokud toto téma proběhlo omlouvám se.Malé skoro 10 měsíců se spustila zelená rýma.Nejspíš nasledek ockovani ktere probehlo minulej tyden.Kdyz jsme byli na ocku pred mesicem a pul tak ji mela do tydne taky.Mala i pokaslava teplotu mela 37,5 ateda chrapti.Takze budem muset navstivit lekare.Co bude delat s tou rymu nekde jsem cetla ze nas posle na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1814
5.11.09 19:18

Nejsem doktor, ale myslím, že ORL není nezbytné. Jestli je rýma zelená, tak to může být bakteriálního původu. Chtěla bych, aby dr. vzala výtěry z nosíku na rozbor. Vojta to taky takhle měl, našly se nějaké breberky a léčily se ATB kapkami… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
5.11.09 19:31

ahoj, jasně, dr. napíše ATB kapky Pamycon, ktré jsou právě na tu zelenou rýmu a jsou skvělé, měly jsme je párkrát. asi od roku a něco už jsem s rýmou k dr. nechodila, vystačila jsem si se Sinupretem, kterej rýmu ředí a uvolňuje,,, ten se ale může tuším až od roka. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
6.11.09 06:56

Ahoj.Moje jedenáctiměsíční dcera taky často trpí na zelenou rýmu.Vždy v první dny chodíme denně na ORL vysávat ji speciální odsávačkou z dutin.Je to jen chvilička.Jinak používáme nosní kapky a odsáváme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
17.1.16 08:54

@Taciras : když jsem.byla naposledy ( listopad ) u dr s oběma dětmi, když kaslali a měli zelenou rýmu, tak nám dr na ní nic nedala. Když jsem v prosinci byla se synem na ORL, tak dostal pamycoin, no a ted už zase mají zelenou rýmu, od října už asi po 6 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
17.1.16 10:53

@Taciras holka měla uplně zelenou ale fakt jako zelenou zelenou celej den, uplně na :poblion: byla po píchání ucha, kdy na orl nedostala atb, šla jsem na středisko a zeptala jsem se nám dá pamycon - nedala - ale takhle brutálně zelenou rýmu měla fakt jen jednou jedinkrát ;) nakonec stejně dostala celkový atb, páč měla crp 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí