Zelená stolice u kojeného 4.5m

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10799
3.6.10 16:04

Zelená stolice u kojeného 4.5m

Kluci už čtyři dni kakají zeleně (fakt děsný brčál), a jednoho u toho asi trochu bolí břicho (vždycky řve, pak se pokadí a pak je zas spokojený) Taky se zvýšila frekvence, z cca 4× denně na cca 8× denně. Teplotu nemají, a i jinak vypadají normálně. Setkal jste se s tím někdo a víte čím to bylo? Jsou kojení, a předtím měli vždy klasická míchaná vejce. Alergie to snad není, když to mají oba najednou, ne?
Jo a předesílám, že „hladová stolice“ to určitě není, jsem si jistá, že hlad nemají, v noci se budí na jídlo jen jednou.
Dík všem za názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1063
3.6.10 16:57

My jsme začali mít zelenou stolici, když jsme začali přikrmovat Nutrilonem, asi od 4. měsíce. Radila jsem se o tom s doktorkou, ta mu dělala všemožný stěry, prospíval normálně, že by měl mít alergii na to neměl žádné jiné příznaky, tak to doktorka uzavřela s tím, že je to normální reakce na UM. Protože máme v rodině alergii na KM, tak dáváme H.A., měnili jsme i značku, ta mu nechutnala a stolice stejně zelená, tak jsme se vrátili k Nutrilonu. Pokud jen kojíš a mají to obě děti, tak bych řekla, že to může být nějaká infekce, k doktorce bych zašla nebo jí to v nejbližší poradně řekla, nebo často pijí a pijí víc předního mlíka, které má hodně laktozy a někdy může být zeleno v plínce. Já jsem sebemenší pochybnosti konzultovala s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
3.6.10 17:46

Ahoj, ja plne kojila do 6m a zelena stolice u nas byla dost casta. Kdyz jsem si dala zampiony nebo vic syra, tak nasledujici den byl v plince brcal. :mrgreen: Az s prikrmama se nam to upravilo. Pokud nemaji teploty nebo krev ve stolici, tak bych to neresila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí