Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Poradil by někdo jak začít? Co koupit? Je toho široká škála ![]()
Já si počkám na odpovědi, páč absolutně netuším, co to je
Jako, že můžeš jíst jenom zelené věci?- okurky, jablka atd? ![]()
Chlorella, ječmen atd…tohle jsou zelené potraviny, dobré na detox organismu, jen nevím co přesně koupit, tak čekám zda je tu někdo kdo se v tom orientuje a navede mě. Ne jablka, okurky… ![]()
Já jsem začínala ječmenem, ráno, na lačno, s vodou a citronem.
@Lucianamil zrovna dneska jsem uz mela v jednom eshopu hozenou chlorellu a jecmen od Green Ways, ale porad vaham. Potrebovala bych pred dalsim kojenim nejak nakopnout pokud jde o vyzivu, aby me ty decka uplne nevysaly
Já brala chlorellu (na značku si bohužel nevzpomenu) a pomohla mi. Ječmen jsem měla, ale nepila jsem to, protože se mi z toho dělalo zle
takže jeho účinky neposoudím, ale prý je snad ještě lepší než chlorella.
Já požívám léta chlorellu i spirulinu, do 10 tablet denně, zapiju vodou, pomáhá mi to na zažívání, trpěla jem na zácpy.
Užívám, jak si vzpoměnu, jdu kolem, lupnu to do sebe a jdu dál. Kupuji na netu balení 1000 tablet, vyjde to nejlevněji.
My teda mame doma obojí, manžel zatím nic nepocituje, ale moje mamka trpí lupenkou, tak se vždycky tím ječmenem namaže a opravdu se jí to hodně zlepšilo
.Jinak ja jedla chlorelu někdy snad před 7mi lety, a bylo mi z ní ze začatku hodně zle
,ale to pry děla to čištění organizmu
a tchyni když pak došla, tak nebyla schopna pořadně makat v praci, byla dost unavena, takže ji jako asi dost nakopla
.
Já začala s Chlorellou a beru ji pořád. Docela mi pomohly tyto stránky zorientovat se
http://www.zelenyobchod.cz/
Tak nejlepší asi zkusit Chlorellu a Zelený Ječmen, účinky se doplňují. A pak uvidíš, co koupíš dál.
Chce to ale 3 měsíce vydržet, nejdřív se bude organismus čistit, naskáčou ti pupínky a tak. Tak se nelekni a počítej s tím. ![]()
@Lucianamil ahoj, beru uz nekolik let chlorellu od green ways. Citim se dobre, zadnou vyrazku nebo reakci jsem nikdy nemela. Je to dobre na zazivani. Za sebe muzu doporucit
@Antonie Bolavá píše:
@Lucianamil zrovna dneska jsem uz mela v jednom eshopu hozenou chlorellu a jecmen od Green Ways, ale porad vaham. Potrebovala bych pred dalsim kojenim nejak nakopnout pokud jde o vyzivu, aby me ty decka uplne nevysaly
jestli já můžu, ačkoliv ječmen je bezva věc, investujte do super odšťavňovače, lisování za studena, dá se koupit už kolem 8000,– a dělejte šťávy, lisováním za studena vydrží celý den v lednici, ideálně zelené, já tam dávám i mrkev a jablko. Lepší než celý ječmen, i když ječmen je dobrá věc, čerstv zeleninové šťávě se nevyrovná.