Zelené potraviny a jak začít

224
29.3.14 20:36

Zelené potraviny a jak začít

Poradil by někdo jak začít? Co koupit? Je toho široká škála :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1088
29.3.14 20:40

Já si počkám na odpovědi, páč absolutně netuším, co to je :) Jako, že můžeš jíst jenom zelené věci?- okurky, jablka atd? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
29.3.14 20:40

Nechápu dotaz, v čem začit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.3.14 20:42

Chlorella, ječmen atd…tohle jsou zelené potraviny, dobré na detox organismu, jen nevím co přesně koupit, tak čekám zda je tu někdo kdo se v tom orientuje a navede mě. Ne jablka, okurky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.3.14 20:42

Já jsem začínala ječmenem, ráno, na lačno, s vodou a citronem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.3.14 20:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.3.14 20:45

@Lucianamil zrovna dneska jsem uz mela v jednom eshopu hozenou chlorellu a jecmen od Green Ways, ale porad vaham. Potrebovala bych pred dalsim kojenim nejak nakopnout pokud jde o vyzivu, aby me ty decka uplne nevysaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.3.14 20:47

Já brala chlorellu (na značku si bohužel nevzpomenu) a pomohla mi. Ječmen jsem měla, ale nepila jsem to, protože se mi z toho dělalo zle :oops: takže jeho účinky neposoudím, ale prý je snad ještě lepší než chlorella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.3.14 20:51

Já požívám léta chlorellu i spirulinu, do 10 tablet denně, zapiju vodou, pomáhá mi to na zažívání, trpěla jem na zácpy.
Užívám, jak si vzpoměnu, jdu kolem, lupnu to do sebe a jdu dál. Kupuji na netu balení 1000 tablet, vyjde to nejlevněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
29.3.14 20:55

My teda mame doma obojí, manžel zatím nic nepocituje, ale moje mamka trpí lupenkou, tak se vždycky tím ječmenem namaže a opravdu se jí to hodně zlepšilo :palec:.Jinak ja jedla chlorelu někdy snad před 7mi lety, a bylo mi z ní ze začatku hodně zle :poblion:,ale to pry děla to čištění organizmu :nevim: a tchyni když pak došla, tak nebyla schopna pořadně makat v praci, byla dost unavena, takže ji jako asi dost nakopla :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
29.3.14 20:55

Já začala s Chlorellou a beru ji pořád. Docela mi pomohly tyto stránky zorientovat se ;) http://www.zelenyobchod.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
29.3.14 20:57

Tak nejlepší asi zkusit Chlorellu a Zelený Ječmen, účinky se doplňují. A pak uvidíš, co koupíš dál.
Chce to ale 3 měsíce vydržet, nejdřív se bude organismus čistit, naskáčou ti pupínky a tak. Tak se nelekni a počítej s tím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
29.3.14 21:07

@Lucianamil ahoj, beru uz nekolik let chlorellu od green ways. Citim se dobre, zadnou vyrazku nebo reakci jsem nikdy nemela. Je to dobre na zazivani. Za sebe muzu doporucit

• Citovat
  • Upravit
17629
29.3.14 21:10

Mam chlorellu i jecmen. davam dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.3.14 22:26
@Antonie Bolavá píše:
@Lucianamil zrovna dneska jsem uz mela v jednom eshopu hozenou chlorellu a jecmen od Green Ways, ale porad vaham. Potrebovala bych pred dalsim kojenim nejak nakopnout pokud jde o vyzivu, aby me ty decka uplne nevysaly

jestli já můžu, ačkoliv ječmen je bezva věc, investujte do super odšťavňovače, lisování za studena, dá se koupit už kolem 8000,– a dělejte šťávy, lisováním za studena vydrží celý den v lednici, ideálně zelené, já tam dávám i mrkev a jablko. Lepší než celý ječmen, i když ječmen je dobrá věc, čerstv zeleninové šťávě se nevyrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková