Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Namel mu trávu, co posbíráš před domem, efekt to má zhruba stejný
jediný kladný efekt má zelený ječmen, spirulina a spol., pro ty, kdo to prodávají zblblým masám a vydělávají na tom
Vždyť je to úplně k ničemu. Jestli potřebuješ vyhodit prachy, tak si kup něco na sebe, aspoň z toho budeš něco mít. Jinak ne, malému dítěti bych to nedala.
Ale tak k ničemu to není, minimálně chlorofyl a nějaký minerály v tom jsou. Ale nechápu, proč dávat jakékoli doplňky stravy miminu, natož ani ne ročnímu!!
@unuděná píše:
Ale tak k ničemu to není, minimálně chlorofyl a nějaký minerály v tom jsou. Ale nechápu, proč dávat jakékoli doplňky stravy miminu, natož ani ne ročnímu!!
Prosím pěkně, k čemu je savci třeba chlorofyl? A minerálů je tam nula nula pr*.
@annlady píše:
Prosím pěkně, k čemu je savci třeba chlorofyl? A minerálů je tam nula nula pr*.
Chlorofyl podporuje tvorbu hemoglobinu
Minerálů tam bývá deklarované množství, ale záleží na druhu doplňku stravy ![]()
@unuděná píše:
Chlorofyl podporuje tvorbu hemoglobinuMinerálů tam bývá deklarované množství, ale záleží na druhu doplňku stravy
vzhledem k tomu, že s jistotou to tvrdí jenom ekobiosluníčkové stránky šířící bludy, seriozní články píší, že tam je možná nějaká spojitost, tak bych se přžežvýkavcem stát nepokoušela
@annlady píše:
vzhledem k tomu, že s jistotou to tvrdí jenom ekobiosluníčkové stránky šířící bludy, seriozní články píší, že tam je možná nějaká spojitost, tak bych se přžežvýkavcem stát nepokoušela
Kdepak, je to schválené a prověřené zdravotní tvrzení, můžeš mrknout na SZPI. Neboj, jsem z oboru ![]()
@unuděná píše:
Kdepak, je to schválené a prověřené zdravotní tvrzení, můžeš mrknout na SZPI. Neboj, jsem z oboru
oni ti totiž jako zdravotní tvrzení schválí prakticky cokoli u čeho je jisté, že neublíží
před časem jsem pracovala ve firmě na bylinkové čaje, s novým čajem, respektive s textem na plánovaný obal jsem jela za „spřáteleným“ lékařem a ten mi tam potvrdil úplně všechno, co nebyla vyložená lež
@annlady píše:
oni ti totiž jako zdravotní tvrzení schválí prakticky cokoli u čeho je jisté, že neublíží
před časem jsem pracovala ve firmě na bylinkové čaje, s novým čajem, respektive s textem na plánovaný obal jsem jela za „spřáteleným“ lékařem a ten mi tam potvrdil úplně všechno, co nebyla vyložená lež
A navíc, ten schvalovací proces se neodvíjí od konkrétního výrobku, ale účinné látky. Takže to není, že si to nějaká firma zaplatí, a můžou si tam napsat, co chtějí. Opravdu to takhle nefunguje. Mrkni na to SZPI, pokud se chceš dovzdělat.
Ahoj maminky, máte někdo zkušenost s podáváním zeleného ječmene miminku? Nekojim.. Malému je 7 měsíců a 14 dní tak jestli někdo takovým prckům trochu ječmene dáváte?