Zelený ječmen a miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.3.22 09:40

Zelený ječmen a miminko

Ahoj maminky, máte někdo zkušenost s podáváním zeleného ječmene miminku? Nekojim.. Malému je 7 měsíců a 14 dní tak jestli někdo takovým prckům trochu ječmene dáváte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
16.3.22 09:44

Namel mu trávu, co posbíráš před domem, efekt to má zhruba stejný
jediný kladný efekt má zelený ječmen, spirulina a spol., pro ty, kdo to prodávají zblblým masám a vydělávají na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.3.22 09:46

A z jakého důvodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.3.22 10:04

Vždyť je to úplně k ničemu. Jestli potřebuješ vyhodit prachy, tak si kup něco na sebe, aspoň z toho budeš něco mít. Jinak ne, malému dítěti bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.3.22 10:24

Ale tak k ničemu to není, minimálně chlorofyl a nějaký minerály v tom jsou. Ale nechápu, proč dávat jakékoli doplňky stravy miminu, natož ani ne ročnímu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.3.22 11:23
@unuděná píše:
Ale tak k ničemu to není, minimálně chlorofyl a nějaký minerály v tom jsou. Ale nechápu, proč dávat jakékoli doplňky stravy miminu, natož ani ne ročnímu!!

Prosím pěkně, k čemu je savci třeba chlorofyl? A minerálů je tam nula nula pr*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.3.22 11:26
@annlady píše:
Prosím pěkně, k čemu je savci třeba chlorofyl? A minerálů je tam nula nula pr*.

Chlorofyl podporuje tvorbu hemoglobinu ;) Minerálů tam bývá deklarované množství, ale záleží na druhu doplňku stravy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.3.22 11:45
@unuděná píše:
Chlorofyl podporuje tvorbu hemoglobinu ;) Minerálů tam bývá deklarované množství, ale záleží na druhu doplňku stravy :mavam:

vzhledem k tomu, že s jistotou to tvrdí jenom ekobiosluníčkové stránky šířící bludy, seriozní články píší, že tam je možná nějaká spojitost, tak bych se přžežvýkavcem stát nepokoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.3.22 11:52
@annlady píše:
vzhledem k tomu, že s jistotou to tvrdí jenom ekobiosluníčkové stránky šířící bludy, seriozní články píší, že tam je možná nějaká spojitost, tak bych se přžežvýkavcem stát nepokoušela

Kdepak, je to schválené a prověřené zdravotní tvrzení, můžeš mrknout na SZPI. Neboj, jsem z oboru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.3.22 12:01
@unuděná píše:
Kdepak, je to schválené a prověřené zdravotní tvrzení, můžeš mrknout na SZPI. Neboj, jsem z oboru ;)

oni ti totiž jako zdravotní tvrzení schválí prakticky cokoli u čeho je jisté, že neublíží
před časem jsem pracovala ve firmě na bylinkové čaje, s novým čajem, respektive s textem na plánovaný obal jsem jela za „spřáteleným“ lékařem a ten mi tam potvrdil úplně všechno, co nebyla vyložená lež

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.3.22 12:05
@annlady píše:
oni ti totiž jako zdravotní tvrzení schválí prakticky cokoli u čeho je jisté, že neublíží
před časem jsem pracovala ve firmě na bylinkové čaje, s novým čajem, respektive s textem na plánovaný obal jsem jela za „spřáteleným“ lékařem a ten mi tam potvrdil úplně všechno, co nebyla vyložená lež
:mrgreen: To fakt ne. Jsou za to pokuty jako prase, naše firma jich pár dostala a to nejsme výrobce. Že spousta dodavatelů či výrobců netuší nic o legislativě potravin a doplňků stravy, to je druhá věc. Ale schválně mrkni na nějaký ten čaj v lékárně. Proč myslíš, že jsou tam opatrná tvrzení jako „podporuje funkci dýchacího systému“ a nikde se nedočteš, že ti to vyléčí zánět nosohltanu třeba? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.3.22 12:06

A navíc, ten schvalovací proces se neodvíjí od konkrétního výrobku, ale účinné látky. Takže to není, že si to nějaká firma zaplatí, a můžou si tam napsat, co chtějí. Opravdu to takhle nefunguje. Mrkni na to SZPI, pokud se chceš dovzdělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí