Zelený lepkavý Výtok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.12.21 18:44

Zelený lepkavý Výtok

Ahoj holky,
už zhruba 14 dnů mě trápí zelený výtok s občasným svěděním tak 1-2 za týden. Je to velice nepříjemné protože s tím nemohu dělat žadné delší pohyby jako třeba běh a tak. Na gynekologii jsem byla, ale doktor mi řekl, že testy může udělat až v Lednu a poté to řešit dál, takže teď k mé otázce myslíte si, že by bylo na místě vzít si antibiotické tablety, ktere mám již doma ( polygynax nebo macmirror ) popřípadě pokud máte nějaké zkušenosti vy, poraďte mi prosím. Potřebovala bych se toho alespoň z půle do ledna zbavit. Jinak výplachy jsem zkoušela a ty nepomáhají.. Prosila bych bez urážlivých komentářů, kterých jsem si tu minule vyslechla dost.. jen si prostě nevím rady, jako každá z nás někdy. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K82
2202
27.12.21 18:59

Jako rict mi doktor, pri techto potizich, ze mi testy muze udelat az v lednu, tak ho jednak nahlasim druhak okamzite menim. Co bys tal mela delat-jit jinam. I kdybys to ted naslepo prelecila, tak stejne potrebujes vysetrot, co je pricina a lecbu mit cilenou, nebo bys to taky mohla mit za tyden zpatky. Postav se za sebe a sve zdravi a jdi jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.21 19:00

@K82 momentálně jsem přešla k jinému dr. ale jelikož do ledna pracuje jen od 17:00 do 19:00 není kdy udělat stěry a poslat to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
27.12.21 19:02
@terezicka92 píše:
@K82 momentálně jsem přešla k jinému dr. ale jelikož do ledna pracuje jen od 17:00 do 19:00 není kdy udělat stěry a poslat to

No to je asi celkem fuk. On je ten, co to ma resit, ne emimino. Pokud neni schopen udelat stery, tak se preci, jako pacient, nemuzes spokojit s tim, ze cely dalsi zyden budes mit obtize, ktere on neresi a lecbu kvuli tomu hledat na netu. Ma ti bud nasadit lecbu nebo poslat nekam, kde se o tebe postaraji. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí