Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Vezměte si určitě nějaký lék, pokud to není nějak extra hrozný, šla bych ráno k doktorovi.
Vem si klidně 2-3 černý uhlí najednou. Pravděpodobně máš bakterií nebo virozu. Jestli to nepomůže tak k dr
Zeleny prujem byva casto u salmonelozy, takze bych sla rano k lekari, pokud ted udrzite nejake tekutiny v sobe. Jinak na pohotovost, at se nezdehydratujete.
Ahoj, mastila bych k lékaři, 2× jsem se setkala u dětí se salmonelou a vždy to právě provázel zelený a dost zapáchající průjem
. Raději to nepodceňuj.
Cetla jsem, ze se da lecit doma ze atb se vetsinou nedavaji.., nezvracim, nemam horecku, tak uvidim co rano a kdyztak si tam zajedu. Moc dekuji ![]()
Zdravim, prosim anonym, od rana co jsem se vzbudila mam zeleny, vodnaty, celkem zapachajici prujem, bricho mi hrozne kruci, ale neboly od rana jsem dostala do sebe jen suchej rohlik a tekutiny, mam pocit jak kdybych byla zalita betonem, posledni normalni jidlo bylo vcers vecer (hovezi vyvar) na netu jsem nasla, ze je to bud z potravin, ale ja nic zeleneho nemela, kdyz nepocitam trosku libecku v tom vyvaru a nebo ze jidlo proslo travenim rychle, ale od vecere k probuzeni probehlo12 hod, coz mi prijde uz dost na straveni… byla jsem uz asi 6 krat a vzdy je toho dost, za chvili ma prijit pritel a ja byh ho nejradeji poslala pryc, to bricho fakt dela sileny zvuky… mam si vzit endiaron nebo cekat zda ae to uklidni nebo pripadne jet na pohotovost?