Zelený průjem u dospělého

Anonymní
24.2.20 21:27

Zeleny prujem u dospeleho

Zdravim, prosim anonym, od rana co jsem se vzbudila mam zeleny, vodnaty, celkem zapachajici prujem, bricho mi hrozne kruci, ale neboly od rana jsem dostala do sebe jen suchej rohlik a tekutiny, mam pocit jak kdybych byla zalita betonem, posledni normalni jidlo bylo vcers vecer (hovezi vyvar) na netu jsem nasla, ze je to bud z potravin, ale ja nic zeleneho nemela, kdyz nepocitam trosku libecku v tom vyvaru a nebo ze jidlo proslo travenim rychle, ale od vecere k probuzeni probehlo12 hod, coz mi prijde uz dost na straveni… byla jsem uz asi 6 krat a vzdy je toho dost, za chvili ma prijit pritel a ja byh ho nejradeji poslala pryc, to bricho fakt dela sileny zvuky… mam si vzit endiaron nebo cekat zda ae to uklidni nebo pripadne jet na pohotovost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
317
24.2.20 21:43

Vezměte si určitě nějaký lék, pokud to není nějak extra hrozný, šla bych ráno k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
24.2.20 21:52

Vem si klidně 2-3 černý uhlí najednou. Pravděpodobně máš bakterií nebo virozu. Jestli to nepomůže tak k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
24.2.20 22:00

Černé uhlí a pij ať breberky vyplavis z těla ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
24.2.20 22:03

Zeleny prujem byva casto u salmonelozy, takze bych sla rano k lekari, pokud ted udrzite nejake tekutiny v sobe. Jinak na pohotovost, at se nezdehydratujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
24.2.20 22:10

Ahoj, mastila bych k lékaři, 2× jsem se setkala u dětí se salmonelou a vždy to právě provázel zelený a dost zapáchající průjem :think:. Raději to nepodceňuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.20 23:39

Cetla jsem, ze se da lecit doma ze atb se vetsinou nedavaji.., nezvracim, nemam horecku, tak uvidim co rano a kdyztak si tam zajedu. Moc dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex