Zeměpis 9 tříd

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3371
21.3.20 17:56

@Lamátko

Ale no tak :( Tohle jsou fakt triviální věci, to by měl zvládnout deváťák, eventuálně jeho rodič, bez pomoci.

Napíšu do googlu dolomitová jeskyně, vyjede mi nějaký odkaz a prostě pročtu odkazy dokud nenarazím na informace o původu jeskyně, pakliže tam přečtu slovo „dolomit“, tak mám vyhráno, ale pro jistotu budu hledat alespoň ještě jeden zdroj, který mi to potvrdí. Jo, chce to čas, ale buď se budu ptát googlu jako deb. l a holt musím něco číst, abych získala info, nebo se začnu lépe ptát.

http://www.bozkovske-jeskyne.cz/ - takže stačí na této stránce dočíst k poslednímu odstavci a přečíst jeho první větu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.3.20 18:03
@Lamátko píše:
Ale ta je tvořená i dolomitem že jo, dle názvu

co místo emimina použí google a něco si o tom přečíst??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
21.3.20 18:23

A konecne to můžu použít: devaťak je pako, ale maminka taky neni nejvostrejsi tužka v penale :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3409
21.3.20 18:31

Ale no tak, je toho moc a mám dva školáky a batole. Než dlouhe číst tak se ptám i tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.3.20 18:33

Samozdřejmně čtu, ale holt něco se mi číst chce, déle trvá, neež se k otázce propracuju. A tak zkouším tady, někdy je to rychlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
21.3.20 18:39
@Lamátko píše:
Ale no tak, je toho moc a mám dva školáky a batole. Než dlouhe číst tak se ptám i tady

Ale to je ukol pro dítě, ty ho resit nemusis :think:

• Citovat
  • Upravit
3371
21.3.20 20:20
@Lamátko píše:
Samozdřejmně čtu, ale holt něco se mi číst chce, déle trvá, neež se k otázce propracuju. A tak zkouším tady, někdy je to rychlejší

Tak snad to jsou úkoly pro dítě, ne pro tebe, ne? Jak, že ty čteš, proboha :D Kam to ten svět spěje :D.

Já mám doma prvňáka, čtvrťačky, deváťačku, kluka na střední, školkovou holku a připravuji učební materiály pro své žáky :pankac:. Takže, doporučuju děcka vést k samostatnosti, když je teď taková příležitost. Představa, jak za moje žáky dělaj úkoly rodiče, no, že já se s tím otravuju a tvořím 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.3.20 20:25

Úkoly si dělá sám ale někdy chce pomoct, mě to nevadí, pomůžu ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
21.3.20 21:41

@Lamátko tak ho nauč googlit, to je jedna z důležitých dovedností pro život… (bez ironie).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí