Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tohle je takove odveke tema, osobne se nechci priklanet ani k jedne z moznosti, protoze ve svem okoli mam par znamych, ktere bych casem rada povazovala za pratele, ale dobrou zkusenost s tim obecne nemam.
Co jsem vypozorovala v okoli, cim vice muzskeho naturelu v sobe zena ma, tim snadnejsi je pro ni (pro oba) udrzovat kamaradsky vztah s muzem stale na te vychozi pozici bez presahu k cemukoliv hlubsimu. Doslova.
Osobne si nerada poustim k telu kohokoli. Clovek lehce propadne pocitu, ze zenske jsou zavistive, chlapi zas maji mozek v kalhotach, coz je hrube a znacne jednodusujici.
Vzdy zalezi na tom, v jake spolecnosti se pohybujeme a jake signaly vysilame.
@Zlobolka123 píše:
Ahoj holky a i muzi
Zakládám toto téma vlastně jen pro zajímavost. Může být mezi ženou a mužem čistě kamarádský vztah? Máte vy ženy nebo muži za kamarády jiné pohlaví? Já o tom začínám poslední dobou pochybovat. Za posledního půl roku jsem musela poslat do pryč 5 můžu.. Že začátku se vše jevilo jako fajn kamarádství ale po nějaké době začali vyžadovat fotky a něco víc![]()
Přitom nejsem nijak vyzývavá ani TOP holka. On malá si spíše rozumím s muži než se ženami ale nedokážu navázat čisté přátelský vztah.. Uz jsem se poslední dobou i distancovala od jakékoli konverzace s někým
Jsem single a tak to chci také nechat. Jen mi přijde, že mám na čele napsané „chcete mě“??
![]()
Jo, měla jsem nejlepšího kamaráda kluka. Nikdy nám nikdo nevěřil, že spolu nic nemáme. Pak se oženil a všechno skončilo, jehi žena hiniplnenodrizla od všech přátel, chlapů i ženských. Doteď ta naše parta nechápe, že se nechal takhle zblbnout.
No nedávno jsme se viděli, je úplně jinej, už to není on. Když přijel kamarád z Anglie a šel ho (po předchozí domluvě) navštívit, nepustili ho ani dál ![]()
Kamaráda, fakt dobrého kamaráda, jsem jako dospělá nikdy nenašla. Takové kamarády mám jen ty, se kterými se znám z dětství ![]()
@Zlobolka123 píše:
Tak já asi něco dělám špatnětřeba před pár dny jsem byla s kamarádem na rychlí pokec a cigárko. On má doma ženu a miminko. Beru ho čistě jako kamaráda, nikdy jsme se jeden druhého ani nedokli, nic.. Povídáme si co je nového a pak se mě zeptal co já a nějaký chlap.. Odpovídám, že nic, že jsem sama ráda a že většinou když se s někým poznám, tak chce hned vztah.. A on mi nato odpovedel: tak to bys byla dobrá milenka když se nechceš vázat
mě by jsi nechtěla? No a z mé strany už to pak nebylo jen nevinné kamarádství
To je klasika. Zenska doma s deckem a pan hleda, kde by se odreagoval. Rekla jsi mu at se doma vic zapoji, zena bude spokojena a on pak nebude muset škemrat po okolí?
Na kamaradeni mam holky, prazelstvi mezi muzem a zenou jsem nezazila, pokud neslo o ortodoxniho gaye, drive ci pozdeji byl pokus v neco vic, a to i od latentniho gaye ![]()
Mam dotaz na holky, co se nerady kamaradrj s holkama. Na e-mimino taky chodite pokrafat s chalanama, jo ![]()
@K. Rocánková píše:
@Zlobolka123To je klasika. Zenska doma s deckem a pan hleda, kde by se odreagoval. Rekla jsi mu at se doma vic zapoji, zena bude spokojena a on pak nebude muset škemrat po okolí?
Urcite ne, rychle se bezela pochlubit na e-mimčo ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Urcite ne, rychle se bezela pochlubit na e-mimčo
Jojo a ještě jsem si po cestě stihla ukoupnout palec jak jsem se klepala až to tu hrdě napíšu
blbej den, co? ![]()
No asi ji to zaskocilo a ani si neuvedomila, ze se chlapovi vlastne nabidla. Ona rika chci byt sama a kazdy po me chce vztah. On slysi, chci si uzivat, nechci se vazat. Treba by si dala rict.
Takze kdyz psala asi delam neco spatne, dalo by se rict, nerikej zenatym chlapum ze si chces uzivat a vyhovuje ti byt sama. Dej si do kupy nejake elegantni odmitnuti, aby je to neurazilo, bude se ti to v zivote hodit, takovych navrhu jeste bude! Ja se snazim chlapa co se nabizi opravdu neurazit, protoze v dnesni dobe, kdy je to same sexualni obtezovani, se chlapi zacinaji bat vubec nekoho oslovit! To je strasna skoda, proste dnesnj mladi uz to asi nezazijou, takove to spontanni osloveni na ulici. Vse je online ![]()
@Zlobolka123 píše:
Jojo a ještě jsem si po cestě stihla ukoupnout palec jak jsem se klepala až to tu hrdě napíšublbej den, co?
Výborný, dekuji za optání ![]()
Takze holky te nebavej a kluci te balej. Dotaz by tedy znel: existuje vubec kamaradstvi? ![]()
@Zlobolka123 Ne nikdy se mi nestalo, ze by se semnou chtěl nějaký chlap jen kamarádit, vždycky chtěl dřív nebo později sex..
@PaníKadrnožková píše:
Výborný, dekuji za optáníTakze holky te nebavej a kluci te balej. Dotaz by tedy znel: existuje vubec kamaradstvi?
Nemám si z holkama o čem povídat.. Není to otom, že by mě nabavily ale nebaví mě ty témata. Sednou si někde v kavárně nad dortikem a řešit dnešní trendy není moje záliba. Já se ptala jasně a měnit dotaz rozhodně nechci! @K. Rocánková tobě děkuji za odpověď.. Dává smysl co jsi napsala a bude to pravda asi.. Já si to takhle nikdy nepodala, že by to takto mohlo vyznit..
![]()
@Zlobolka123 píše:
Nemám si z holkama o čem povídat.. Není to otom, že by mě nabavily ale nebaví mě ty témata. Sednou si někde v kavárně nad dortikem a řešit dnešní trendy není moje záliba. Já se ptala jasně a měnit dotaz rozhodně nechci! @K. Rocánková tobě děkuji za odpověď.. Dává smysl co jsi napsala a bude to pravda asi.. Já si to takhle nikdy nepodala, že by to takto mohlo vyznit..![]()
Prosim te, kolik ti je?
v kavarne nad dortikem se schazej holky 70+, mlade holky jsem videla max ve Starbucksu nad low fat kapůčem
a jinak jsme s holkama trendy nikdy neresily, spis teda chlapy, sex, praci, sex, deti, sex a tak. Mas o holkach uplne zvracene predstavy. Nevadi
Az budes dospelejsi, tak te naucim s chlapama mluvit tak, aby si nemysleli, ze jsi holka do postele ![]()
@PaníKadrnožková a máme tu další super zálibu žen
Najděte 100 způsobů proč to je všechno jinak
a není jedno jestli se scházejí nad dortikem či capucinem?.. Účel to má úplně stejný
A neptala jsem se proč mě nebaví se bavit s holkama.. Teď se omlouvám za upřímnost.. Ale jsi žena a už mi lezes na nervy
chlap by řekl „vyse* se na to“
v tomhle je rozdíl mezi ženou a mužem.. Ženská dokáže rozebrat „dotaz na cestu“ tak, že si člověk raději koupi GPS
Teď to neber zle.. Hezký večer ![]()
@Zlobolka123 píše:
Ahoj holky a i muzi
Zakládám toto téma vlastně jen pro zajímavost. Může být mezi ženou a mužem čistě kamarádský vztah?
Teoreticky asi ano.
Teoreticky funguje i komunismus. ![]()
Máte vy ženy nebo muži za kamarády jiné pohlaví? Já o tom začínám poslední dobou pochybovat. Za posledního půl roku jsem musela poslat do pryč 5 můžu.. Že začátku se vše jevilo jako fajn kamarádství ale po nějaké době začali vyžadovat fotky a něco víc![]()
Přitom nejsem nijak vyzývavá ani TOP holka.
Můžeš pojmenovat jiný důvod, proč by se s Tebou „kamarádili“?
On malá si spíše rozumím s muži než se ženami ale nedokážu navázat čisté přátelský vztah.. Uz jsem se poslední dobou i distancovala od jakékoli konverzace s někým
Jsem single a tak to chci také nechat. Jen mi přijde, že mám na čele napsané „chcete mě“??![]()
A to by sis raději psala na čelo „jsem přece holka, všimněte si toho konečně někdo“? ![]()
Existuje, ale jen v rámci blízkého vztahu, partnerství, manželství.
Proto logicky většina (dospělých) mužů s rodinou nemá žádné další blízké kamarádky. Co by s nimi dělal? Na chlapské věci a témata na kamarády. Na sex a ženské témata, kafíčko má svou ženu. Plus povinnosti, děti, dovolené, budování vztahu s manželkou, širší rodina, práce, koníčky, odpočinek…
Absolutně nechápu kde si takový muž má čas a energii psát třeba denně s jinou ženou, scházet se s ní na víno atd.
Pro muže takové kamarádství není přirozené a nestojí o něj, pokud tam necítí sex nebo přitažlivost. Nebo alespoň flirt. Žena by se kamarádit chtěla, je to pro ni výhodné, kamarád pomůže a je to zábava. Ale chlap o to nestojí - a pokud je zadaný, rozumný a má opravdu rád - tak to ani nedělá.
Jinak nejsi žádná výjimka, žen co hledají kamarády je spousta. Ale holt chlapy chtějí svůj klid a ne si komplikovat život. Na to mají svoji vlastní ženu
A o tobě si prostě často budou myslet, že je chceš sbalit, nic jiného v tobě prostě nevidí. Nestojí o tebe.