Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky a i muzi ![]()
Zakládám toto téma vlastně jen pro zajímavost. Může být mezi ženou a mužem čistě kamarádský vztah? Máte vy ženy nebo muži za kamarády jiné pohlaví? Já o tom začínám poslední dobou pochybovat. Za posledního půl roku jsem musela poslat do pryč 5 můžu.. Že začátku se vše jevilo jako fajn kamarádství ale po nějaké době začali vyžadovat fotky a něco víc
Přitom nejsem nijak vyzývavá ani TOP holka. On malá si spíše rozumím s muži než se ženami ale nedokážu navázat čisté přátelský vztah.. Uz jsem se poslední dobou i distancovala od jakékoli konverzace s někým
Jsem single a tak to chci také nechat. Jen mi přijde, že mám na čele napsané „chcete mě“??
![]()
Dle mě to jde. Nejlíp s absencí sexuální přitažlivosti a to vzájemně. ![]()
@Daisy86 píše:
Dle mě to jde. Nejlíp s absencí sexuální přitažlivosti a to vzájemně.
Mmm
asi si tedy nalepím knírek
nebo já už nevím
třeba jednomu jsem říkala minimálně 4× NECHCI a on to stejně pokouší znovu a znovu. Když ho vidím přicházet ke mě do práce, pakuju se pryč ![]()
No pokud myslíš blízké kamarádství, tak asi jen výjimečně. V mládí ještě možná, čím je člověk starší, tím více to kamarádství spadá k sexu.
Já si teda v dospělosti s muži moc nerozumím, rozhodně se to nedá srovnat s dobrou kamarádkou. Chlapům tak nějak dříve či později začne ten červíček hlodat a prostě to zkusí.
Ahoj, asi mas spis v tomhle smulu.
Ja odjakživa byla spis s klukama, holčiči kecy a problémy me nikdy nebraly. Vzdycky jsme ale byli banda. Jasný, ze občas nejaky kamarád chtěl byt neco vic, ale nikdy to nedopadlo a byli jsme zase v pohodě. Asi je lepsi byt spis v bande vícero lidi nebo nejlíp kdyz někoho mají, to ale pak zase vadí tem pritelkynim, kdyz ma jejich partner kamarádku. ![]()
@Zlobolka123 píše:
Ahoj holky a i muzi
Zakládám toto téma vlastně jen pro zajímavost. Může být mezi ženou a mužem čistě kamarádský vztah? Máte vy ženy nebo muži za kamarády jiné pohlaví? Já o tom začínám poslední dobou pochybovat. Za posledního půl roku jsem musela poslat do pryč 5 můžu.. Že začátku se vše jevilo jako fajn kamarádství ale po nějaké době začali vyžadovat fotky a něco víc![]()
Přitom nejsem nijak vyzývavá ani TOP holka. On malá si spíše rozumím s muži než se ženami ale nedokážu navázat čisté přátelský vztah.. Uz jsem se poslední dobou i distancovala od jakékoli konverzace s někým
Jsem single a tak to chci také nechat. Jen mi přijde, že mám na čele napsané „chcete mě“??
![]()
podle mě to jde, když jsou oba šťastně zadaní a není mezi nimi vzájemná sexuální přitažlivost.
Já takto pár kamarádů má a má je i chlap (kamarádek).
@Keyllah píše:
podle mě to jde, když jsou oba šťastně zadaní a není mezi nimi vzájemná sexuální přitažlivost.
Já takto pár kamarádů má a má je i chlap (kamarádek).
Taky to tak mám
@safina tak nemusí to být úplně Best kamarádství.. Prostě pokecat, zajít na drink nebo s dalšími lidmi vypadnout za zábavou. @Maky12345 mě ty holčičí řeči taky moc neberou.. To je vždycky problémů
neřeším nákupy, nové módní doplňky a které kluk je hezčí
to se budu raději bavit o autech a budu někde v monterkach na dílně než s holkama v nakupaku a na kafíčku
@Keyllah takže bude asi problém v tom, že jsem bez partnera?? ![]()
@Zlobolka123 Je to začarovaný kruh
taky mi pripadne, ze to je i věkem. Ted kdyz ma clovek manžela a rodinu, taky uz na ty kamarády neni čas a kamarádi se přestanou ozývat. S manželem mame společně kamarády, tak si clovek alespon odpočine občas od tech ženských problému, kterým se clovek nevyhne kdyz je rodič ![]()
Tak si najdi za kamaráda gaye. I já se s jedním kamarádím už od střední školy. U něj je vyloučeno, že by po tobě chtěl nějaký vztah nebo že by tě sexuálně obtěžoval.
@Létavice1992 píše:
Tak si najdi za kamaráda gaye. I já se s jedním kamarádím už od střední školy. U něj je vyloučeno, že by po tobě chtěl nějaký vztah.
Mám, je to moc fajn klučina. Rozumíme si, můžeme mluvit úplně o všem ale ty stejná témata moc nemáme. On řeší oblečení, doplňky a nejnovější trendy
![]()
Mam kamarady chlapy a nespim s nima! Tim padem nespim ani s manzeli svych kamaradek. Obcas neco zkusi kolega, nebo nekdo z okolí, ale to oni tak mají, proste to musi zkusit, loví.
Ja na to vzdycky reknu, Jardo, ja bych se snad i urazila, kdybys to nenavrhl. Ale vis, radsi ne, ty jsi tak skvelej a ja bych se teba zamilovala, a to by nedopadlo dobre ![]()
A je klid, pratelsky fungujeme dal.
Tak já asi něco dělám špatně
třeba před pár dny jsem byla s kamarádem na rychlí pokec a cigárko. On má doma ženu a miminko. Beru ho čistě jako kamaráda, nikdy jsme se jeden druhého ani nedokli, nic.. Povídáme si co je nového a pak se mě zeptal co já a nějaký chlap.. Odpovídám, že nic, že jsem sama ráda a že většinou když se s někým poznám, tak chce hned vztah.. A on mi nato odpovedel: tak to bys byla dobrá milenka když se nechceš vázat
mě by jsi nechtěla? No a z mé strany už to pak nebylo jen nevinné kamarádství ![]()
Jo jo, kamarádím se i s chlapy a bez. žádných postranních úmyslů (mých).
Dlouho jsem si myslela, že takový blízký kamarádský vztah beze stopy sexuality mám. Když se kamarád registroval, tak jsem pochopila, že je to skutečně tak…
.
Mám dost kamarádů, ale myslím, že pokud je ten kamarádský vztah opravdu blízký, tak se tam ta sexualita dřív nebo později projeví. Já, až na tu jednu vyjímku, jsem vždycky skončila jako ty…