Čistý kamarádský vztah mezi mužem a ženou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.20 15:17

Ano, jde to!
Měla jsem asi 5 let krásný kamarádský vztah s mužem.

Doporučuji:

• neoblékat se a nelíčit se příliš vyzývavě (nemusíš se mu vůbec líbit, právě bez toho je to lepší + to pohodlí)
  • nedávat si záležet na vzhledu víc než je nutné (2 chlapi kamarádi se taky kvůli sobě neparádí)
  • nesnažit se zalichotit, zapůsobit apod. a krotit to, jestli jsi už zvyklá takové věci dělat (my ženy jsme často ze zvyku milé a může to působit až jako flirtování)
  • buď sama sebou a neboj se dát jasně a jednoznačnými slovy najevo, že opravdu o nic víc nestojíš (žádné naznačování)

Držím palce ;)

• Citovat
  • Upravit
31269
7.9.20 15:49

Moje osobní zkušenost je taková, že pokud se nějaká známost (kamarádi z hospody, v celé partě) jen trochu prohloubí, tak je tam okamžitě i sexuální napětí. Jakmile sem s nějakým kamarádem (a to i partneři kamarádek :roll: ) zkusila cokoliv bližšího (i jen blbý kafe a pokec) než chlastačku v davu, tak došlo na více či méně okaté návrhy :mrgreen:
Ne, podle mě 95% chlapů prostě skočí po každé holce, co by aspoň trochu stála za hřích, jakmile ucítí příležitost :nevim:
Vyjelo po mě tolik kamarádů mýho teď už bývalýho, i tolik partnerů mých kámošek, až je to trapný…a to nejsem žádná dokonalá žena :lol: :lol: Takže si na to dávám pozor dvojnásob. Zřejmě mojí milou povahu všichni považujou za flirtování :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí