Žena na seznámení?

40
6.9.26 01:53

Žena na seznámení?

Ahoj :) Snažím se trošku rozbít svoji sociální bublinu a hodila by se mi nějaká parťačka, případně parťák, ideálně podobného věku, na cestování, chození po horách a různé výlety. 🏔️ Spaní pod širákem? Ano, prosím. 😁
Troufám si říct, že jsem poměrně dobrodružný typ a užiju si jak 5* hotel a lenošení u moře, tak low-budget cestování se spaním ve stanu, v dodávce nebo právě pod širákem. Klidně ale i kino, čajovna, procházka nebo jen někdo na psaní. Meze se úplně nekladou. :)

Bohužel kolem sebe moc lidí, kteří by tyhle radosti sdíleli, nemám, a sám se k podobným akcím úplně nedokopu, čti: neodvážím. :D Navíc potřebuji někoho, kdo nás povede a ideálně i úspěšně dovede zpátky domů. 😂 Já se postarám o zážitky a naplánuju cesty, na kterých budou i mapy krátké, a na tobě bude pamatovat si cestu zpět, případně se zorientovat a zachránit nás. 😁

Pokud miluješ zvířata, tím líp. Můžeme vzít i nějaké čtyřnohé parťáky, kteří budou mít při cestování zajištěný vlastní plně klimatizovaný přívěs. 😝

Nehledám vztah, spíš dlouhodobé přátelství. FWB se ale taky vyloženě nebráním. 😇 A pokud by se našla žena, která je trochu ráznější, dominantnější a vůdčí, rozhodně jsou to body navíc. 😁 Věkový rozdíl také není problém :)

Je mi 28 a jsem z okolí Prahy, ale vzdálenost pro mě není zásadní. Ideálně mi rovnou napiš do zpráv. Lajky mi toho moc neřeknou a stejně dávám přednost lidem, se kterými je jednoduchá a rychlá domluva. Nejradši bych se místo několikatýdenního psaní potkal někde v čajovně, na procházce nebo u něčeho podobného a pobavil se osobně. :)

Kdyby měl někdo chuť něco vymyslet, budu rád, když se ozve. A zároveň bych ocenil tip, pokud chodíte na tůry, na nějaký ověřený spacák a stan. Čemu se při výběru vyhnout a na co si dát pozor?

A schválně… pozná někdo zvíře na profilovce? 😁

Pište prosim rovnou do zpráv
Ahoj :)

Ps.: ano,.vím že to není zde ideální a text také není dokonalý… má plno chyb, stejně jako já :D Ale řekl sem si, když už tu ta kategorie a možnost je… proč to nedat sem. Byl bych rád za slušnou diskuzi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
6.9.26 14:07

Zvíře mi připadá něco jako emu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
6.9.26 19:50

Nejaky mlade pstrosa, ne? Ja takovyho partaka mam uz 20 let a je to skvela jizda. Od dovci v Burj al arab az po spani pod sirakem v Usghuli. :mrgreen: Preji ti, at najdes svuj vysneny protejsek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová