Hledám ženu Brno venkov

6
4.8.26 21:37

Hledám ženu Brno venkov

Ahoj, taky hledám partnerku do života.
Jsem mladý muž z vesnice kousek od Brna. Pracuji, jsem samostatný, cílevědomý a vím, co od života chci. Hledám ženu, se kterou si budeme vzájemnou oporou, najdeme společnou jiskru a vybudujeme hezký a rovnocenný vztah založený na důvěře, komunikaci a vzájemném respektu.
Vím, že v dnešní době není snadné potkat toho pravého člověka, ale věřím, že naděje umírá poslední.
Pokud je tu nějaká milá slečna, která by se ráda seznámila s mladým mužem z vesnice a hledá vážný vztah, budu rád, když se ozve.
Nemám ani problém s tím, pokud už máš dítě. Pokud si budeme rozumět, přeskočí mezi námi jiskra a budeme mít podobné životní hodnoty, nevidím v tom žádnou překážku. Já děti zatím nemám, ale do budoucna bych rodinu rád.
Budu se těšit na zprávu. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.8.26 07:40

Držím ti palce, i když si nejsem jistá, zda je zrovna toto fórum tím nejvhodnějším místem k seznámení. Je škoda, že se ti nedaří potkat někoho přirozenou cestou v reálném životě. ​Můj dotaz nemyslím vůbec útočně, ale z pohledu matky mě v tvém inzerátu zaujala jedna zásadní věc. Jak máš vnitřně promyšlenou a zpracovanou roli nevlastního otce? Otcovství jako takové je nesmírně náročné, a pokud s ním zatím nemáš žádné osobní zkušenosti, vstup do už existující rodiny představuje obrovskou výzvu. Primárně tu jde totiž o psychické bezpečí a zájem dětí, které si nevybírají, s kým jejich matka naváže vztah. ​Ve svém okolí jsem bohužel opakovaně zažila situace, kdy muži zpočátku vyženěné dítě přijali, ale po narození vlastního, biologického potomka se jejich chování k nevlastnímu dítěti výrazně změnilo k horšímu. To jsou pro dětskou duši obrovská traumata. Do hry navíc vstupuje i nutná komunikace partnerky s biologickým otcem dítěte, což přináší další náročné dynamiky, na které musí být muž zralý a připravený. ​Píšu to zcela upřímně a bez postranních úmyslů – nejsem potenciální zájemkyně, jsem dvacet let šťastně vdaná a vychovávám neurodivergentního teenagera. Jen považuji za klíčové, aby si každý muž přebírající odpovědnost za „cizí“ dítě tyto psychologické a praktické dopady velmi pečlivě promyslel ještě předtím, než se do takového vztahu vrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36692
5.8.26 07:49

Jestli hledáš partnerku na vážný vztah tak by bylo dobre zvolit jméno, které neobsahuje sex takto vypadá, ze ji jde jen k jedno. Následně založíš ještě diskusi o nahotě před dětmi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.8.26 10:31

@krecik.dzungarsky
Děkuji za váš názor.
Myslím si, že bych to dokázal ustát. Už jsem v minulosti měl vztah s partnerkou, která měla dítě, a přijal jsem ho jako vlastní. Bohužel se ale ukázalo, že mě partnerka nemilovala a byla se mnou spíš z vypočítavosti, takže to nakonec nedopadlo.
Já se na to dívám tak, že pokud potkám ženu, která mě bude opravdu milovat, přijme mě jako partnera, bude mi věrná a budeme táhnout za jeden provaz, tak nevidím žádný problém v tom přijmout i její dítě. Toho se opravdu nebojím.
Jediné, čeho se trochu obávám, je, že bych si přál mít alespoň jedno vlastní dítě. Ne proto, že bych dělal rozdíly mezi vlastním a nevlastním dítětem, ale protože bych chtěl alespoň jednou zažít tu cestu od začátku – těšit se na narození, prožívat první krůčky, první slova a celé dětství svého dítěte. Myslím, že je to přirozené přání většiny chlapů.
Zároveň si uvědomuji, že člověk může nevlastnímu dítěti dát všechno, starat se o něj a vychovávat ho jako vlastní, a přesto může jednou v afektu uslyšet: „Ty nejsi můj táta.“ I proto bych si přál mít alespoň jedno vlastní dítě.
To ale neznamená, že bych nedokázal přijmout dítě partnerky nebo se o něj starat se stejnou láskou a odpovědností. Pokud bych měl vedle sebe ženu, která by mě milovala a se kterou bychom budovali společný život, neviděl bych v tom žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
5.8.26 11:08

Už jen ten nick nasvědčuje tomu, že zakladatel nebude nejostřejší tužka v penále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12797
5.8.26 13:33
@Sexodod píše: Více

Az na ten nick hezky inzerat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.8.26 13:58