Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jsi pěkný chlap. Líbí se mi tvoje oči a rty, jako stvořené k líbání. Vlasy taky super. Úsměv by celkový dojem určitě vylepšil.
Opravdu není důvod věšet hlavu. ![]()
Na fotkách je šikovný chlap. Ale hodně odpuzující je, že se musí ujišťovat na webu.
Takže zapracuj na svém sebevědomí.
Existuje taková strašně hustá věc… čárky ve větách, doporučuju vyzkoušet ![]()
@Serpentini píše: Více
Já to neumím používat maximálně v krátkých větách 😅 sorrka 😂
Myslím, že většina lidí vás skutečně označí za pohledného. Protože jste. Což ale neznamená, že vás každý bude chtít a že budete typ všech. Ono v tom je vždycky mnohem víc, než vzhled. I nejkrásnější člověk může být nepřitažlivý… Takže asi moc nemá smysl zjišťovat, jestli připadáte lidem hezký…
@andiedvorakova píše: Více
To zní celkem logicky, taky o tom vím. Ale právě mě zajímá ten názor na vzhled. I tak vám moc děkuji za zpětnou vazbu 😌
Jinak můj typ zrovna nejsi, ale spoustě ženským se budeš líbit. Já jsem na takový ten britský typ mužů - úzké rty, hranatý obličej, ostré lícní kosti, elegán ![]()
Za mě vypadáš dobře. Ale obecně si myslím, že většina žen ve vztahu prioritizuje jiné aspekty, než je pouze vzhled. Ten může sehrát roli prvního upoutání pozornosti, ale rozhodují jiné věci (pokud to má být vážné).
Tak nějak normálně hezký chlap. Určitě se najde žena které se budeš zamlouvat. Hlavní je ale taky chování. A zajímavá barva očí, škoda skrývat za brýlemi.
@Mainal píše: Více
S takovým fešákem bych si dala i říct, když by na to přišlo a bylo mi tak třicet… ![]()
No tak dobře, možná, že klidně i teď. ![]()
@Anna766 píše: Více
Jo. Tak s tím chováním naprosto souhlasím… ![]()
Protože to kolikrát umí pořádně a úplně zbytečně, člověka odradit. ![]()
Jinak teda ty brýle, jsou jen takový jeho aktuální doplněk vizáže, řekla bych. ![]()
A mj. má tam fotku i bez…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
:
Příspěvek upraven 26.07.26 v 22:37