Zaujala jsem ho?

Anonymní
26.5.26 16:39

Zaujala jsem ho?

Náš zaměstnavatel si najal firmu na řemeslné práce.
No a je taková parta chlapů a ten šéf se se mnou dá často do řeči. A nemusí se mnou řešit žádné pracovní záležitosti.

Často se na mě dívá a usmívá se. A řekne mi, co budou dělat a co bude následovat.

Třeba hodil i nějaký vtip: když jsem klepala na dveře. Co tam dávají? Je tam aspoň vodka? Chova se slušně

Vím jak se bavil s podřízenými Ukrajinci i Čechy. A to byla docela síla. Nebere si servitky. Co ty Pí? Co čum tys to neviděl. Jdi do prd**e… Ale mezi chlapi je někdy takové jednání normální. Nejspíš jo. Ujeli mu nervy…

Líbí se mi na něm, že jedna takový drsnější i vzhled a taky hluboký hlas..
A intuice mi říká, že by měl zájem. Tak nevím zda mám vyčkat nebo zkusit něco víc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33678
26.5.26 16:46
@Anonymní píše: Více

A co bys případně zkusila? :mrgreen: Zájem dost možná má, kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.26 16:47

@arinecka já nevím co mám zkusit..
:D

• Citovat
  • Upravit
6733
26.5.26 16:49

Tak jestli se takhle baví s podřízenými tak je to buran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.26 16:53

@schnulla možná jo. Ale připadá mi že jsou spíš taková parta a jeden tomu šéfuje

• Citovat
  • Upravit
33678
26.5.26 16:59

Pozvat ho na kafe třeba? To je takový univerzální :mrgreen: Jak se to vyvine dál uvidíš. Třeba zjistíš, že si nemáte co říct, a nebo naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8527
26.5.26 17:00

Fakt tě takový sprosťák přitahuje, jo? 8o Zájem mít muže, otázka je, zda takhle nebalí každou ženu, kde zrovna pracuji nebo nemá doma manželku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16053
26.5.26 17:02

Noo, mě by teda takový typ chlapa nezaujal, už kvůli té mluvě…
Ale to je tvoje věc. Když je to takovej drsňák, tak bych se nebála toho, že by tě někam za chvíli nepozval. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.26 17:05

@Černá Madonna se mnou tak nemluvi.
Jen slušně. To jsme ho slyšela poprvé.
Ostatním se chová taky slušně..

• Citovat
  • Upravit
6733
26.5.26 17:07
@Černá Madonna píše: Více

Ja četla neposlal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.5.26 17:09

Charakter člověka nejlíp poznáte podle toho, jak se chová k těm pod ním. Ne k těm co jsou nastejno nebo výš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.5.26 17:14

Se mnou i s kolegyněmi se takhle bavila většina chlapů ze stavby. V mojí předchozí práci se jich vyskytovalo celoročně kolem padesátky. Cizinci i Češi. A jak tomu je 40+, tak je to všechno takhle vtipně flirtovní. Spoustě z nich se takhle podařilo nějakou namotat, ale nikdy z toho nebylo víc než pár zásunů. Pak se samozřejmě konal návrat k manželce, která buď tušila velké kulové, nebo doma zatím provozovala to samé… Ale jako jo, jestli máte dojem, že o vás má zájem a vy máte zájem o něj, klidně mu zkuste nabídnout, jestli si s vámi nedá kafe. Jestli máte v práci kávovar, tak o to je to snazší. Jen bych asi stála nohama na zemi a nepočítala moc s tím, že z toho něco bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8527
26.5.26 17:15
:lol: To, že teď s tebou mluví slušně přece nic neznamená - vždyť je to o to horší, když vidíš jak mluví s ostatními, ne? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16053
26.5.26 17:16
@schnulla píše: Více

Aha, no tak i to se může za chvíli stát. Třeba až na něj zakladatelka změní názor a odmítne ho… :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16053
26.5.26 17:19
@izabe píše: Více

Taky si myslím. Všechno má svůj čas… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...