Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A co bys případně zkusila?
Zájem dost možná má, kdo ví.
Tak jestli se takhle baví s podřízenými tak je to buran.
@schnulla možná jo. Ale připadá mi že jsou spíš taková parta a jeden tomu šéfuje
Pozvat ho na kafe třeba? To je takový univerzální
Jak se to vyvine dál uvidíš. Třeba zjistíš, že si nemáte co říct, a nebo naopak.
Fakt tě takový sprosťák přitahuje, jo?
Zájem mít muže, otázka je, zda takhle nebalí každou ženu, kde zrovna pracuji nebo nemá doma manželku ![]()
Noo, mě by teda takový typ chlapa nezaujal, už kvůli té mluvě…
Ale to je tvoje věc. Když je to takovej drsňák, tak bych se nebála toho, že by tě někam za chvíli nepozval. ![]()
@Černá Madonna se mnou tak nemluvi.
Jen slušně. To jsme ho slyšela poprvé.
Ostatním se chová taky slušně..
Charakter člověka nejlíp poznáte podle toho, jak se chová k těm pod ním. Ne k těm co jsou nastejno nebo výš…
Se mnou i s kolegyněmi se takhle bavila většina chlapů ze stavby. V mojí předchozí práci se jich vyskytovalo celoročně kolem padesátky. Cizinci i Češi. A jak tomu je 40+, tak je to všechno takhle vtipně flirtovní. Spoustě z nich se takhle podařilo nějakou namotat, ale nikdy z toho nebylo víc než pár zásunů. Pak se samozřejmě konal návrat k manželce, která buď tušila velké kulové, nebo doma zatím provozovala to samé… Ale jako jo, jestli máte dojem, že o vás má zájem a vy máte zájem o něj, klidně mu zkuste nabídnout, jestli si s vámi nedá kafe. Jestli máte v práci kávovar, tak o to je to snazší. Jen bych asi stála nohama na zemi a nepočítala moc s tím, že z toho něco bude…
@schnulla píše: Více
Aha, no tak i to se může za chvíli stát. Třeba až na něj zakladatelka změní názor a odmítne ho…
![]()
Náš zaměstnavatel si najal firmu na řemeslné práce.
No a je taková parta chlapů a ten šéf se se mnou dá často do řeči. A nemusí se mnou řešit žádné pracovní záležitosti.
Často se na mě dívá a usmívá se. A řekne mi, co budou dělat a co bude následovat.
Třeba hodil i nějaký vtip: když jsem klepala na dveře. Co tam dávají? Je tam aspoň vodka? Chova se slušně
Vím jak se bavil s podřízenými Ukrajinci i Čechy. A to byla docela síla. Nebere si servitky. Co ty Pí? Co čum tys to neviděl. Jdi do prd**e… Ale mezi chlapi je někdy takové jednání normální. Nejspíš jo. Ujeli mu nervy…
Líbí se mi na něm, že jedna takový drsnější i vzhled a taky hluboký hlas..
A intuice mi říká, že by měl zájem. Tak nevím zda mám vyčkat nebo zkusit něco víc