Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den předem se omlouvám, jestli tento můj dotaz ne emimo úplně nepatří, jsem tady nový a reddit mi vůbec nepomohl, proto jdu jsem s nadějí, že mi pomůže zkušená a rozumná část populace.
Jedná se o vztah mezi mnou a holčinou, kterou jsem více poznal úplnou náhodou. Napsala mi osudnou neděli a od té doby si píšeme. Vídáme se jednou týdně na tréninku, dříve jsme se ninak zvlášť nebavili, okrem toho velmi zřídka.
Máme mezi sebou krásný vztah. Děláme si ze sebe navzájem srandu, škádlíme se, ale když je jednomu z nás smutno nebo nějak špatně, tak ten druhý ho podpoří a utěší.
Ona je strašně moc milá holka, která mi vždycky udělá úsměv na tváří, hrozně moc mě podporuje a chválí za to, co dělám, a poslouchá; všímá si těch nejmenších detailů, které když občas řekne v konverzaci, tak si ani nepamatuju, že jsem jí to někdy řekl.
Mezi sebou používá takový náš styl komunikace, často používáme specifický smajlíky a zrcadlíme chování toho druhýho.
Já osobně ji miluju, i když nejsme spolu, tak bych byl za to moc rád. Kámoš se mě nedávno zeptal, jestli si myslím, že se jí líbím a já řekl ano. To mi dalo brouka do hlavy, že bych to chtěl zjistit. Chystám se zeptat jak to mezi náma je.
Budu moc rád za veškeré rady a názory
PS : Známé se více jak 4 roky, ale napsala mi tak necelých 10 měsíců zpátky. Podle mě už po mně pokukuje delší dobu, ale to nevím jistě.
Už to zakládání „mužských“ témat na emiminu začíná být poněkud trapné…
@Zvedava1 píše: Více
jsem chtěla napsat, že jestli jim je mezi 13 až 17, tak v pořádku,
pokud víc, tak souhlas se @rmot ![]()
@Mysak200 píše: Více
Jo, tak to máš asi pravdu, že zkušená a rozumná část zdejších uživatelek ti řekne, že je tvůj dotaz celkem trapný… ![]()
@Mysak200 A kdy mate ten krasny vztah kdyz se vídáte jen jednou týdně na tréninku? Jestli chceš něco vic pozvi jí na rande.
Deset měsíců si posíláte smajlíky a zrcadlíte jeden druhého??
Já teda taky nehupsnu do postele na prvním rande, ale tady by to chtělo udělat další krok, včera bylo pozdě ![]()
@Mysak200 píše: Více
kdybych uvěřila, že je to pravda a fakt to píše nějaký romantický ňouma bez testosteronu, tak si myslím, že holka tě bere jen jako fajn kámoše - takového jako celkem bezpohlavního - jako když si ženská dobře rozumí s gayem… protože posílat si 10 měsíců srdíčka a „zprávičky“ apod., to dělají tak děcka na základce.
@Alušáček píše: Více
Ano, přesně toto mi přišlo na mysl.
Pozvi ji na rande, co na tom víc dumat. Když ti řekneme, má zájem, co uděláš? Když ti řekneme, nemá zájem, co uděláš?
Jinak ze své zkušenosti bych řekl, pokud ti žena napíše sama od sebe, už toto samo signalizuje docela velký zájem. Ve většině případů aspoň u mě z toho vzniklo něco smysluplného nebo aspoň smysluplnějšího, než pokusy ženy oslovovat. ![]()
Takže pokud chceš mou odpověď - zřejmě se jí líbíš minimálně jako kamarád, teď je otázka, jestli bys chtěl více. ![]()