Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ženy a pánové, ja nevim co se deje ale odpovedel jsem uz na 300 inzeratu, a mam nulove vysledky. Zadna odpoved na inzerat, jedno setkani na kterem mi neatraktivni zena rekla ze na mne sere, jina mi napsala ze hleda milence, vymenila si 15 mailu a dvacet textovych zprav, a pak neprišla…Jsem z toho zdrcený…V devadesatych letech kdyz jsem dal inzerat tak mi odpovedeli denne 3 zeny, a ted…Ja to pripisuji tem tureckym telenovelam…zeny proste hledaji svalnateho milionare prince co vypada jako Tom Cruise…
Neznám žádnou ženu která kouká na tureckou telenovelu. Já osobně jsem v životě na žádný inzerát neopdověděla. Nikdy nebyla na žádné seznamce a ani neznám žádnou ženu co to používá. Mylsím si že z velké části jsou to fejkové profily. Pokud bych se rozešla s mužem už žádného chlapa hledat nebudu a už vůbec ne přes inzerát.
V devadesátých letech šlo dávat seznamovací inzeráty? A to se dozvídám až teď? Jsem z toho zdrcený
A co je to turecká telenovela? Sakra, to jsem neměl číst, připadám si teď úplně OUT ![]()
To sis už jako čerstvě plnoletý dával inzeráty na seznámení? Myslím, že to mluví za vše… ![]()
@thomas1975 píše: Více
Turecký telenovely jsou fajn, ale určitě nemůžou za tvůj problém. Spíš na ženy působíš tak nějak nesympaticky. To co píšeš tady taky nezní zrovna mile.
@thomas1975 - ano, muzou za to turecke serialy, vubec to nesouvisi s tvym vekem, tvym rozhledem, vzhledem atd. ![]()
Jsem o 10 let mladsi nez ty, ale pamatuju si Esmeraldu, Dallas, Dynastii ![]()
Turecký telenovely? Já i moje kamarádky koukáme na normální streemovací seriály, většinou krimi, komedie, já mám ráda scifi. I když teď jsem koukala na korejský krimi seriál Karma. Byl fajn, ale do turecký telenovely měl fakt daleko.
@Králičice píše: Více
No jo, to sou ty mladý dneska, ani Beverly Hills to nezná ![]()
A co místo přisuzován viny něčemu/někomu zapracovat na sebeprezentaci? Máš tam vyplněný profil? Jak vypadá? Co máš za fotky? Kde vlastně tu seznamku máš? Jak ženy oslovuješ? Jaké ženy oslovuješ? To jsou hrozně důležité otázky a pokud něco nefunguje, je na čase to změnit…
Mně se víc líbí druhá diskuse zakladatele, taky nechápu, proč ho nikdo nechce, takový klenot… ![]()
08.04.25 09:15
sex po telefonu? Čhtěl bych si s nekým psát o sexu, a udělat se navzájem po telefonu. Pošlu číslo, prozvoň mne zavolám. Tomáš Košice, Slovensko
Jestli Tě to urazilo, tak se nezlob, a přejdi k jinému inzerátu.
Prozvoň mně, a já Ti zavolám +421 944 080 307 Tom
Mužu mluvit česky, slovensky, anglicky a taky hebrejsky. thomas1975@centrum.sk Je mi 50, a vypadám tak celkem k světu…Jsem bývalý zaměstnanec košického letiště. Teď dělám překlady.
Jsem puvodem ze Vsetínska, promiň na slovenské klávesnici nemám ďulek…
@free333 píše: Více
Jó, nic mě tak nenažhaví na virtuální sex, jako profilová fotka taťuldy s batoletem
.
@princess.consuela píše: Více
V těch padesáti, jak píše, že mu je, člověk už batolata neočekává, ale třeba to je vnouče…
Tom Cruise se mi nikdy nelíbil a poslední telenovela, kterou jsem viděla, byla Esmeralda. Takže chyba bude asi někde jinde, třeba v tvém zvláštním vystupování ![]()