Ženy mi na seznamce neodpovídají

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4970
20.7.25 09:10
@ludmilaadamkova píše: Více

Jste na seznamce…pokud máte i starám či Facebook tak máte seznamku nonstop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
20.7.25 09:29

Diskuzi jsem celou nečetla jen přidám dnešní poznatek

týpek na seznamce inzerát, text vyplněný, což je samo o sobě docela výjimečné, ale

Dítě ve vlastní péči, (což je naprosto OK) a u toho napsaný, že je pro něj na prvním místě, (to je taky naprosto OK), ale pak na druhým místě práce, kterou miluje a na třetím místě příbuzný.

Takže potenciální zájemkyni říká, že holka bude ráda, když bude na 4. pořadí jeho priorit a to ještě asi možná.

Takovýmu prostě nenapíšu sama a taky neodepíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
20.7.25 09:48
@Justin Case píše: Více

Jakože když komunikuju s mamkou sestrou a rodinou a mám soukromý profil tak jsem na seznamce? Jak to přesně funguje? Nikdo cizí komo nemám v přátelých mě nemůže oslovit a rovnou padá do spamu případně jak mě někkdo osloví a projde přes filtr jde do blokace.

Veskrze mě ale oslovují falešné účty ohledně nějakého podvodu. Nevím jak to by to mohlo fungovat jako seznamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
20.7.25 15:41
@annlady píše: Více

No, je teda fakt upřímnej. 8o

Taky bych mu sama od sebe nenapsala. Ale kdyby napsal on mně, odpověděla bych mu. Slušně bych mu sdělila, že bohužel nemám zájem „dostat bramborovou medaily“. Že bych brala jen „zlatou“, nanejvýš „stříbrnou“ (za dítětem, i když já bych ani chlapa s malým dítětem, natož v péči, nechtěla). A popřála bych mu hodně štěstí v dalším seznamování.

Nakonec, může potkat ženu, která to má stejně a budou spolu „brambory“ dvě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
23.7.25 08:34
@annlady píše: Více

Tak priority tam ma s ohledem na aktualni zivot jaky zije a co mu dela radost. Verim, ze muze existovat zena, ktera by se toho nebala a stala by se rovnocennou prioritou k jeho diteti.
Reknu to ze sveho pohledu, me deti jsou vse, pak je prace, ktera me zivi, pribuzne na tretim taky chapu, jsou prvni na ktere se vetisnou obratis s pomoci v tezkych zivotnich situacich a taky jsou s tebou driv nez deti…nicmene, pripadna nova zena by u me mela misto hned vedle deti. Clovek to tak, vetsinou, prirozene chce mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová