Ženský problém a koupaliště

Anonymní
1.7.12 15:28

ženský problém a koupaliště

Ahoj chtěla bych se zeptat, možná to vyzní hloupě ale zajímalo by mě to. Už asi od listopadu mám ten problém že mě bolí nebo píchá v levém stydkém pysku. Když si okolí prohlédnu nic tam nemám ani otok, ani absces. Na chvíli mi pomůže umytí vodou. Nejdříve mě tam jen píchalo, ted to píchání přestalo a občas to ta k mírně pobolívá, někdy se objeví bílý až mírně nažloutlý výtok je to spíše rozmázlá malinká kapička. Ted v těch vedrech se chystáme k vodě a za 2 týdny k moři, můžu těmtito svými problémy nějak ohrozit ostatní ženy ve vodě? Díky mockrát za radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
681
1.7.12 15:46

A že by jsi si došla k dr. tě nenapadne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.7.12 15:48

Tak pokud to není mor, ostatní neohrozíš. Spíš se divím, žes ještě nezašla k doktorovi, když tě to trápí od listopadu a staráš se o ostatní a ne o své zdraví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.7.12 15:49

A byla jsi od té doby u gyndaře? Mohli by to být kvasinky, ty dokážou žrát celkem vytrvale.
Nebo myslíš, že by to mohla být třeba kapavka, když se bojíš ohrožení někoho jiného?
Já bych ještě rychle skočila na gyndu, v moři určitě nikoho neohrozíš, ale proč si tím zbytečně kazit dovču.
Jinak hlavně po koupání rychle z plavek ven, není dobré si je na sobě mokré nechávat, může to podporovat různé mykozy, když plavky sundáš, tak jsou suché za chvilinku, tak na tu chvíli si tam vzít nějaké plážové šaty a převlíknout se, ať zbytečně netrpíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.7.12 16:03

Take me prekvapuje, ze jsi s tim zrejme ani nebyla u gyndare a od listopadu uz je to dost dlouha doba.
Muzou to byt kvasinky, proste cokoliv.
Hlavne opravdu rychle z mokrych plavek ven, to je potvora na zanety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
1.7.12 16:24

Vlastně bys neměla vůbec řešit koupání, ale návštěvu doktora… Můžeš mít opravdu nějaký zánět, kvasinky apod. Od listopadu to mohlo být dávno vyléčené. Jelikož nevíš, co to je, tak těžko říct, zda se s tím koupat. Já osobně bych se nekoupala. Můžeš ten stav zhoršit i sama sobě, byť bys neohrozila ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.7.12 16:49

Já bych taky zašla na gynekologii a své MUDře svěřila, co mě trápí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.7.12 17:20

Upaluj na gyndu nebudu psat co už je psano. a ještě ktomu jedeš k moři? Slaná nova, no nevím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.7.12 17:22

@Natafirry24 Aby neohrozila spíš svoje zdraví, než ostatních okolo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.7.12 17:27
@Elynka píše: