Zhubly jste chůzí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.3.19 08:12

Zhubly jste chuzi?

Dobrý den, chci se slusně zeptat, jestli je tady někdo, kdo se rozhodl chodit denně pres 10 000 kroků (cca 7km)? Zhubli jste a za jak dlouho? Kolik kg máte dole za měsíc? Děkuji vám za motivaci :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2236
18.3.19 08:17

Já určitě chůzí zhubla, po porodu v říjnu mi váha stagnovala, protože v zimě se tu s kočárkem moc chodit nedalo. Teď co je hezky, tak jsem začala chodit denně tak 2h a konečně jsem se dostala na svou váhu :) Snad to půjde ještě tak o 2 kg dolů a budu spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.3.19 08:21

Já chůzi zhubla 10 kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
18.3.19 08:22

Ne 10 000 kroku mi nestačilo k hubnutí, v práci sem běžně nachodila tak 15 000 plus odpoledne procházky se synem a váha se ani nehla :D na to by se musel minimálně upravit jídelníček, samotná chůze zas tak moc neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
18.3.19 08:30

@Kriss Tina záleží jakou má pohybovou aktivitu teď. Já jen seděla x let a když jsem začala denně chodit tak šlo jedno kilo dolů za druhým. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5209
18.3.19 08:33

10 000 kroku neni moc a taky zalezi na tempu a na tom, v jake jsi kondicce a jestli hubnes poslednich pet kilo nebo mas tricet navrch. Kdyz to vezmes vychazkovym tempem, tak se nic moc dit nebude, pokud pujdes svizne rychle, uz to bude lepsi. Chuzi jsem kdysi zhubla asi deset kilo, ale upravila jsem k tomu jidelnicek a ta chuze byla opravdu dost rychla (3 kilometry pod 30 minut 2 x denne, plus 2-3× do tydne dalsich 10-15 km a taky v rychlejsim tempu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.3.19 08:41
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se slusně zeptat, jestli je tady někdo, kdo se rozhodl chodit denně pres 10 000 kroků (cca 7km)? Zhubli jste a za jak dlouho? Kolik kg máte dole za měsíc? Děkuji vám za motivaci :lol:

chůzí zhubnout lze jen za předpokladu, že půjdete plus mínus v tepovce (no prostě svižnou chůzí stále ve stejném tempu), lepší je mírně kopcovitý terén než-li rovinka. Kila půjdou dolů první dva - tři měsíce dle mého názoru, pak si tělo zvykne a pokles váhy se zastaví. Pokud myslíte chůzi jako klasickou klidnou procházku s kočárkem, popř. se psem, tak tím nezhubnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24109
18.3.19 08:53

Úprava jídelníčku spolu s chůzí by mohla vést ke kýženému cíli - zhubnutí. Pokud budete jen chodit, dá se něco málo shodit, ale když do toho budete jíst „za dva“, tak neshodíte nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
18.3.19 09:20

chuze musi byt svizna a 10 000 je malo. ale ano- ja tak kdysi zhubla 5-10 kg, kila sla dolu i kdyz jsem chodit prestala.
tenkrat ksem pracovala jako au pair a chodila ja 3 h prochazky s miminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová