Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky
mate některá podobne pocity? Zjistila jsem ze když to S” něco” má i holka, nezáleží mi jestli je to on nebo ona. Proste v daně osobě vidim ten celek který mě dostane se vším všudy bez ohledy na chyby které se v tomhle případě stávají dokonalosti..
Nevím kudy kam, sama se v tom ještě úplně nevyznám ale začínám chápat ze nejsem striktní hetero..
Kolik je Ti roků?
@Božislava diky za odpověď)
Myslis ze je zcela normální poblaznit se do určitého typu holky jako u kluka?
@Božislava píše:
Neexistuje ženská, která by byla striktní hetero.
Takových je, rozhodně daleko více než nás bisexuálek.
@Božislava píše:
Neexistuje ženská, která by byla striktní hetero.
nesouhlasím! Mě sáhnout ženská na prsa nebo mezi nohy (s výjimkou gynekoložky), urazím jí pařát
A to jsem jinak přátelský tvor a mám spoustu kamarádek ![]()
Příspěvek upraven 13.03.19 v 22:49
@Anonymní píše:
@Božislava diky za odpověď)
Myslis ze je zcela normální poblaznit se do určitého typu holky jako u kluka?
Jo. Konečně v obou případech je to člověk, ne?
Jde mi o to ze ze bych byla fakt šílené šťastná být s ni…úplně vedle snad fakt víc než z nakyho kluka ![]()
@pe-terka píše:
nesouhlasím! Mě sáhnout ženská na prsa nebo mezi nohy, urazím jí pařátA to jsem jinak přátelský tvor a mám spoustu kamarádek
No, ale to by si udělala i chlapovi, ne? Teda ne tomu svýmu miláčkovi…
@Anonymní píše:
Jde mi o to ze ze bych byla fakt šílené šťastná být s ni…úplně vedle snad fakt víc než z nakyho kluka
tak si zjisti, jestli je na holky nebo na kluky
Pokud je lesbička, zkus to, pokud není, hledej jinde
Nic lepšího ti neporadím!
Mám navíc přítele, potrebovala jsem se trochu svěřit.. jelikož nemám komu. Ale od školky se mi jakoze fakt líbily holky
proste libili se mi jinak
Ahoj holky
mate některá podobne pocity? Zjistila jsem ze když to S” něco” má i holka, nezáleží mi jestli je to on nebo ona. Proste v daně osobě vidim ten celek který mě dostane se vším všudy bez ohledy na chyby které se v tomhle případě stávají dokonalosti..
Nevím kudy kam, sama se v tom ještě úplně nevyznám ale začínám chápat ze nejsem striktní hetero..