Zhubnutí/posilování

4
27.12.22 20:12

Zhubnutí/posilování

Maminky/Tatínci, prosím o radu. Syn 15 let a nelíbí se mu jeho postava. Chce se sebou něco dělat ale neví co. Do posilovny chodit nemůže. Poradíte co může dělat doma? Jak doma cvičit aby zhubnul dle jeho představ ( no a samozřejmě nějaké svaly prý aby se líbil). Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15871
27.12.22 20:16
@pstruh533 píše:
Maminky/Tatínci, prosím o radu. Syn 15 let a nelíbí se mu jeho postava. Chce se sebou něco dělat ale neví co. Do posilovny chodit nemůže. Poradíte co může dělat doma? Jak doma cvičit aby zhubnul dle jeho představ ( no a samozřejmě nějaké svaly prý aby se líbil). Děkuji

Doma bez pomůcek může dělat několik desítek cviků. Nevím, proč nemůže do posilovny… ale nemáte poblíž nějaké workout hřiště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
27.12.22 20:20
@pstruh533 píše:
Maminky/Tatínci, prosím o radu. Syn 15 let a nelíbí se mu jeho postava. Chce se sebou něco dělat ale neví co. Do posilovny chodit nemůže. Poradíte co může dělat doma? Jak doma cvičit aby zhubnul dle jeho představ( no a samozřejmě nějaké svaly prý aby se líbil). Děkuji

Chybí informace o jeho představách.

Ale obecně preferuju a pro mladého kluka bych zvolila posilování s váhou vlastního těla.
Začala bych plank výzvou, koupila hrazdu mezi futra na přítahy. Nic to nestojí a místo nezabírá. Kliky taky asi nejsou k zahození, ale ty já třeba neumím, takže to si jen myslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.12.22 20:22

@Zumpa no „nemůže“ spíš jej nechci pustit a já tam s ním nepůjdu :D… Bohužel hřiště tu nemáme, jsme na vesnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15871
27.12.22 20:29
@pstruh533 píše:
@Zumpa no „nemůže“ spíš jej nechci pustit a já tam s ním nepůjdu :D… Bohužel hřiště tu nemáme, jsme na vesnici…

Workoutová hřiště rostou i na vesnicích :) + jak radí @Kockazvysocan tak buď hrazdu do futer, nebo na zeď/strop. K tomu mu pořídit trex a expanzní gumy a na youtube si vybere tolik cviků, že bude mít na hodně dlouho o legraci vystaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20902
27.12.22 20:29
@pstruh533 píše:

No tam budou ale lidé, kteří tomu rozumí a můžou mu správně poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.12.22 20:31
@pstruh533 píše:

No a proč v 15 nemůže do posilovny do města? Předpokládam že do školy ho tam pustíš :nevim: proč by měl mít mámu i v posilovně za zadkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.12.22 20:41

@JiříkMazlík no jo no já matka :lol: bojím se aby se mu tam něco nestalo. A ano do školy ho pouštím ale to je něco jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
27.12.22 20:42

Pro takovyho kluka je podle me nejlepsi Kalistenika, jak pisou ostatni, posilovani vahou vlastniho tela. Idealni na doma, nebo na workoutova hriste. A patnactilety kluk snad muze sam do posilovny, idealne takove, kde maji zonu pro takove cviceni. Inspirace je plny Instagram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.12.22 20:44
@pstruh533 píše:
@JiříkMazlík no jo no já matka :lol: bojím se aby se mu tam něco nestalo. A ano do školy ho pouštím ale to je něco jiného..

Tak že při cestě do školy se mu nemůže nic stát ale odpoledne do posilovny kde se znej stane Rambo a bude se umět o sebe postarat už se mu něco stát může 8o aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
27.12.22 20:48
@pstruh533 píše:

TAM se mu toho stane méně, než cestou.Jsou tam trenéři a klidně bych mu aspoň pro začátek pár hodin zaplatila, myslím s trenérem. Ve finále ten ho může naučit i ty cviky na doma. Ono začínat podle internetu na vlastní pěst je riziko i pro dospělého natož pro dospívajícího. Blbé cvičení a blbě prováděné cviky můžou nadělat dost zle.

Sama cvičím online pilates, myslím, že to umím, ale i přesto 2× do roka jedu na víkend s tou isntruktorkou a vždycky něco najde, co je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.12.22 20:54

@Kockazvysocan jestli má takové domácí vězení tak v 18 vyletí z hnízda :lol:
To máš pravdu stím cvičením akorát se naučí blbý návyk akorát se zničí.
Ještě bych bral kdyby řekla že na to nejsou finance ale v
dnešní době je jedno jestli jdeš do školy nebo do fitka. Dokonce i na své zahradě může přijít nezvratný osud :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
27.12.22 20:56
@JiříkMazlík píše:
@Kockazvysocan jestli má takové domácí vězení tak v 18 vyletí z hnízda :lol:
To máš pravdu stím cvičením akorát se naučí blbý návyk akorát se zničí.
Ještě bych bral kdyby řekla že na to nejsou finance ale v
dnešní době je jedno jestli jdeš do školy nebo do fitka. Dokonce i na své zahradě může přijít nezvratný osud :nevim:

Přesně tak, taková skleníková květinka jim to pak ještě ukáže. Ale o tom tahle diskuse není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
27.12.22 20:56

@pstruh533 Co by se mu mělo stát v posilovně? Jestli se o něj bojíš tak mu zaplať lekce s trenérem a nezrazuj ho od sportu… v posilovně je stejně riziko úrazů jako u cvičení doma… naopak, pokud nikdy necvicil tak si může ublížit i doma, když neví jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.12.22 21:21

@Kockazvysocan ano o tom to není.. děkuji za pochopení a rady. Půjdu se asi zeptat do toho fitka a udělám mu radost. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová