Židlička Chicco Polly Zanzibar
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zidlicka Chicco Polly Zanzibar
Ahoj, nemate nahodou nekdo tuhle zidlicku?? hcci se zeptat na barvu, je zluta nebo oranzova? a jste spokojeny?? diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A priblizne v jakem veku sundavate tu vlozku pro mensi mimca a zustane jen ta spodni?? a je na ni nejake predem urcene misto nebo nechate v zidlicce a vzdy jen odstavite kdyz si jde dite sednout? nebo uplone uklidite?
to jsou blby otazky co
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám tenhle typ, ale safari, každopádně jsem viděla zanz. v obchodě a je taková tmavší žlutá, moc hezká. Moje malá ma 16 mesicu a zidlu máme od jejich 6 mesicu a sedí v ní neustále stejné, žádnou vložky nesundavam a sundavat nebudu, není potřeba a je to pohodlne. Kuchyň mám celkem velkou, takže mám židli u stolu jako jednu jídelní. Moc skladna ani mobilní není, velice špatně se mi s ní manipuluje, je těžká. Každopádně, ale moji dcerkou oblíbená, spolehlivá a bytelna. Už si vleze i vyleze sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky za odpoved
nooo jsem spis rada, ze je tezko manipulovatelna, synovi je 5mesicu a je docela aktivni
tak bych prave nerada nejakou, ktera se muze prevrhnout. jo a prosimte kolik vazi mala, respektive do jako je to hmotnosti??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ji koupili a barva byla tak vybluta, ze to vypadalo jako vybledle z obchodu (jakoby vystaveno 10 let na slunci),tak nam ji vymenili za jiny typ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme taky tuto, ale Safari. tu vlozku jsem sundala, jak se syn naucil sam sedet a pridala jsem ten pultik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit