MAM Trainer nevylévací pítko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mončís
27.6.13 11:43

MAM Trainer nevylévací pítko..

Ahoj,
Máte někdo zkušenost s tady tím hrnečkem?
Budu malé za chvíli pořizovat hrneček na učení, a nevím jaký.. narazila jsem tady na ten.
Nebo poraďte s jakým máte dobré zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.6.13 11:46

Malý to z něj nikdy nešlo. Měla Nuk s měkkým pítkem, ale opravdu pít začala až z brčka, je teda kojena, tak ji to nikdy moc nešlo.. Pak měla Avent s tvrdým, ten byl super, ale odešla ta guma a teče. Nejlepší je stejně Kubík water, ale musíš často měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.13 11:52

@mončís nedávno jsem ho tady vychvalovala a už je to tady- malý z toho prostě pít nebude ani za nic. @gabriela82 jak starému dáváš od kubíka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
27.6.13 11:52

Dcera se z něj naučila pít někdy po 1.roce, takže jako učící hrneček moc neprošel, dobré je ploché silikonové pítko od nuk, dokud ho dítě nerozkousá tak je opravdu netekoucí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.6.13 11:56

@nejvíczoufalá tak od roka? Nějak v deseti měsících teprve začala pořádně pít - z toho s brčkem a pak jí to už bylo jedno, pije z čehokoliv. A ze všech těch zázračných hrnků a lahviček to z Kubíka dokonce nejmíň teče - myslím tím, když spadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.13 12:00

@gabriela82 tak to máme ještě čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.6.13 12:01

Máme hrneček od aventu s mekym pitkem, synovi už je 21 měsíců a pitko má pořád 6-12 měsíců, ted jsme kupovali 2 nové pítka v lékárně a stáli nás jen 120,–
Z ničeho jiného bohužel syn pít nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
27.6.13 12:14

V tomto je zbytečné radit, je to jako s plenami, každému dítěti sedne něco jiného. U nás naprosto pohořel NUK, Avent a zabral až tento MAM.

• Citovat
  • Upravit
mončís
27.6.13 13:33

Takže mám nad čím přemýšlet :mrgreen: díky za názory :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko