Židlička Jané Move Evo

3
29.1.12 22:15

Židlička Jané Move Evo - poraďte prosím

Ahoj, prosím máte některá tuto židličku - Jané Move Evo? Chtěla bych se zeptat, jak jste s ní spokojeni? Jak je stabilní? Myslím, pokud je už dítě trošku větší a nakloní se například, jestli se nemůže převrátit i s tou židlí. A do kolika měsíců se dá asi využít? Případně poraďte jinou značku. Používali bychom ji denně - líbí se mi že nezabírá místo vedle stolu. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
29.1.12 22:22

Nevypada to zle…ale nezda se mi ze by to bylo na kazdodenni pouziti, pokud planujes tu zidli na kterou to budes davat, pouzivat, tak ji budes furt pripevnovat a sundavat.

neuvazujes o stokke? Je to sice drazsi investice, ale vydrzi na „cely“ zivot. Ja jsem s ni moc spokojena, vybrala jsem takovou barvu, ktera pasuje k nasemu stolu, je jeho soucasti a az dcera povyroste porad na ni bude sedet. Nezabira vic mista nez normalni zidle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.1.12 22:28

Díky, za tip. To je ta rostoucí, že. Nemám na ni místo. U stolu 4 židle a víc se nevejde. Tu Jané bych z jedné židle vůbec nesundávala. Líbí se mi, ale mám strach z té stability.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.1.12 17:17

jj, je rostoucí. Ja jsem jednu zidli vyradila, stejne az vyroste z toho detskeho sedaku, tak na ni nebude moc sedet, pac mame hodne vysoky stul a i na me je vysokej. Takze jen upravim stokke a ta tam zustane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.1.12 17:18

tak snad se ozve nekdo kdo ji ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
30.1.12 21:05

Ahojky, já ji zrovna teď pořídila k babičkám:-) Klukovi je 16 měs., je drobnější. Zatím se neměl jak předklonit, podle mě si v podstatě nemá kam dát nohy, aby se opřel a převrátil… Ale přiznám se, že asi na každodenní krmení bych to nechtěla, doma jinak máme rostoucí Jitro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.1.12 22:05

Díky za info. Tak já to ještě zvážím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
8.2.12 22:58

my ju budeme mat uz pre tretieho prcka, je stabilna a pouzivali sme ju asi tri roky, na konci sme dali dole pultik a prisuvali stolicku v stolu. za mna ju mozem doporucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
14.5.13 21:03

Chtěla jsem se zeptat, jak je židlička stabilní, když stojí samostatně na zemi. Případně pokud někdo máte zkušenost s jinou cestovní samostatně stojící židličkou. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
15.5.13 12:30

Je stabilní, jen hodně nízká, ale dětem to nikdy nevadilo.
Hlavně oceňuju potah :pankac: - vypere se z něj cokoliv, ať si tam dítě nakydá co chce… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.5.13 17:13

Fakt? tak to mám radost, tak já ji koupím. Nízká mi neva, chci ji vyloženě jen na cesty, ale bojim se ji připevnovat na zidli, syn na ni dela hrozny veci… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
17.6.15 13:50

Zajímalo by mě, dá se nastavit hloubka stolečku (vzdálenost od dítěte) nebo je napevno? Jestliže je napevno, jak to vypadá na obrázcích, není stoleček pro malé dítě příliš daleko? U prvního potomka jsme měli židli z Ikea, kde je pult dost daleko a většina jídla, která nedoputovala do pusy, končila v klíně, místo na stolečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí