Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím máte některá tuto židličku - Jané Move Evo? Chtěla bych se zeptat, jak jste s ní spokojeni? Jak je stabilní? Myslím, pokud je už dítě trošku větší a nakloní se například, jestli se nemůže převrátit i s tou židlí. A do kolika měsíců se dá asi využít? Případně poraďte jinou značku. Používali bychom ji denně - líbí se mi že nezabírá místo vedle stolu. Děkuji.
Nevypada to zle…ale nezda se mi ze by to bylo na kazdodenni pouziti, pokud planujes tu zidli na kterou to budes davat, pouzivat, tak ji budes furt pripevnovat a sundavat.
neuvazujes o stokke? Je to sice drazsi investice, ale vydrzi na „cely“ zivot. Ja jsem s ni moc spokojena, vybrala jsem takovou barvu, ktera pasuje k nasemu stolu, je jeho soucasti a az dcera povyroste porad na ni bude sedet. Nezabira vic mista nez normalni zidle.
Díky, za tip. To je ta rostoucí, že. Nemám na ni místo. U stolu 4 židle a víc se nevejde. Tu Jané bych z jedné židle vůbec nesundávala. Líbí se mi, ale mám strach z té stability.
jj, je rostoucí. Ja jsem jednu zidli vyradila, stejne az vyroste z toho detskeho sedaku, tak na ni nebude moc sedet, pac mame hodne vysoky stul a i na me je vysokej. Takze jen upravim stokke a ta tam zustane.
Ahojky, já ji zrovna teď pořídila k babičkám:-) Klukovi je 16 měs., je drobnější. Zatím se neměl jak předklonit, podle mě si v podstatě nemá kam dát nohy, aby se opřel a převrátil… Ale přiznám se, že asi na každodenní krmení bych to nechtěla, doma jinak máme rostoucí Jitro.
my ju budeme mat uz pre tretieho prcka, je stabilna a pouzivali sme ju asi tri roky, na konci sme dali dole pultik a prisuvali stolicku v stolu. za mna ju mozem doporucit.
Chtěla jsem se zeptat, jak je židlička stabilní, když stojí samostatně na zemi. Případně pokud někdo máte zkušenost s jinou cestovní samostatně stojící židličkou. Díky ![]()
Je stabilní, jen hodně nízká, ale dětem to nikdy nevadilo.
Hlavně oceňuju potah
- vypere se z něj cokoliv, ať si tam dítě nakydá co chce… ![]()
Fakt? tak to mám radost, tak já ji koupím. Nízká mi neva, chci ji vyloženě jen na cesty, ale bojim se ji připevnovat na zidli, syn na ni dela hrozny veci… ![]()
Zajímalo by mě, dá se nastavit hloubka stolečku (vzdálenost od dítěte) nebo je napevno? Jestliže je napevno, jak to vypadá na obrázcích, není stoleček pro malé dítě příliš daleko? U prvního potomka jsme měli židli z Ikea, kde je pult dost daleko a většina jídla, která nedoputovala do pusy, končila v klíně, místo na stolečku.